En son bellek read olamadı hatasını çözmek için repair-windowsImage -online -restorehealth komutunu powershell'de çalıştırdım sorun çözüldü fakat bu sorun ortaya çıktı. Driverlarım güncel ve 6 GB ram verdim sanallarştırma zaten açık.
Yeni Windows kurmaktan kaçma demiştim.En son bellek read olamadı hatasını çözmek için repair-windowsImage -online -restorehealth komutunu powershell'de çalıştırdım sorun çözüldü fakat bu sorun ortaya çıktı. Driverlarım güncel ve 6 GB ram verdim sanallarştırma zaten açık.
Kesin restorehealth bozduYeni Windows kurmaktan kaçma demiştim.Ölmüş o 8.1.
Assoluto'da kapışabiliriz senle.Kesin restorehealth bozduEr ya da geç temiz kurulum yaparım zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 113647
Bu arada aslında sadece diğer programları donduruyormuş, sistemim de baya eski zaten ram hariç her şey vasat![]()
Durduk yere ban yedim 2 ay önce, MEmu'da mı bir kıllık var bilmiyorum ama kendi kendine başkasının hesabına geçiyor hacklenmiş gibi. Bu arada bazen kendi kendine Android restart da atıyor BlueStacks ve Nox'tan daha iyi olduğunu iddia eden program ağır fos çıktı demek kiAssoluto'da kapışabiliriz senle.![]()
Android X86 64 Bit UEFI GPT olarak yükle derim. rEFInd Boot Manager ile Windows ile dual boot yaparsın.Durduk yere ban yedim 2 ay önce, MEmu'da mı bir kıllık var bilmiyorum ama kendi kendine başkasının hesabına geçiyor hacklenmiş gibi.
ben yukleıdm amma bazı oyunlar acılıor habern olsun yukledım wındowsu sıldımAndroid X86 64 Bit UEFI GPT olarak yükle derim. rEFInd Boot Manager ile Windows ile dual boot yaparsın.
Klavyende ğ ü ş i ö ç yok mu? O nasıl bir türkçe7 ye gecın!
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben yukleıdm amma bazı oyunlar acılıor habern olsun yukledım wındowsu sıldım
Yok be kardesım klavyemde o tuslarKlavyende ğ ü ş i ö ç yok mu? O nasıl bir türkçe![]()
Telefondaysan onu gösteririm bir ara nasıl yapıldığınıYok be kardesım klavyemde o tuslar