talhadestroyer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 60
Sizin fikriniz nedir, hangisi?
Ford [emoji41]
Audi en başı mı çekiyor hahayt 0-100 ü bile 10 sn üstünde audinin ne en başı çekecekPara yeterse Audi. Araba yolu sanki eliyle tutup istediğin tarafa senden önce çekiyor.
Bekle bir düşüneyim.... gibi olayı yok.
Yerinden ışınlanıp yüksek hızlarda kontrolü kaybetmeyen araçlar içinde en başı çekiyor. Manevra çok çok üst düzeylerde, Hız toplamasına söz yok sanki biri eliyle arabayı tutup öne fırlatıyor.
Freni hakkında bilgim yok ama Konforu orta ve lüks düzeyin ortasında.
100-ü 3 saniyede toplayan araçta kontrol diye birşey olmadığını belki kendinde biliyorsundur.Audi en başı mı çekiyor hahayt 0-100 ü bile 10 sn üstünde audinin ne en başı çekecek
Yol tutuşu süper sport arabaların yanından bile geçemez mclaren bugatti ferrari lamborghini tesla100-ü 3 saniyede toplayan araçta kontrol diye birşey olmadığını belki kendinde biliyorsundur.
Ben 100 ü kaç saniyede topladığını yazmadım zaten. Yerinden ışınlanıp çok üst düzey kontrol etmede en iyi araçtır dedim.
Honda nsx de elektrikli fren sistemine geçildi ve birçok arabada, hala insanlar audi freninimi kullancak ALLAH aşkına.Mercedes cla serisi almaktansa Audi veya bmw alırım bin kat iyi.
Auidinin freni yeter
Adam mercedes'le audi arasında seçim istiyorsa Audi demek bir Lambirghini demek gibi bir şeydir.Yol tutuşu süper sport arabaların yanından bile geçemez mclaren bugatti ferrari lamborghini tesla
hepsi yol tutuşu olarak daha mükemmel hangi araba bilene sorsan zaten söyler
MercedesAdam mercedes'le audi arasında seçim istiyorsa Audi demek bir Lambirghini demek gibi bir şeydir.
Neyse... Konuda yazıdığın mesajlar kavga çıkaracak türden. Senle çok yazmak istemem açığı. Beni bu konuda cevaplama bir daha.
Ben konu hakkında değil farkettiysen senkAdam mercedes'le audi arasında seçim istiyorsa Audi demek bir Lambirghini demek gibi bir şeydir.
Neyse... Konuda yazıdığın mesajlar kavga çıkaracak türden. Senle çok yazmak istemem açığı. Beni bu konuda cevaplama bir daha.
hiç biri alıcaksın doblonu her yerde kullancaksın öyle yok aile arabasıymış fln yokSizin fikriniz nedir, hangisi?
Sende cevaplama beni. Bir Mercedes kullanıcısı olarak Audi candır derim. Kullanmayan pek anlamaz.Mercedes
Benim yazdığım yorum seni neden etkiledi ilk önce anlamadım.Ben konu hakkında değil farkettiysen senk
In hakkında yorum yaptım bunu anlayamıyormusun ?
Kavga türündeyse cevap yazma ben aeni engelleyim sende beni zaten birbirimizi sevmiyoruz
Kaldırıma vurmayan pek anlamaz.Sende cevaplama beni. Bir Mercedes kullanıcısı olarak Audi candır derim. Kullanmayan pek anlamaz.
Kaldırıma vurmaktan korkan da o zaman kendine şoför demesin.Kaldırıma vurmayan pek anlamaz.
Saygılar abi.Kaldırıma vurmaktan korkan da o zaman kendine şoför demesin.
Araba kullanmak risktir her zaman. Ne yaşayacağını kestire bilirsin ama hiç bir zaman beklediğin gibi olmaz.
Hürmetle ve izzetle. Selam ve dua ile hayırlı geceler dilerim.Saygılar abi.