Melodi Kontör Siteleri

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Melodi Kontör Sitelerinden biri olan Cebin.de tarzı sitelerden nefret ediyorum. Üye iptali yapmama rağmen yinede benden kontör tahsili yapmaya devam ediyor. Kurtulmanın yolu var mıdır?

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
onların bir iptal kodu vardır o kodu bulmaya çalış veya cepten sitelerine gir iptal etmeye çalış aboneliğini

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardeş öyle sitelere üye olunur mu ya. o içerikten daha fazlasıını telefona pc den atabilirsin hemde gprs de gerekmiyor. neyse olmuş bir yanlışlık..

çıkmak istioyrsan orada müşteri hizmetleri numaraları olur. onları ara. eğer yardımcı olmazlarsa baskın bir şekilde mağdur olduğunu belirt.. sorununu anlat yardımcı olacaklardır umarım...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
kardeş öyle sitelere üye olunur mu ya. o içerikten daha fazlasıını telefona pc den atabilirsin hemde gprs de gerekmiyor. neyse olmuş bir yanlışlık..

çıkmak istioyrsan orada müşteri hizmetleri numaraları olur. onları ara. eğer yardımcı olmazlarsa baskın bir şekilde mağdur olduğunu belirt.. sorununu anlat yardımcı olacaklardır umarım...
bu gibi ne olduğu belirsiz sitelerde müşteri hizmetleri olacağını sanmıyorum
benim dayı oğlu yaptı böle bişi eline ilk defa telefon geçiyo ne bilsin ,sonra kartı kırıp attı çünkü kaçış yok 250 kontör yüklesende 5 dk de hemen çekiyolar :icon_-1::icon_-1:

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Not: Siteye ben üye olmadım (gerçi bu pek fark etmez)

Not: Müşteri hizmetlerini aradım. Ancak borç olarak görünüyor ödenmediği için işlem yapılıyor. Kendi sitesinden de iptal mesajı attığımda aktif üyekiğiniz yoktur diyor :) Ama cayır cayır kontürler gidiyor. Kontürleri bana atalım dedik geçen ay hiç konuşma yapmadığınızdan dolayı transfer işlemi yapamıyorsunuz diyor ankaşılan zorla alacaklar bu kontürleri :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
sitedeki müşteri hizmetlerini mi aradın yoksa kendi gsm operatörünün mü?

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Öncelikle kendi GSM operatörünü ara eğer onlar kendi ellerindeyse iptal ediyorlar zaten. Değilse sana bir numara vermek zorundalar o numarayı ararsın. Yine de sorunu çözemezsen şikayetvar.com sitesine operatörün ile ilgili bir şikayet yaz. Sorunu çözmek için onlar senin peşinde koşsunlar.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
şikayetvar bu kadar etkili bir site mi yahu?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
bu gibi ne olduğu belirsiz sitelerde müşteri hizmetleri olacağını sanmıyorum
benim dayı oğlu yaptı böle bişi eline ilk defa telefon geçiyo ne bilsin ,sonra kartı kırıp attı çünkü kaçış yok 250 kontör yüklesende 5 dk de hemen çekiyolar :icon_-1::icon_-1:
Hangi sevis:wassat:

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
al işte ben az önceki mesajımı yazarken ayrıca mail adresimide açıyordum ordada aynı şey

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Böyle siteler de mantar gibi çoğaldı.
Nereye girsen sayfanın bir yerlerinde var.
Uzak olsunlar Allah' a yakın olsunlar.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Ben flycelle üye oldum 250 köntör gidiyordu.bilincoda ise 500 yuh artık

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
daha önce biz sanki bu kontür meseleseini tartışmıştık gibi geliyor hatta chimera da bayaa bi ilgi göstermişti konuya ama olsun yeniden tartışıyoruz :)

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu siteler resmen alay ediyo.:D
Eteği kaldır bedava 100 kontör kap :D

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
bedava müzik vs. diyorlar giriyorum en altta "xx"kontur yazıyor küçük puntolar ile 'onu görmesek kontörlere veda edeceğiz..