Meğer SSD imiş

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aylardır kulandığım notebook bilgisayarın harddiskinin SSD olduğunu bugün aynı bilgisayardan kullanan bir arkadaşımın söylemesiyle haberim oldu. :blush:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
arkadaşın seni kekliyor olmasın, modelini yaz buradan kontrol edelim :D

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hızından anlamamış mıydın? :D

Anlamamıştım, arkadaşım da öyle söyledi açılış hızını farketmedin mi diye çıkıştı. :laugh: Ben de yahu adamlar çok güzel laptop yapıyorlar ama 101 GB HDD (128 GB HDD ama nedense 101 görünüyor) koyuyorlar diye kendi kendime düşünmüşlüğüm de vardır zamanında. :laugh:

arkadaşın seni kekliyor olmasın, modelini yaz buradan kontrol edelim :D
Marka Sony
Model VPCSB
Ben kontrol ettim, kekleme yok :laugh:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Anlamamıştım, arkadaşım da öyle söyledi açılış hızını farketmedin mi diye çıkıştı. :laugh: Ben de yahu adamlar çok güzel laptop yapıyorlar ama 101 GB HDD (128 GB HDD ama nedense 101 görünüyor) koyuyorlar diye kendi kendime düşünmüşlüğüm de vardır zamanında. :laugh:

Laptopta recovery için ayırmışlardır diğer kısmı. :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Daha önce herhangi bir bilgisayar kullanmışlığınız var mı? :D

Kara001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Thinkpad t410s kullanıyorum.yakında 2 sene olacak 1.8lik128gb ssd disk var canavar gibi en az 3 sene daha değiştirmeyi düşünmem.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bir şey yok canım benim kasma bu kadar. Bu ne böyle havadan nem kapıyoruz :D Ben olsam sevinirdim :D

Kasma falan değil, kurduğunuz cümleyi yakışıksız buldum ve bunu belirttim. Olay bu, asıl her mesajıma cevap vermek için siz kasmayın gereksiz yere de uzatmayın daha fazla.

Daha önce herhangi bir bilgisayar kullanmışlığınız var mı? :D

1992'den beri :blush:

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
peki siz öyle diyorsanız başımla beraber :)
Kasma falan değil, kurduğunuz cümleyi yakışıksız buldum ve bunu belirttim. Olay bu, asıl her mesajıma cevap vermek için siz kasmayın gereksiz yere de uzatmayın daha fazla.

1992'den beri :blush: