Bakıyorum, görmeyeli iyice kibirlenmişsin.Klasik ezberlenmiş cümleler söylemektesin.
Biz herşeyi hızlı öğreniriz, merak etmeyesin.
Ben de sana klasik uslupla cevap vereceğim.
Senin kimseyi sevme mecburiyetin yok.
Hakaret etmemen kafi.
Manipüle etmemen kafi.
Yozlaşmaman kafi.
Terör destekçilerine sahip çıkacağına, Atatürke sahip çıkman kafi.
Sizin söylemleriniz ancak modacı söylemlerdir.
Sizin görüşleriniz de ancak konjektürel görüşlerdir.
Biz dün ne dediysek bugün de aşağı yukarı aynısını demekteyiz.
Siz ise dün çıkarınız neyi gerektiriyorsa onu derken, bugün çıkarınız neyi uygun görmekteyse onu demektesiniz.
Misal böyle bir resim var.
![]()
Bu resimde mutlu musun yüzde elli sözünü son derece yanlış bulduğumu söyleyerek başlayayım.
Ama bugün milliyetçi geçinen bazı şahısların geçmişte Türk bayraklı gösterilere dahi izin vermediklerini ve aynı dönemde PKK, Abdullah Öcalan bayraklı gösterilerin rahatlıkla yapıldığını hatırlatıyorum.
![]()
Bu da yetmedi bayrağa, istiklal marşına ve her türlü milli değere hakaret eden haddi aşmış kötü niyetli kişiler vardı ve bu kişilerin çoğu yüksek mevkilerde idi.
Peki bunu niye hatırlatıyorum ?
Birkaç yıl önce olsa idi sizin gibi milliyetçi geçinenler çıkarları gerektirdiği için bu yapılanları savunacaktı ve nitekim şiddetle savundular.
Biz ise aynı değerleri savunacaktık.
Çünkü siz yapılan herşeyi çıkarınız uğruna savunma alışkanlığına sahipsiniz.
Bundan vazgeçmeniz ve samimi olmanız sizin hayrınızadır.
Benim demek istediğim tek bir nokta var.
Açıklamalar artık güven vermiyor çünkü güven kaybedildi ve tekrar kazanılması zaman alacak.
Gerçi iktidarda sizin gibi kitle mevcutken o güven kısa ve orta vadede kazanılır mı, emin değilim.
Yazıp yazıp da sonradan üzülüp Allah'a sığınmak erdemlik değildir. O kadar erdemliysen, o kadar Allah korkusu varsa, yazmadan önce düşüneceksin..Senin beni nasıl gördüğünün önemi yoktur.
Allah nasıl görürse, hak odur.
Eğer kibirlendiysem inşallah Allah beni hizaya soksun.
Lakin bende aslında kibrin tam tersi başka bir hastalık mevcuttur.
Kibirlenmekten korkarım ve Allah'a sığınırım.
Sen de bu duayı edebiliyorsan ne ala.
Güvenin kaybedildiğinden bahsettim.
O yüzden bu iddialar bazı arkadaşların bahsettiği üzere yersiz değildir ve bu kaybın sonucudur.
O yüzden bu algı yönetiminden vazgeçilmesi lazımdır.
Yazıp yazıp da sonradan üzülüp Allah'a sığınmak erdemlik değildir. O kadar erdemliysen, o kadar Allah korkusu varsa, yazmadan önce düşüneceksin..
Mesajından kibir akıyor. Sence sadece bana göre mi kibirlisin? İşine öyle geliyorsa öyle olsun..
Eskiden huzur dağıtırdınız şimdi ise huzur bozmaya mı başladınız?Bu arada bana "Huzur Bozucu Tartışmalar Oluşturmak" cezasını yersiz şekilde yakıştıran yeni adminimize selam olsun. Forum demek bilgi ve tartışmanın kaynağı demek hatırlatmakta fayda var.
Evet huzur bozucu üye damgası da yedik sağolsunlarEskiden huzur dağıtırdınız şimdi ise huzur bozmaya mı başladınız?![]()
![]()
Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.Hasbünallahü ve ni'mel vekil..!
Bunları söylemenin nedeni, senin hoşuna gitmeyen bazı gerçekleri söylememden ötürüdür.
Nitekim peygamber ahlakından nasiplenmemiş kimseler, hoşuna gitmeyen gerçekleri duyduğunda önce yüz çevirir sonra saldırır.
Peygamber ahlakı ise saldırmak yerine aklını kullanıp düşünmeyi ve eğer yanlış ise doğrusunu söylemeyi emreder.
Hiç kimse hiç kimsenin üzerinde zorba değildir.
Ben doğruyu söylerim, eğer yanlışım varsa da düzeltirim.
Sen ise hatada ısrar edenlerdensin.
Hala yazılanlara cevap vermemekte ısrar edip, kişiliğime saldırmaktasın.
Mahkeme-i Kübra'da dil susmaz ancak gerçekleri konuşur.
Herkesin haram kazandığı mal da, çıkarı için söylediği söz de, yaptığı dalkavukluk da orada hesabı adaletle görülür.
Karakterim ile yazdıklarım arasında tezatlık yoktur, sen insanın içerisindekini görme yeteneğine sahip değilsin.
Allah kalplerdekini bilir.
Lakin kullar bilmese de bazen tahmin eder.
Nitekim Allah insanı çeşitli özelliklerle nimetlendirmiştir.
Atatürk hakkında olumsuz düşündüğün zaten bellidir.
Sizin kalbinizde saklayıp söylemeye çekindiğinizden Allah haberdardır.
Benim bu konudaki eleştirilerimden rahatsız olduğun da bellidir.
Benim amacım kurucu değerlere sahip çıkılmasını hatırlatmaktır.
Senin amacını ise Allah bilir.
Sen benden rahatsız olsan da ben senden rahatsız olacak değilim.
Allah yolunda bu mücadeleden vazgeçecek de değilim.
Bu konuda en mantıklı ve doğru yorum sende kardeşim , haklısın.Atatürk dediğimiz kadar ALLAH deseydik şimdiye cennetteydik.
Bilmukabele..Sizin beni suçlamakta olduğunuz şeyler beni yansıtmamaktadır ancak sizi yansıtmakta olabilir.
İnsanları suçlarken mutlak suret ile kendimize de bakmak gerekir.
Ezberlenmiş cümleler duymaktan bıkmış vaziyetteyim.
Kamal değil Kemal.