Mehmet Ali'den Utandıran Espri

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
131018.jpg

Mehmet Ali'den utandıran espri

15 Temmuz 2010 Perşembe 09:19
Çarkıfelek'te ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil yine ekrandakileri hem utandırdı hem gülme krizine soktu!

Mehmet Ali Erbil yine ekrandakileri hem utandırdı hem gülme krizine soktu! Star Tv'nin sevilen yarışma programı Çarkıfelek'te ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in bu akşamki konukları ünlü şarkıcı Tan, manken şarkıcı Aysu Baceoğlu ve manken ajansı sahibi Hacer Tülü idi. Program'da Giresun'a canlı yayınla bağlanan muzip şovmen Erbil, 'fındık' sorusuyla hem yarışmacıları utandırdı, hem de kahkaha krizine soktu.

Giresun'dan yaptığı canlı bağlantıda yarışmacıya, eşini nasıl beslediğini soran Erbil, "fındık" cevabı alınca yine yaptı yapacağını. Muzip şovmen, "aganigi naganigi he" deyince, yarışmacı utanarak "yok yok" diye cevap verdi.

'Fındık' konusunu derinleştiren Erbil, yarışmacının eşine de aynı soruyu sorarak, "Öyle reklamı vardı değil mi fındığın? Ömürden başka neyi uzatır fındık, saç uzatır mı?" dedi. Yarışmacının eşinden "her şeyi uzatır" cevabını alan Erbil ve izleyenler, kahkahalarına engel olamadı.

http://www.internethaber.com/mehmet-aliden-utandiran-espri-271676h.htm

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
HİÇ hoşlamıyorum bu adamdan........

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Seviyesizliğe başlamış gene!

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
puhaha komik yaa :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bu adamın böyle saçma sapan cevaplarına deli oluyorum. Özellikle 50 sarışın diye programı vardı. Ordaki kadınları yerden yere vuruyor. Hiç ahlak filan kalmamış artık bu herifte :sneaky2:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Herşeyi kaldırır demek..:D

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Artık ceybini doldurmuş birinin utanmazlığı var üzerinde. Bir insan kameralar önünde ben şu kadar kadınla ...... der mi? Bunun bir de ekürisi var o da bunun gibi. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim misali (İbrahim Tatlıses) ben şu kadar kadınla .....olmuşumdur diye gazetelere açıklama yapıyor. Ondan sonra benim hayatımdan kime ne derler birde utanmadan.

Biz ahlaksınızın ahlaksızlığını, ahlaklının ahlakını konuşmayacaksak neyi konuşup birbirimizi uyaracağız! Ama şimdi bunu dedikodu kisvesi (ayıplamak için) altına soktular ki millet bunu konuştuğu zaman utandıracak bir malzeme elde etmiş oldular.

Acaba bu insanların kızları bilmem kaçtane erkekle .....tim dese, bu baba geçinen insanlar hangi yüzle toplumun önüne çıkacaklar merak ediyorum.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Öyle demeyin arkadaşlar neticede adamda parasını kazanıyor.. ;)

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Şahane adam yaa Safiye Soyman geldiğinde de süperdi :D

EraBrown

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Su adama hala program yaptiriyorlar ya helal olsun bu medya patronlarina.
Gecen sefer don indirtmisti, bakalim bu sefer napicak.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
O kısmı canlı seyrediyordum. Fındık muhabbeti olduğunu hatırlıyorum, ama bu konuşmaları hatırlamıyorum. Ayakta uyuyorum :)

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
93
Bu kişi bir ara canlı yayında yardım isteyen birisine küfür etmişti sanırım.Ve hala program yapıyor..ilginç....