XXXTentacion
Asistan
başka olmuyor mu ya ama internetim de kötü zaten isoyu silip mi indirmem lazım ben isoyu sanal makineden kaldırıp yeniden kuruyom virüsler gitmiyordediğim gibi sil tekrar yükle
kaç kere diyeceğimbaşka olmuyor mu ya ama internetim de kötü zaten isoyu silip mi indirmem lazım ben isoyu sanal makineden kaldırıp yeniden kuruyom virüsler gitmiyor
anlamadımkaç kere diyeceğim
yani isoyu tekrar indirip kuracaksın adamlar çok iyi kodlamışlar kurtuluşu yok sadece usb cd veya dvd den format atana kadaranlamadım
of tamam offfffffffffffffffffffffffffyani isoyu tekrar indirip kuracaksın adamlar çok iyi kodlamışlar kurtuluşu yok sadece usb cd veya dvd den format atana kadar
Hocam hem virüs deniyorsunuz hem kurtulmak istiyorsunuz dikkat edin modem ağınıza sızıp bilgilerinizi çalmasınlarsanalmakineden isoyu kaldırdım kurduğum yeride kaldırdım oldu şimdi windows xp kurup virüsler denicem abi sağol
avast korumaz mıHocam hem virüs deniyorsunuz hem kurtulmak istiyorsunuz dikkat edin modem ağınıza sızıp bilgilerinizi çalmasınlar
Orijinal mı ? ve de korumaz koruyamaz her virüsüavast korumaz mı
kırekli abi piremiyum kırekOrijinal mı ? ve de korumaz koruyamaz her virüsü
Antivirüsü bile crack mi kullanıyorsun kişisel bilgilerin tehlikedekırekli abi piremiyum kırek
tamamAntivirüsü bile crack mi kullanıyorsun kişisel bilgilerin tehlikede