Merhaba arkadaşlar

nadide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba aranızda bana da yer var mı acaba?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Var var, niye olmasın? :)

Hoş geldin, iyi forumlar...

nadide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim arkadaşlar okurum tabiki ama yanlış yapacağımı sanmıyorum

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Hoşgeldiniz... Forum kuralları önemli tabiki...

nadide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim okuyorum şuanda forum kurallarını

nadide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tyeşekkür ederim hoşbuldum

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Forumun nadide bir kişiye ihtiyacı vardı sayende tamamlandık :)
Böğğğ iğrencim :D
Neyse Hoşgeldin, Katılımın daim olur İnşallah :)

nadide

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür ederim hoş buldum :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hadi ne bekliyorsun o zaman Hadi paylaşım yapmaya :)
Sormaya, cevap vermeye, yorum yapmaya :)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hoşgeldin Nadide.
Ne aradığını bilyorsan, burada bulacağına eminim :)

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sıçrama tahtası Serisi Insider: Cilt 1, No 2
Kimden: Microsoft (Microsoft@newsletters.microsoft.com)
Gönderme tarihi: 02 Temmuz 2009 Cuma 03:58:02
Kime: timur_cetin_27@hotmail.com

Üye Ol Bu bültene | Unsubscribe | Güncelleştirmesi Profil

Cilt 1, No 2

Haziran 2009

Editor kimden Not

Welcome to the Insider bir sürüme! , Bu yüzden de en doğru dalış izin bu ay kapak çok şey var ...

Windows 7 Sürüm Adayı
Windows 7 Release Candidate (RC) artık yüklenebilir-Beta sürümü birkaç ayrıntılandırmaları sunuyor. Lütfen, Windows 7 Beta 1 Ağustos tarihinde sona erer ve unutmayın ki, 1 Temmuz başında, makineniz her iki saatte (güzel hatırlatma, ha?) Will reboot. Eğer henüz RC indirilmez varsa, burada bulabilirsiniz.

Teknik • Ed
Herkese eden Los Angeles'ta son Tech • Ed katıldı teşekkür ederiz. Biz kimin tramplenden fuar ziyaret ve toplantıları katıldığı toplantı herkese bir patlama oldu. Sizin bazı yararlı bilgi götürmek mümkün olduğunu umuyoruz. Eğer ile yakalama şansı katılmaları didn't get bu üst oturumlarınızın-talep replays: üzerinde
• Teknik • Ed 2009 Bill Veghte Keynote
• Windows 7 Kaynaklar tramplenden Serisi ile
• Microsoft ve IT Pro Toplum
• sıçrama tahtası Serisi Presents: Windows 7 ile ilgili Straight Talk
• sıçrama tahtası Serisi Presents: Windows Dağıtım ile Daha Kolay

Windows Hakkında Konuşma nedir?
Neden bazı kararlar Windows 7 geliştirilmesi arkasında Microsoft ekipleri tarafından yapılmıştır merak? Kavrayış için ilke ve ticaret haline TalkingAboutWindows.com ziyaret edin-bu tür karmaşık bir gelişme çaba içine doğrudan Jon DeVaan Mark Russinovich, Gabe Aul ve diğerleri gibi tasarım ve mühendislik Windows 7 yardım millet Git'i unsurlar. Diğer BT uzmanları ve Microsoft mühendisleri Exchange yorumlar-ve meslektaşlarınıza ve erken benimsenmesi deneyimleri hakkında duydum.

Her zaman olduğu gibi, lütfen bana düşünceler, yorumlar ile bir e-posta mesajı göndermek için, çekinmeyin ve sizin için mümkün olan en iyi deneyimi, şirket Windows 7 deneyimi yaşamanıza yardımcı konusunda öneriler ve müşteriler.

Saygılarımla,

Stephen Gül
Sr Topluluk Yöneticisi, Microsoft Windows İstemci IT Pro Bölümü

-------------------------------------------------- ------------------------------

Yeni Kaynaklar
Yeni Windows 7 RC's
Özellikleri ve Windows 7 Release Candidate iyileştirmeler hakkında performans, ağ, güvenlik gibi alanlarda ve bilgisayar yönetimi öğrenin.
Windows 7 VHD Önyükleme Gösterim
Bu komut satırı gösteri nasıl bir Windows 7 "install.wim" dosyasından Diskpart.exe ve imagex.exe kullanarak önyüklemesi Windows 7 VHD görüntü oluşturmak için açıklıyor. Gösterinin açılış giriş bcdedit.exe kullanarak VHD Önyükleme ile ilgili sınırlamalar açıklar nasıl yapılandırılacağı bir açıklama ile devam eder. Bu teknoloji hakkında daha fazla bilgi için Windows 7 VHD Genel sayfasına bakın.
Windows XP, Windows 7 için Migrating
Nasıl kullanıcı dosyaları ve Windows 7 Windows XP ayarları varsayılan yükleme kullanarak göç etmeye Kullanıcı Durumu Geçiş Aracı (USMT) kullanmayı öğrenin.
Uygulama Uyumluluğu Araç Takımı (ACT) 5.5
Envanter, değerlendirmek ve Windows 7 ve Windows Vista dağıtım projeleri uygulamaları hazırlamak.
Windows 7 Uygulama Kalite Cookbook
Originally geliştiricilerine yönelik, Uygulama Kalite Cookbook kapsamlı bir kaynak Windows 7 uygulama uyumluluğu değişiklikleri anlatıyor.

-------------------------------------------------- ------------------------------

Blog birşey hakkında
Uygulama Uyumluluğu ve Windows XP Modu
Ne zaman almak, yeni bir işletim sistemi dağıtımı hazır, uygulama uyumluluğu her zaman bir bedel olduğunu. Yakın zamanda Windows XP Modu hakkında daha fazla bilgi almak için Windows Kıdemli Ürün Müdürü Jeremy Chapman röportaj bir seçenek tek makine uygulama uyumluluğu çözmek gibi. Röportajda bakın ve yorum veya uygulama uyumluluğu çözümleri ile tartışmaya katılmak için geri Ping.

İpuçları
Şifrele Taşınabilir USB Sürücüleri BitLocker ile Windows 7 To Go
Windows 7 ile kolayca veri çıkarılabilir sürücüler saklanan koruyabilirsiniz. Nasıl Git daha güvenli USB sürücüler için BitLocker kullanabilirsiniz bakın.
Hazırlayın ve Servis Windows Görüntüler Yeni DISM Aracı Kullanma
Nasıl Windows fotoğraf servisi ve yeni Dağıtım Görüntü Bakım ve Yönetimi (DISM) komut satırı aracı Windows 7 ile birlikte Windows PE görüntüleri hazırlamak.
Yeni Kullanıcı Devlet Göç Araç (USMT) Özellikler Windows 7
Burada Kullanıcı Eyalet Göç Araç (USMT) Windows 7 göç basitleştirmek için kullanabileceğiniz yeni özellikleri bir bir incelemesi.

Tüm Windows 7 İpuçları

FIRSAT: paylaşmak ipuçları ve Windows masaüstü dağıtım, yönetim çevresinde hileler istediğiniz ve optimizasyon arkadaş BT profesyonellerinin ile? Bir e-posta mesajı winpro@microsoft.com ve ipuçları bu haber bülteninin bir gelecek sürümü görünebilir gönderin!

Topluluk Güncelleştirmesi

Windows 7 Real World
Windows 7 sürüm RC ile BT profesyonellerinin test etmeye başlıyor ve gerçek ortamlarda Windows 7 dağıtmak. Bu ve gelecekteki haber bültenleri kendi hikayelerini göz atın:

"Windows 7 RC burada, ben de fırsat bu indirmek ve tüm şirket üretim PC'ler üzerinde kurmak olduğunu yakaladı. Bu yüzden dizüstü bilgisayarlar bir sürü Çalışanlarımızın zaman müşterilerinin ziyaret civarında olmasını Bir Küçük İşletme Sorumlusu bulunmaktadır. Bu onlar için büyük bir duygu eser Windows 7 test etmek ve evde, özellikle eğer ki bazı beş yaşındaki dizüstü bilgisayarlar bu kolayca Windows 7 RC yükseltme vardı dikkate oldu. Yükseltme bir başarıydı: özel sürücüleri ve tüm uygulamalar için gerek sorunsuz çalıştı. Tabii ki (Windows Vista ile) Windows XP altında uyumlu değildir sorunsuz Bize becerisi eski uygulamaları çalıştırmak için verdiği yeni Windows XP modu dikkat gerekir. En iyi tarafı, kullanıcının bu uygulama ile büyük bir Windows XP sanal makine, çalışır ayırt edemezler.

Bazı çalışanların sık mobil telefonlar, onlar istiyorsan Windows 7 ile senkronize. Sorun orada. Windows 7 tüm bu cihazlar tanınan ve bir dakika herkes için ve telefon PC tersi için fotoğraf kopyalamak başardı. Windows 7 tanınan ve oynadığı Ben video kamera ile yaptığınız benim yüksek tanımlı video-herhangi bir ek yazılım gerek kalmadan. Bizim dizüstü bilgisayarlar sorunsuz, bu nedenle bizim için USB aygıtları değerli şirket ile ilgili bilgileri içeren korumak için BitLocker Git uygulanan etki alanının katıldı.

Bazı kullanıcıların, yeni Aero etkileri hakkında heyecanlandım. Yeni bir özellik AppLocker olan pratikte bu yetenek sürüm düzeyini dahi yükledikten ve çalışmasına izin hangi uygulamaları kontrol imkanı verir adı özellikle gibi. Büyük araç, özellikle de birlikte yeni Windows Server 2008 R2 Grup İlkesi ayarları ile kullanabilirsiniz. Ayrıca, sizi kullanarak bilgisayar kontrolü sağlayan yeni multitouch özelliği keşfetmiş ettik sadece ... parmaklarınızla! Hangi sağlar Yeni görev etkilendim herkes, [size], ancak en çok kullanılan uygulamaları bacağına da tüm açık pencereleri bir canlı önizleme verir. Ve bu ne zaman işletim sisteminde bir değişiklik oluştuğunda gitmek istiyorum, ne kadar çok bilgi kontrolü sağlayan yeni Kullanıcı Hesabı Denetimi kaydırıcıyı unutmamalıyız. Çünkü daha az zaman onların bilgisayar kullanımı kesilir artık Kullanıcılarımız, bu sevdim.

Bu bizim PC'ler artık önyükleme hızlı gerçekleştiği ve daha hızlı çalışır ve bu RC sürümü son derece kararlı olduğunu, bu nedenle ileri Windows 7 en son sürüm için sabırsızlanıyoruz. "
Chris Spanougakis Microsoft Sertifikalı Eğitmen, Microsoft MVP, Dizin Hizmetleri

Bir motive eğitmenliği ve teknoloji hoparlör Chris Spanougakis Windows Server ve istemci ürünleri ve uzmanlaşmış çeşitli Microsoft etkinliklere katıldı. O Bilgisayar Studies a Master of Science sahibi ve sahibi ve SystemPlus Bilgisayar Eğitim Merkezi, Selanik, Makedonya, Yunanistan bulunan genel yöneticisidir. Chris de ADIM Programının bir üyesidir.

Gelecek Windows tramplenden Teknik Uzmanlar Paneli (ADIM) Etkinlikler
Check bu ADIM olaylar Bölgenizde oluyor bak. Bu olaylar hakkında daha fazla bilgi için stros@microsoft.com bir e-posta iletisi gönderin:
• IT Pro Tiki Hut Tur (Florida): 1-4 Haziran
• Windows 7 Loadfest (San Francisco): 2-3 Haziran
• Windows 7: Şimdi ciddi gidiyor! (Almanya): 4 Haziran ve 11 Haziran
• Windows 7 Loadfest (Virginia): 5 Haziran
• Windows 7 Loadfest (Pennsylvania): 11 Haziran ve 17 Haziran
• Windows 7 tramplenden Serisi (Brezilya): 20 Haziran, 23 Haziran ve 27 Haziran
• Focusday Windows 7 (Almanya): 23 Haziran

Windows 7 Zirvesi (New York ve Atlanta) - 23-24 Haziran, 2009
Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 Windows ortamları yönetmek yol devrim olacaktır. Siz hazır mı? Sen önde gelen bilgisayar endüstrisi uzmanları ile yeni özelliklere sahip öğreneceksiniz bu tam günlük teknik olay sırasında. , Yakın Redmond, Microsoft geliştirme ekibi, üretim sistemleri ile çalışan ekip ile tanışın ve yapılandırılmış,,,, test, kaza olarak debug sertleştirilmiş dağıtılabilir ve tüm olası senaryolar aracılığıyla yeni platformu koştum. , Kayıt olmak için veya daha fazla bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret www.windows7summit.com.

Etkinlikler ve Eğitim
Öğrenme Planı: bir sıçrama tahtası Serisi Windows 7 Exploring
Windows 7, yeni ve güncel özellikleri hakkında bilgi edinmek ve sizin için ne anlama geldiğini ve sıçrama tahtası Serisi, BT için resource uzmanları Microsoft hakkında son istemci işletim sistemi rehberlik istiyor.
Öğrenme Planı: Windows Vista Windows 7 için Migrating
Bu öğrenme planı BT uzmanları bilgi ve becerileri Windows Vista Windows 7 için yükseltme elde etmenize yardımcı amaçlanmıştır.
Windows 7 Öğrenme Snacks
Kullanıcı Hesabı Denetimi ve AppLocker ev ağı ve masaüstü deneyimi için Windows 7 ısırık ile alışabilmem-Silverlight'ı videolar boyutlu.
Klinik 10077: Windows 7 IT Uzmanları için Yeni
Bu iki saat klinik, yeni ve gelişmiş dağıtım, güvenlik, yönetilebilirlik genel bir bakış ile ve Windows 7 performans özellikleri sunar. Bu nasıl bu özellikler için gün karşılamak anlatıyor günlük BT ihtiyaçlarını profesyonel.

Yaklaşan Webcast'lardan
TechNet Webcast: Windows 7 Özelliği Genel Bakış (Seviye 200)
Çarşamba, Haziran 3, 10:00 Pasifik Saati
TechNet Webcast: Windows 7 Dağıtım Donanımlar (Seviye 200)
Çarşamba, Haziran 10, 10:00 Pasifik Saati
TechNet Webcast: Windows 7 Yönetilebilirlik Çözümleri (Seviye 300)
Çarşamba, Haziran 17, 10:00 Pasifik Saati
TechNet Webcast: Windows 7 Seamless Ağ Erişim (Seviye 300)
Çarşamba, Temmuz 1, 10:00 Pasifik Saati
TechNet Webcast: Uzaktan (Seviye 300) 7 Doğrudan Erişim, Windows kullanarak bağlan
Çarşamba, Temmuz 8, 10:00 Pasifik Saati
TechNet Webcast: Windows 7 Gelişmiş Güvenlik ve Kontrol (Seviye 300)
Çarşamba, Temmuz 15, 10:00 Pasifik Saati
TechNet Webcast: Windows 7 Planlama ve Dağıtım Araçları (Seviye 300)
Çarşamba, Temmuz 22, 10:00 Pasifik Saati

Sneak Peek: İçerden Öğrenenler için
Aşağıdaki kaynaklar Haziran, Windows İstemci Teknoloji yayımlanan olacaktır. İşaretle veya Windows İstemci Başlıklar beslemesine abone almak ve otomatik uyarı bu ve diğer kaynakları, duyurular, ve dosya indirme yayımlanan.
• Windows İstemci OS Özellik Karşılaştırma
Windows 7 arasındaki farklılıkları hızlı bir görmek ister, Windows Vista SP1 ve Windows XP SP3? Windows İstemci Teknoloji üzerindeki Windows İstemci OS Özellik Karşılaştırma matris için 5 Haziran tarafından bak.
• Uygulama Uyumluluk Video Serisi
Nasıl başlayacağınızı öğrenin, bir uygulama envanter oluşturmak uyumluluk analiz ve tespit ve idari yetki gereksinimleri azaltmak ve daha fazla Uygulama Uyumluluğu Araç 5.5 yeni video gösterileri ile.
• Yeni Bölge IT Pro için evde
Looking nasıl bir arama konektörü veya kullanmak IE8 Webslices oluşturmak öğrenmek için? Otomatik olarak varsayılan yazıcı evde farklı ve çalışma yapmak ister misiniz? Windows İstemci Teknoloji üzerinde Ana dilimi Yeni IT Pro size göre. Haziran ayında, SSS'lar kılavuzları screencast gösteriler, "nasıl", ve her iki evde ve Windows 7 ile bir rock yıldızı olmak yardım etmek için kullanılabilir.
• Windows 7 Teknik Rehberlik
Haziran ayında TechNet Kütüphane ve Windows İstemci Teknoloji için adım olacaktır adım göç kılavuzları, geliyor ve açılış bilgilerin özetlerini, dağıtım SSS'lar VHD daha tüm pilotu Windows 7 kuruluşunuzdaki gereken ve tam hazırlanmak teknik rehberlik - ölçekli dağıtım.

In this issue
• Yeni Kaynakları
Blog • Bir şey hakkında
• İpuçları
• Topluluk Güncelleştirmesi
• Etkinlikler ve Eğitim
• Gelecek Webcast'lardan
• Sneak Peek: İçerden Öğrenenler için

En Görevler
• Uygulama Uyumluluk ve UAC
• Masaüstü Güvenlik ve Şifreleme
• Görüntüleme
• Ağ
• Performans ve Donanım Uyumluluk
• Cilt Etkinleştirme

Eğitim & Kitaplar
• YENİ! Windows 7 Preview olan Microsoft Press başlıkları
• Windows iç, Fifth Edition
• Windows Yönetim Resource Kit: Productivity Solutions for IT Professionals
• Windows Vista Inside Out
• Windows Vista Kaynak Seti

Windows İstemci Bloglar
• tramplenden Serisi
• Windows Ekibi
• Mark Russinovich
• Mühendislik, Windows 7

Windows 7 Kaynakları
• Windows 7 videosunu Serisi
• Windows 7: İlk IT Pros Bak
• Windows 7 Güvenlik Geliştirmeleri
• Mark Russinovich: Windows 7 Sanal Yuvarlak Masa

Windows Vista Kaynakları
• Service Pack 2, Windows Vista ve Windows Server 2008 için
• Windows Vista SP1
• Performans ve Tuning
• Destek ve Sorun Giderme

Bu haber bültenine, Konu satırında sözcüğü unsubscribe bu mesaja cevap aboneliğinizi iptal etmek için. Ayrıca Microsoft.com web sitesinden aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu sitede tüm Microsoft.com iletişim tercihlerinizi yönetebilirsiniz.

Yasal Bilgi.

Bu bülten, Microsoft Corporation tarafından gönderildi
1 Microsoft Way
Redmond, Washington, ABD
98052
Üye Ol Bu bültene | Unsubscribe | Güncelleştirmesi Profil
Kullanım © 2009 Microsoft Corporation Şartları | Ticari Markalar | Gizlilik
microsoft un bana göndermiş olduğu mesajı aynen sizinle paylaşıyorum
şimdiden teşekkür ederim...

timur27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bazı kelimeler ingilizce onları google translete de tercüme edebilirsiniz...