Melankolik Rapçiler Buraya!!!

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Arkadaşlar facebook'ta gördüğüm bu siteyi sizinle paylaşmak istedim.Kendimde bu tarz müzik dinlediğim ve yaklaşık 4 5 yıldır Sagopa Kajmer,kolera ve daha saymadığım diğer melankolia ailesinin mensubunu dinliyorum.Müzik içeriği gayet güzel, ben de o yüzden arkadaşlara destek olmak istedim.İyi dinlemeler. :)

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Melankolik Rap denilen şey çok itici geliyor. Suicidal Black Metal gibi...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Off off şu Sago ayrı bir şey ya. Kişilik olarak ses olarak söz olarak yaptığı işin kalitesi olarak hastasıyım bu adamın. Aynı şekilde Kolo'nunda tabi. Ama ben Sago dışında melankolik hiçbir müzik dinlemiyorum. :) Bu arada bende emo değilim.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bir konu ancak bu kadar dağıtılabilirdi. Yapanlara teşekkür amacı ile link göndermiştik halbuki.

Teşekkürler Anti emolar.

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[video=dailymotion;xdl4zg]http://www.dailymotion.com/video/xdl4zg_sagopa-kajmer-kolera-bu-boyledir-20_music[/video]

bu şarkıyı arabada son ses dinleyenlerden olmak ve o hissi kavramak herkese nasip değildir.

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar konuya uygun videolar paylasalım veya yinede paylasmak isteyen o başlıkta bi konu açsın.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar, konuda emek verilerek yapılmış bir şey var. Seviyorsanız güzel deyin, sevmiyorsanız saygı duyun. Lütfen.

Reaksiyon puanı
2,148
@__kadıköyRAP__ Böyle paylaşımlarda hep gerginlik çıkar o yüzden, cevap olarak verilenleri başka bir konuda açarsak daha iyi olur, herkes kendi konusunda takılır, yoksa boş yere gerginlik çıkar paso. :D

Taraf tutanları anlamıyorum, babanızın oğlu mu bunlar :)

Kimin haklı kimin haksız olduğunu da bilmiyorsunuz sevdiğiniz adamın peşine takılıyorsunuz. Ceza desem alayınız tartışma çıkarırsınız. Diss dediğin karşılıklı yapılır iki tarafın birbirine attığı lafları dinleyin bi dissteki lafın öteki disste nasıl adama geri döndüğüne bakın, siz sadece sago dissleri dinlemişsiniz. Mürekkep doldurdum, kartlar karışsın falan dinlediniz mi?

Taraftar olmayın keyfini çıkarın. :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Babamın oğlu değil ama, 4 5 yıldır takip ettiğim için gayet seviyorum, sıkılmadan dinliyorum.Ben zaten diss yanlısı birisi değilim, haklılık konusuna gelirsek burada kimin haklı kimin haksız olduğu tüm gerçekleriyle ortaya çıkmaz doğrudur, Allah'tan başkası bilemez.Bende uzatmayı sevmem zaten, hadiyin konu dağılmasın. :flowers: :yes:

Reaksiyon puanı
2,148
Birisi hem Kadıköy Acil tarafını hem Kuvvet Mira tarafını sevemez mi canım :D 2004 lerde falan dinliyordum sagopa ceza falan o zamanlarda patlak vermişti bunların kavgası da dissleri falan dinliyodum, normal şarkılarını dinliyordum, herkes bu ne l*n böyle şarkı mı olur falan diyodu kimse sevmiyordu. Şimdi bakıyorum o zamanlar dinlediğime laf edenler şimdi o şarkıları dinliyorlar. Bu sefer de ben dinlemiyorum hıh :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Birisi hem Kadıköy Acil tarafını hem Kuvvet Mira tarafını sevemez mi canım :D 2004 lerde falan dinliyordum sagopa ceza falan o zamanlarda patlak vermişti bunların kavgası da dissleri falan dinliyodum, normal şarkılarını dinliyordum, herkes bu ne l*n böyle şarkı mı olur falan diyodu kimse sevmiyordu. Şimdi bakıyorum o zamanlar dinlediğime laf edenler şimdi o şarkıları dinliyorlar. Bu sefer de ben dinlemiyorum hıh :D
Çünkü o sıradalar o tarz Rap müzik özenti görünüyordu. Şimdi ise gittikçe pop müziğe döndüğünün göstergesi oldu.

(Çaktırmayın bende Underground dinliyorum. :D)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Sever tabi. :D İnsanlar çok değişikler, bir öyleyken bir böyle olabilliyorlar. :D Gören de beni başka bişi sanacak. :P Neyse konu uçuyor, yine konu dağılmasın.hadi bakalım.Dinleyen var mı radyo'yu ?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
2011 albümünün en sevdiğim şarkılarından 2.si...

[video=youtube;PmcMwAOlenc]http://www.youtube.com/watch?v=PmcMwAOlenc[/video]

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Of en çok katılmak istediğim programlardan biriydi..

[video=youtube;byHbQCClybo]http://www.youtube.com/watch?v=byHbQCClybo[/video]

Reaksiyon puanı
2,148
Ben Ceza'yı diyorum. :D

Hee anladım amerikan özentisi diyorlardı onu diyorsun, "pop kimin rock kimin arabesk kimin cevap verin" demiştir ceza da :)

Sagopa - Süper Sperm

[video=youtube;KKbXfrujscQ]http://www.youtube.com/watch?v=KKbXfrujscQ[/video]

(Videodaki sözlerde senkron sorunu var)

Beni dissleyen dilini eşşek arısı biiiipp :D:D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Kral parçayı paylaşmayı unutmayalım dimi :)

[video=youtube;R96hqzLauaM]http://www.youtube.com/watch?v=R96hqzLauaM[/video]

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Al 1'de burdan yak..

[video=youtube;2fBpniOD9qM]http://www.youtube.com/watch?v=2fBpniOD9qM[/video]

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Silinen mesajlara bak. Kopmuşsunuz sanki.

Bu arada site güzel değil ama Radyo güzel evet.

Mta

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Sagopa şimdi melankolik rapçiymiymiş :D (melankolik rapçi ne demek bilmiyorum bile ) Bilmeden neler dinlemişim ben :D İlk çıktığı zamanlar çok dinlerdim. Ee memleketlimiz sayılır :D