?Handsome?
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Selam Ben Kadir Hellişin Eşiyim Bende Yeni Üye Oldum
İyi Çalışmalar Herkeze
İyi Çalışmalar Herkeze
malesef daha bahsetmedim artık idare edersinizamesfa dedi ki:Kadir aramıza hoşgeldin eşin forum kurallarından bahsetmiştir sanırım, birdahaki SDN buluşmasına sizleride bekleriz.
amesfa dedi ki:Kadir aramıza hoşgeldin eşin forum kurallarından bahsetmiştir sanırım, birdahaki SDN buluşmasına sizleride bekleriz.
Ya vallahi ben karışmıyom o çok yoğun yazar heralde birazdan acele ettirmeyinamesfa dedi ki:İnsan bir hoşbulduk yazar nezaketen hellish kadiri rahat bırakta içinden gelenleri yazsın.![]()
hellish dedi ki:Ya vallahi ben karışmıyom o çok yoğun yazar heralde birazdan acele ettirmeyinamesfa dedi ki:İnsan bir hoşbulduk yazar nezaketen hellish kadiri rahat bırakta içinden gelenleri yazsın.![]()
yazık ya arkadaşlar kıyamam ben ona üstüne fazla gitmeyelim*SiRiNe* dedi ki:hellish dedi ki:Ya vallahi ben karışmıyom o çok yoğun yazar heralde birazdan acele ettirmeyinamesfa dedi ki:İnsan bir hoşbulduk yazar nezaketen hellish kadiri rahat bırakta içinden gelenleri yazsın.![]()
hellish koruma kalkanı![]()
![]()
fish dedi ki:kadir hoşgeldin
ne güsel evi çiftleri burda görmek ..
çocuklarınıza burada görürüs inşallah![]()
*SiRiNe* dedi ki:fish dedi ki:kadir hoşgeldin
görürüz fishcim görürüz ama şuan 3 yaşında birazcık büyümesi gerekiyor![]()
![]()
fish dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:fish dedi ki:kadir hoşgeldin
görürüz fishcim görürüz ama şuan 3 yaşında birazcık büyümesi gerekiyor![]()
![]()
haa çocuk var yanii
süperr bekleris ...
şirine yegen büyüyene kadar biz de ancak bi koca bulurus demi:S
Ayyyyy kıyamam ya bak benimki varda ne oluyo yok işte çok yoğun sen üzülmeBlue.Silk dedi ki:hoşgaldiniz
ama ayıp oluyo yaa sevgilisii kocasını alan geliyoo :L
can bu çekiyo işte %(
bende istiyom yaaa %(
vay vay vay herkes bu konuda çok dertliymiş ya bilseydim hiç getirmezdimamesfa dedi ki:Olan var olmayan var.![]()
![]()