Merhaba arkadaşlar Polo hakkında

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar wv Polo araç almayı düşünüyorum hangi modelini ve neden tavsiye edersiniz kronik sorunu olan model var mı polonun benim için ne avantajı olur ne dezavantajı olur nelere dikkat etmeliyim bu konuda açıkçası her türlü tavsiyeye açığım
Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler bu arada arabayı mecburen krediyle alacağım

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yeni modeller bir harika:) Komşumun var,kullanım olarak rahat.Daha çok şey yazılabilir de,son birkaç aydır bulmak zor oluyor.Hangi şehirdesiniz,var mı sizin orada ? Komşu teee nereden sipariş etti,wv darlığı var resmen.

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antalyadayım en yeni modellere bakamam büyük ihtimalle 2008 e kadar zorlarım ama bilmiyorum tavsiyeye ihtiyacım var

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O zaman konu beni aşıyor abi :) Eski modeller ve ikinci el piyasası hakkında pek bilgim yok.Bilgili arkadaşlara bırakayım.Hayırlı geceler.

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı geceler yine de sağol

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kuru dsg'den uzak durun.(1.6 motorlulardakiler)
vitesli düşünüyorsanız ömürlük araçlardır.2. elleri de gayet iyi.1.6 dizelleri yakıt olarak yüzünüzü güldürür.
1.4 dizelleri hakkında bir fikrim yok malesef.
bluemotiondan sakınmanızı öneririm 3 silindir traktör motoru :D neme lazım. bilinmeyen şeyler bunlar :D

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolasın başka tavsiyelerinde varsa alabilirim