Memati Dostlarıyla Hasret Giderdi

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Kurtlar Vadisi dizisinin 'Memati'si Gürkan Uygun, memleketi Sakarya'da dostlarıyla hasret giderdi. Sakarya'nın Kocaali İlçesi Aktaş köyüne arkadaşlarıyla birlikte dostlarını ziyaret eden Uygun, köy kahvehanesinde boşnak böreği yedi. Dizi filme yaz arası verilmişken memleketine gelip dostlarını ziyaret etmek istediğini belirten Uygun, "Arkadaşlarımla, dostlarımla hasret gideriyorum. Bunu her sene mutlaka yapıyorum. Doğduğum, büyüdüğüm yerleri görmek, gezmek, arkadaşlarımla hasret gidermekten çok mutlu oluyorum." dedi.

Tam bir doğa aşığı olduğunu kaydeden Uygun, Kocaali'nin de doğa harikası bir ilçe olduğunu, ancak buna rağmen turizmden yeterli payı alamadığını kaydetti. Uygun, "Burada dostlarımı ağırlayacak bir tesis yok. Bu bölgenin mutlaka turizme kazandırılması gerekir. Bir bakalım belki ilçenin tanıtımına katkı olması bakımından dizinin bazı bölümlerini buraya kaydırabiliriz. bunun faydalı olabileceğıini düşünüyorum." şeklinde konuştu.

153eca0e-163f-44cc-b70e-1802e46a44ef.jpg

Bu arada köy sakinleri Memati ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak​

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ne hatırası resmen börek için gelmiş oraya hiç kimseyle ilgisi yok böreklerin canını okumuş

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Memati Kocaelili değil miydi ya Kocaelili o yanlış yapmayın.Herkes öyle biliyor.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben de İzmit (Kocaeli) diye biliyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben Kocaeli'de oturup ona benzediğime göre Kocaelili olması lazım zaten:D

Ama o Kocaeli ya kaynaktakiler bilmiyordur herkes Kocaeli diye biliyor.

Biyografisinde de Kocaeli/İzmit yazıyor.

Bu arada adam oturup yiyip içemez mi herkes böyle yapıyor en ufak şeyi haber yapıyor millet valla ne diyim.Adam tuvalete gitse televizyonda kameralarla işte girdiği tuvalet bu şuan içerde:D Tövbe tövbe.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sallama haber :thumbdown:

Gürkan yakın arkadaşım... Kocaeli/Yarımca Samsun mahallesinden çıkmadır kendisi... En fazla gezmeye gitmiştir oralara

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben hayatımda TV haricinde hiç görmedim kendisini ama ben de haberde bahsedildiği gibi Sakarya-Kocaali'li diye biliyorum. Kocaali ve Kocaeli'yi karıştırmayalım. Kocaali Sakarya'nın bir ilçesidir. Ayrıca haberin sallama olduğunu hiç de zannetmiyorum...

Memati'nin kendi ağzından memleketi

Memati: Sakarya'lıyım.

[SDNTV]http%3A%2F%2Fvideo.ak.facebook.com%2Fcfs-ak-snc1%2F22838%2F230%2F122%2F179863934309_44653.mp4[/SDNTV]