Melo kırmızı gördü! Tükürük vakası!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
masaas.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan maçın 61. dakikasında Felipe Melo direkt kırmızı kart gördü. Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'a tükürdüğü gerekçesiyle hakem Tolga Özkalfa tarafından kırmızı kart gösterilen Brezilyalı futbolcu, kararın ardından hem yan hakeme hem de orta hakeme itirazda bulundu.

Özkalfa'nın kararının ardından sahayı terkeden Melo'ya Fatih Terim de tepki gösterdi ve Brezilyalı futbolcuya direkt soyunma odasına gitmesini söyledi. Terim'i uyarılarını dikkate almayan Melo, Beşiktaşlı futbolcular ile söz düellosuna devam etti.

Hakem Tolga Özkalfa'nın raporunda "Felipe Melo, Oğuzhan Özyakup'a tükürdü" şeklinde bir ifade yer alırsa; Brezilyalı futbolcu, Futbol Disiplin Talimatı'nın 42. maddesine göre 4 ile 6 maç arasında men cezası alacak.

Sporx

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
meireles örneğinde gördük ki, görüntüler hakem raporundan daha değerli... görüntülerde tükürme net şekilde belli değilse, sorun yok. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Adnan Öztürk tüküren oyuncu kulüp kapısından içeri giremez demişti sanırım.:P

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
twitterden açıklama yapıyo melo

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sağ olsun bizi hangi yabancıyı keselim de şunu şunu oynatalım derdinden kurtardı.

Sezon sonu yolcu...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Sağ olsun bizi hangi yabancıyı keselim de şunu şunu oynatalım derdinden kurtardı.

Sezon sonu yolcu...

Zaten dün [MENTION=115445]gs_kadir[/MENTION] silmişti.

İçine doğmuş demek :P

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tükürdü veya tükürmedi tartışılır ki bence tükürmedi. Öyle bir hareket yapması yanlış hele ki böyle bir maçta. Fatih Terim'i de hafiften ittirdi. Güle güle.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
60. dakikada Necip’le Melo arasında tartışma yaşandı. Araya giren Oğuzhan’a tükürdüğü iddia edilen Melo kırmızı kart gördü. Yan hakem olay üzerine Tolga Özkalfa’yı uyardı. Hakem Özkalfa bunun üzerine Felipe Melo’ya kırmızı kart gösterdi, oyun dışına çıkarttı.
Felipe Melo Twitter hesabından tükürmediğini açıkladı.

İşte Melo’nun attığı o tweet;

"Ben iddia edildiği gibi tükürmedim. Çocuklarım ve sevdiğim herkes üzerine Tanrıya yemin ederim ki tükürmedim.. Olanlar için çok üzgünüm. 100 kamera açısından da gösterebilirim kesinlikle tükürmedim. Bana faul yapıldı ve küfür edildi. Ben de küfür edip geri çekildim." diye yazdı.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
meireles örneğinde gördük ki, görüntüler hakem raporundan daha değerli... görüntülerde tükürme net şekilde belli değilse, sorun yok. :)
maalesef net bir şekilde görüntülerde mevcut :)
eğer öpücük vermedi ise :D görüntü aşağıdaki gibi..
205735_479704555424545_721207021_n.jpg

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Balgamlı balgamlı tükürseler böyel tarışmalar yaşanmazdı.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar şimdi şöyle düşünün tükürdüyse bu adam tükürük nerde? Meireles'in açık açık tükürüşüne sıvı parçası gelmiş diyenler ağır çekimde nasıl göremiyoruz bi sıvı falan? ve Oğuzhan ağzını öyle yaptığını görür görmez kafasını çeviriyor. İyi oyuncu ama kusursuz değil.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Orda melo tükürmüyo küfür ediyo kendi de söyledi zaten küfür ettim diye

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nasıl Küfür Ediyorsa Artık...
Ya Arkadaşın Dediği Gibi Öpücük Veriyor.Yada Islık Çalıyor..
Bıkmadın mı ? Göster tükürüğü?! Hayır konuştuğu dile göre küfrederken ağzı o şekli alamaz mı? Alamaz neden Beşiktaşlı değil. Hayır ortada sadece dudak şekli var? Başka? Tükürük görebiliyorsanız susacam. Neyse bugün tartışılacak olan mesele Melo değil o yapmadı ama federasyon tarafından cezalandırılacak. Ya cezasını almayan tiyatrocularınız,emek hırsızlarınız onların cezasını kim verecek?

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çocuklarının üstüne yemin adamdan yanlış söylemesini beklemem görüntülerde çok açık.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bıkmadın mı ? Göster tükürüğü?! Hayır konuştuğu dile göre küfrederken ağzı o şekli alamaz mı? Alamaz neden Beşiktaşlı değil. Hayır ortada sadece dudak şekli var? Başka? Tükürük görebiliyorsanız susacam. Neyse bugün tartışılacak olan mesele Melo değil o yapmadı ama federasyon tarafından cezalandırılacak. Ya cezasını almayan tiyatrocularınız,emek hırsızlarınız onların cezasını kim verecek?
Emek Hırsızı Derken Burak Yılmazdan Bahsetmeliydin.Seninle Emek Hırsızlığı Konusuna Girmeyeceğim
Geçen 20 Yılda Emek Hırsızlığı İle Suçlanacak Çok Şeyler Var.Herkes Herşeyin Farkında Boşverin Siz..
''Melo net bir şekilde tükürdü. Kırmızı kart sonuna kadar doğru. Yaptığı açıklamaları doğru bulmuyorum.''
- Markus Merk
http://www.ligtv.com.tr/haber/kirmizi-kart-karari-dogru-mu?csface=1

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Sergen Yalçın:

"Melo yalancının teki. Melo'nun tükürdüğü resmen ortada. Böyle adamları Türkiye'ye getiriyoruz, çok kızıyorum.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tükürse de kasten değil konuşurken ağzından istem dışı çıkmış aksanından dolayıda ağzı o şekilde almışmış.

Takımı 10 kişi bıraktı ve oyun performansı son zamanlarda hiç iyi değil tükürse de tükürmese de artık 11 başlamamalı ya da gitmeli.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
. İşine geleni niye alıyosan. Rıdvan Dilmen bile Melo tükürmemiş çok yanlış bir karar dedi onu niye paylaşmıyorsun. İşine gelenleri cımbızla.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Yolcu kesin terim yakapaca çıkardı dışarıya.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İlginç bir ağız hareketi

TURKPIX_Galatasaray_v_Besiktas_27012013_1298_6JI4M.JPG

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
. İşine geleni niye alıyosan. Rıdvan Dilmen bile Melo tükürmemiş çok yanlış bir karar dedi onu niye paylaşmıyorsun. İşine gelenleri cımbızla.

ntvsporda göremedim ondan yoksa cımbızla işim yok jiletle tıraş oluyorum ben.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Fenerbahçe olunca konuşuyor,Galatasaray olunca tükürüyor :) Burak Yılmaz'a emek hırsızı diyenler aldığınız detinho mudur nedir heralde adam taklacıydı,oğuzhan da önceden tiyatrocuydu...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fatih Terim'i de itmiş.
Bu olaydan sonra tükürmüş olsa da olmasa da şöyle bir gerçek var ki, artık eskisi gibi olmayacak.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
resim paylaşmayı bırakın. lig tv sitesinde görüntüler var. açın izleyin. özellikle yakın plan süper slow çekimleri izleyin.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Anlamıyorum arkadaş, tükürdü veya tükürmedi fark etmez.

Biz Fenerbahçe taraftarı gibi tükürdüyse savunacak mıyız?

Terim'i itmesi bile terbiyesizliğinin göstergesidir.

Gereken ceza verilmelidir.

Yaptıysa da yanlış hareket, yapmadıysa da.

Objektif olalım.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Fenerbahçe olunca konuşuyor,Galatasaray olunca tükürüyor :) Burak Yılmaz'a emek hırsızı diyenler aldığınız detinho mudur nedir heralde adam taklacıydı,oğuzhan da önceden tiyatrocuydu...

burak yılmaz emek hırsımı değilmi kendini atıyormu atmıyormu sadece bunu istiyorum senden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...