Merhaba Arkadaşlar

xvolvox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sdn beğenerek girdiğim sitelerden bir tanesi, her yönden güzel bir site özellikle güncel konuları buradan takip ediyorum kısaca teknoloji haberlerinin ışığı benim için burası hepinize iyi forumlar...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
180
Hoşgeldin volvox. Ben koloninin hormonal sorumlusuyum (Yani teknik). Sen hangi görev için geldin?

Çok iğrenç bir espri oldu değil mi? :P
Tıbbi biyoloji dersinden ezilmiş birisi olarak başka ne bekliyorsunuz? :P

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hoş geldin de Bu saatte niye geldin? Yoksa Sınırdan Geçmek İçin geceyimi bekledin :D

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Aramıza hoşgeldin xvolvox ;) Umarım burda iyi vakit geçirirsin. Aktif olmanı ve paylaşımlarını bekliyoruz. B)

Bu arada önceden gelen üyeler pasta, çikolata, şeker falan getiriyodu. Abi şimdiki üyelerimizden böyle bişi göremiyoz. Tembelleşmeyin bakiiim nerde pasta çikolata şeker. :D

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nerde o eski üyeler chimera ,bizim zamanımızda böylemiydi...peh (: :P

xvolvox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Hoş geldin de Bu saatte niye geldin? Yoksa Sınırdan Geçmek İçin geceyimi bekledin :D
Evet ya biraz öyle oldu :)her tarafı sdn askerleri almış ancak girebildik buna da şükür ya giremeseydik :D

lucifer dedi ki:

Ah ah ne yapalım devir değişmiş bu zamane gençleri işte ;) bazı alışkanlıkları unutturuyorlar insanalara :D

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
xvolvox dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
Evet ya biraz öyle oldu :)her tarafı sdn askerleri almış ancak girebildik buna da şükür ya giremeseydik :D

lucifer dedi ki:

Ah ah ne yapalım devir değişmiş bu zamane gençleri işte ;) bazı alışkanlıkları unutturuyorlar insanalara :D

Benim üye olduğum tarihe bakarmısın? :D

xvolvox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lucifer dedi ki:
Benim üye olduğum tarihe bakarmısın? :D

Hmm tamam ben de eski üye olduğunu sanmıştım ne yapalım her yönden yeni olduğumuz belli :)ama sen de yeniymişsin senin dönemde de böyle şeyler yoktu kesin :D