Mekanik klavye arıyorum

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar. Yeni dizmekte olduğum oyun bilgisayarına bileklik destekli mekanik klavye arıyorum bütçem 200 lira. Görünüşü güzel olsa yeter ??

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Bu klavyeyi 180-200 arası alsan iyidir...

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bu klavyeyi 180-200 arası alsan iyidir...

200 liraya bulmak çok zor. 2. Ele de güvenilir mi bilemedim

sergenyldrm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bi tanıdığın varsa o alıp gönderebilir veya cihazın fotosunu, videosunu çektirip iyice emin olmakta fayda olabilir. Bundan sonrası senin ticari zekana kalmış doğrusu...
Peki hocam sana şöyle bir şey sorsam. Profesyonel oyuncu değilim mekanik klavye almasam da 80-100 liralık klavyeler alsam çok bi fark olurmu ki? Bazı sitelerde 10 tuşa birden basınca algılamaz demiş o kadar tuşa aynı anda basacağımı zannetmiyorum :) teşekkürler

ömerim55

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,323
Peki hocam sana şöyle bir şey sorsam. Profesyonel oyuncu değilim mekanik klavye almasam da 80-100 liralık klavyeler alsam çok bi fark olurmu ki? Bazı sitelerde 10 tuşa birden basınca algılamaz demiş o kadar tuşa aynı anda basacağımı zannetmiyorum :) teşekkürler
Pek fark etmez. Hele profesyonel değilsen biraz lüzumsuz.

Tayrat135

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Merhabalar. Yeni dizmekte olduğum oyun bilgisayarına bileklik destekli mekanik klavye arıyorum bütçem 200 lira. Görünüşü güzel olsa yeter ??
Bilek Destekli Olması Şartmı ? Değilse Şunu Öneriyim

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
Mekanik klavye ile normal klavyeler arasında gerçekten de bariz bir fark var. Bu benim kişisel görüşüm. Ben mekanik klavye olmadan yazamam hatta :D İnsan garipsiyor. Kalite bir mekanik klavye en basit yazım işlerini bile zevkli kılabiliyor. Oyun konusunda bi şey diyemem çünkü oyunla aram pek yok.