sergenyldrm
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Merhabalar. Yeni dizmekte olduğum oyun bilgisayarına bileklik destekli mekanik klavye arıyorum bütçem 200 lira. Görünüşü güzel olsa yeter ??
200 liraya bulmak çok zor. 2. Ele de güvenilir mi bilemedimBu klavyeyi 180-200 arası alsan iyidir...
![]()
Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips Momentum SPK8614 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Aynı şehir mi yoksa kargo ile mi alacaksın?200 liraya bulmak çok zor. 2. Ele de güvenilir mi bilemedim
KargoylaAynı şehir mi yoksa kargo ile mi alacaksın?
Bi tanıdığın varsa o alıp gönderebilir veya cihazın fotosunu, videosunu çektirip iyice emin olmakta fayda olabilir. Bundan sonrası senin ticari zekana kalmış doğrusu...Kargoyla
Peki hocam sana şöyle bir şey sorsam. Profesyonel oyuncu değilim mekanik klavye almasam da 80-100 liralık klavyeler alsam çok bi fark olurmu ki? Bazı sitelerde 10 tuşa birden basınca algılamaz demiş o kadar tuşa aynı anda basacağımı zannetmiyorumBi tanıdığın varsa o alıp gönderebilir veya cihazın fotosunu, videosunu çektirip iyice emin olmakta fayda olabilir. Bundan sonrası senin ticari zekana kalmış doğrusu...
Pek fark etmez. Hele profesyonel değilsen biraz lüzumsuz.Peki hocam sana şöyle bir şey sorsam. Profesyonel oyuncu değilim mekanik klavye almasam da 80-100 liralık klavyeler alsam çok bi fark olurmu ki? Bazı sitelerde 10 tuşa birden basınca algılamaz demiş o kadar tuşa aynı anda basacağımı zannetmiyorumteşekkürler
Bilek Destekli Olması Şartmı ? Değilse Şunu ÖneriyimMerhabalar. Yeni dizmekte olduğum oyun bilgisayarına bileklik destekli mekanik klavye arıyorum bütçem 200 lira. Görünüşü güzel olsa yeter ??
Mekanik klavye ile normal klavyeler arasında gerçekten de bariz bir fark var. Bu benim kişisel görüşüm. Ben mekanik klavye olmadan yazamam hattaPeki hocam sana şöyle bir şey sorsam. Profesyonel oyuncu değilim mekanik klavye almasam da 80-100 liralık klavyeler alsam çok bi fark olurmu ki? Bazı sitelerde 10 tuşa birden basınca algılamaz demiş o kadar tuşa aynı anda basacağımı zannetmiyorumteşekkürler