Meizu MX5 pro nasıldır?

baba2125

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaslar meızu mx5 pro alacagımda hıc kullanmadıgım ıcın tel. nasıldır cabuk bozulurmu kasma felan yasanırmı herhangı bırsey olunca nereye goturebılırz *? yetkılı servıs yok trde​

OmarPS33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonda kasma falan olacağını zannetmem .
Ama servis konusunda mahalle tamircilerine ve 2. Elcilere mahkumsun. Tabi onların da yapabilecekleri ortada . Yinede sen bilirsin.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkdaslar meızu mx5 pro alacagımda hıc kullanmadıgım ıcın tel. nasıldır cabuk bozulurmu kasma felan yasanırmı herhangı bırsey olunca nereye goturebılırz *? yetkılı servıs yok trde​

tek sıkıntı yaşayacagın konu servis olur diğer türlü süper bir telefon içindeki işlemci yanlış bilmiyorsam note 5 de ki işlemci...

Seyyah123

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bak bu telefonun yarışacağı kulvar note 5 ayfon 6s dir bide edge + var tabi. Ama edge+ note 5 aynı sayılır birinde kalem var birinde ekran yamuk.
Telefonu hiç elde kulanmadım kagıt üzeri ve incelemelere dayanarak sana not 5 akıcılığını yaşatır arkadaşında dediği gibi aynı işlemci var ama kamera da note geçer şahsen ben öyle düşünüyorum ne kadar 21mp kamera kulansada...(bknz.) Pil konusunda samsungun hızlı şarjı hem ayfon hem de mx5p için iyi bi avantaj pek etkiliyeceğini sanmıyorum ama sadece ayfon da powerbank taşıman lazım yanında... Zaten mx5p ayfon la note 5 in kayıp çoçuğu gibi

Senin iyi bi güvendiğin telefoncu varsa neden almayasın 3k civarı bi tele para vermektense almak mantıklı bunu ne bi fazlasını yapıyo ne bi eksiğini sadece sen telefona bişi olduğunda onu götürebileceğin biri olsun hemen al ben olsam alırdım ama yok oyuzden note 5 in fiyatının inmesini bekliom...