Merhaba arkadaşlar bilgisayar usb yerleri bozuldu ne yapmaliyim

frenkman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dvd ye nero veri ile divx filmler yazdirdim yaklaşik 3 adet avi(divx) film dvd ye taktiğimda 1 tanesini açiyor 1 tanesi donuyor diğeri hiç açmiyor başka dvdlerde de denedim ama ayni şekilde oldu filmleri bilgisayarda denediğimde hiç bir sikinti yok sikinti neden olabilir arkadaşlar.

frenkman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

frenkman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dvd ye nero veri ile divx filmler yazdirdim yaklaşik 3 adet avi(divx) film dvd ye taktiğimda 1 tanesini açiyor 1 tanesi donuyor
diğeri hiç açmiyor başka dvdlerde de denedim ama ayni şekilde oldu filmleri bilgisayarda denediğimde hiç bir sikinti yok sikinti neden olabilir arkadaşlar.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Usbler değil yani bilgisayarın usb giriş yerlerimi bozuldu ? farklı cihazla denediniz mi ?

frenkman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farkli cihazlarda çalişiyor sadece bilgisayarimin usb girişleri bozuk

Reaksiyon puanı
16,128
bu pc desktop? notebook? biz ne yapcağız? yeni kasa alak? yeni notebook alak?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hepsinin bozulduğundan eminsen yeni pc al bence , anakart değiştirmekten başka çaren yok çünkü.

Reaksiyon puanı
16,128

frenkman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dvd ye nero veri ile divx filmler yazdirdim yaklaşik 3 adet avi(divx) film dvd ye taktiğimda 1 tanesini açiyor 1 tanesi donuyor diğeri hiç açmiyor başka dvdlerde de denedim ama ayni şekilde oldu filmleri bilgisayarda denediğimde hiç bir sikinti yok sikinti neden olabilir arkadaşlar.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31

hepsi bozuldu diye bir kanun yok büyük ihtimalle evrensel seri yolu insan arabiminde sorun vardir.

bilgisayarıma sag tikla yönet de aygıt yöneticisine gel bakalm ünlem işareti olan birşey varmı.

C

Canerrr23423

SDN Okuru
Eğer fiziksel olarak bi bozulma varsa soketlerin değiştirilmesi gerekiyor. ama Donanımsal ile temiz bir format ve markanın kendi sitesinden modeline ait driverların düzgün bir şekilde kurulması gerekiyor