Melo kırmızı gördü! Tükürük vakası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
tükürmeye teşebbüs var da, tükürük yok.
fiil tam gerçekleşmedikçe de ceza verilmez.
gerçi bu adam terbiyesizin, edepsizin teki, galatasaray kulübüne yakışmayan bir adam, ama adamın hareketlerinden zorla tükürük icat etmek de yanlış.
"bundan herşey beklenir!" kanaati zulme vesile olmamalı diye düşünüyorum.
ben görmedim ama hocasını itmesi aslında tükürükten bin beter bir suç ve ahlaksızlık.
asıl onun cezasını görmeli... ki, zaten göreceğini de tahmin ediyorum.
terim kafayı taktıysa ağzıyla kuş tutsa bir daha orada barınacağını pek zannetmem.

abi hala bu yansımış yansımamış geyiği mi yapılıyor.. ya tükürmüştür. yada tükürmemiştir...
tükürmüş ise cezasını çeker.. tükürmemiş ise cazası kaldırılır...

gelelim esas konuya...

gerçi bu adam terbiyesizin, edepsizin teki
bu biraz ağır olmuş, kimseye hakaret etmeye hakkın yok... sevmeyebilirsin...
o şekilde de düşünebilirsin ama bu bu şekilde ifade edemezsin.. asıl bu terbiyesizlik olur...

alttarafı birtane futbolcu , yaptığı fiil ceza gerektiren birşeyse alır cezasını çeker paşa paşa...
Hocada gerek duyarsa verir.. cezasını ... tıpkı Enginde olduğu gibi... olayı sulandırmaya gerek yok...

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Geçtim sıvıyı falan. Dün LigTV bir detayı atladı. O detayda Fernandes'ti. Madem oynanan futbolu değil tükürükleri konuşacağız. Saniye saniye karelere yansıyan bu olayda Fernandes nereye tükürüyor? Yere tükürmeye çalışan futbolcu böyle mi tükürür? Hedef hakem mi?

Detaylı haber için tıklayınız.

Cyavuzyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emek Hırsızı Derken Burak Yılmazdan Bahsetmeliydin.Seninle Emek Hırsızlığı Konusuna Girmeyeceğim
Geçen 20 Yılda Emek Hırsızlığı İle Suçlanacak Çok Şeyler Var.Herkes Herşeyin Farkında Boşverin Siz..
''Melo net bir şekilde tükürdü. Kırmızı kart sonuna kadar doğru. Yaptığı açıklamaları doğru bulmuyorum.''
- Markus Merk
http://www.ligtv.com.tr/haber/kirmizi-kart-karari-dogru-mu?csface=1

Melo'nun tükürmediği çok net görüntülerde boşuna tartışıyorsunuz. Fakat Oğuzhan'ın hareketlerinden anladığım kadarıyla yüzüne galiba çığ düşüyor. Yere düşmediğine şaşırdım açıkcası. Melo'ya bi ceza verilecekse Galatasaray vericek zaten.

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçede de Meireles tükürmediğinde burdaki tüm galatasaraylılar tükürdü tükürdü diye yorum atıyordu ne oldu şimdi? kendi futbolcularını hemen savunmaya başladılar.. Melo zaten Ahmet Çakarın dediği gibi pitbull taklidi yapan terbiyesiz bir oyuncu cezayı hak ediyor meirelese tükürmediği halde ceza veren pfdk bakalım bu pitbull a ne ceza verecek.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fenerbahçede de Meireles tükürmediğinde burdaki tüm galatasaraylılar tükürdü tükürdü diye yorum atıyordu ne oldu şimdi? kendi futbolcularını hemen savunmaya başladılar.. Melo zaten Ahmet Çakarın dediği gibi pitbull taklidi yapan terbiyesiz bir oyuncu cezayı hak ediyor meirelese tükürmediği halde ceza veren pfdk bakalım bu pitbull a ne ceza verecek.

Haklısın kılavuzu Ahmet Çakar olan bir insandan daha farklı bir yorum beklenemezdi. Milletin karısının,kızının özel hayatını ortaya sererek Sneijder transferini baltalamaktan başka bir icraati olmayan bir insanın sözünü kendinize savunma olarak almanız son derece üzüntü verici.

http://www.youtube.com/watch?v=QAflswDuV30

Bu görüntüye bakarak halen Melo ile Meireles'in pozisyonunu bir tutabilmenizde bir o kadar ilginç.

Sizin önergenizle yola çıkarsak Meireles'in sıvı gelmiş olabilir ama tükürük değil şeklinde akla mantığa uygun olmayan bir açıklamayla indirilen cezasına 'ayıp be bu kadar da saçmalamayın' diyemeyen sizler niye söz konusu Melo olunca bu kadar atik davranabildiniz?

Ve ben PDFK'dan şok bir ceza bekliyorum açıkcası. Söz konusu Galatasaray olunca her türlü ayrıntıyı değerlendirerek güzel bir ceza çıkıyor ortaya. Irkçılığa 2 maç gibi komik rakamlar olmuyor genelde.

Cyavuzyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuya girmeyim girmeyim birşeyler yazmayım diyorum ama böyle yorumlarınızı okudukça içimdekileri tutamıyorum.bilader 3 temmuzda beşiktaş ne yapmış? biraz mantıklı düşün siz o sıralar 4,5,6,7,8,9,10,11,12. sıralarda gidip geliyordunuz yukardaki takımlar beşiktaş fener ts bursa idi ne oldu bir olay patlattınız hepimizi aşağı çektiniz siz yukarı çıktınız ayıp ! biz unutmadık arkadaş yaptığınız şikeleri eğer biz şike yaptıysak siz şikelerin kralını yaptınız sizinkilerin önce sorgulanması gerekiyor ama bu bir tezgah hepimiz biliyoruz sizi gün yüzüne çıkarmak için ne de olsa koskoca uefa kupasını aldınız dimi ! o sıralarda dolaşamazsınız şike yapıp şampiyon olmanız lazım dimi! gerçekleri görmüyorsunuz ya ayıp ! biz herzman şerefli ikinciliklerimizle övünürüz ! siz şikeli şampiyonluklarınızla övünmeye devam edin biz istemiyoruz şampiyon olmayı adam gibi oynasınlar isterlerse küme düşsünler farketmez yeterki şerefli olsunlar !
Beşiktaş'ın iddanamede adı geçiyordu. Hiç adı geçmeyen Galatasaray meşhur başkanınız Yıldırım Demirören sayesinde disiplin kuruluna sevkedildi. Bize örnekler veriyorlar Denizliymiş Ankaragücüymüş de. Arkadaşım burası hukuk devleti burda belge konuşur. Ben sizin önünüze iddaaname atıyorum. Ankaragücü maçında kaleci olan Zalad'ın açıklamaları ortada (http://www.haber7.com/haber/20100811/Zaladdan-17-yil-sonra-80-aciklamasi.php). O sene ankaragücü-beşiktaş macında eski beşiktaşlı futbolcuların (o zamanın Ankaragücü topçusu Bknz. Sinan Engin) maça çıkmak istemeyip çıkmaması ve beşiktaşın aynı sene Ankaragücünü 6-0 yenmesi. Hala konuşuyorsunuz. Belge koyun önümüze belge.

Son Kez Yazıyorum.
Tekerlikli Sandalye Basket Maçındaki Olayları Kim Çıkarttı Bizmi Gs Tv'nin Çektiği Kameradan İzleme Görüntüleri Lütfen...!!
Unutma Unuttrma Denizlispor Soyunma Odasında Denizlisporlu Futbolcular Şampiyon Galatasaray Dediğini..Ergun Gürsoy Her Futbolcuya Serçe Aldığını..
Unutma Kalede Zalad Vardı..Herkes Sonunu Biliyor Anlatmaya Gerekyok 8-0'lık Maçı
Kimisde Drogba Diyorsun.
Bizlere Kimler Keldi Kimler.
Son 3 Sezonda.Guti-Simao-Quaresma
Kimisi Borçla Boğuşur.Ne Çabuk Unuttunuz Yaptığınız Kampanyaları.
550114_520558011308709_551343430_n.jpg
Son yazdığım mesajda farazi iddaalarının hepsinin cevabı var. "Ayrıca Kümede kal Galatasaray","Ne olur çıkmayın biraz t.şşak geçelim diyen" çarşıya bunlar az bile. Bi yalan söyleyip bir de kendiniz inanıyorsunuz ya çok komik hakkaten.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
GALATASARAY A.Ş.'nin, 27.01.2013 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.sporcusu FELIPE MELO DE CARVALHO'nun, rakip takım sporcusuna tükürmesi nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 10.000 PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Karar verilmiştir.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=17205

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...