Megane 2 Cd Calar!

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Merhabalar

Bıizim megane 2 var kaset çalarlı orjinal cd çalar taktıralım dedik ama aklıma takılan şeyler var kaset çalar

altına cd chancer takılıyo yanı bizim arabanın dolsunuda öyle şu şekilde ;

02-03-04-05-megan-icin-cd-calar__19382522_0.jpg

Bu cd chancer kaset çalarla nasıl çalışıyo ? ve biz bundan taktırsak kumandada yada ekranda bi problem

olurmu??

Bide arabadaki kaset çalar dursa altına da orjinal cd çalar taktırsak öyle çalışırmı kaset çaları söksek de

olur cd çaları taksak bi problem olurmu servis bilir ama ben bi burda soruyum dedim

Şimdiden teşekkürler..

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
fikri ve bilgisi olan yokmu?

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Resimdeki arabanın orjinal CD Changer i gibi duruyor eğer öyleyse ekrana ve kumanadaya uyum sorunu yaşamazsınız. Başka bir marka taktırcaksanız ekrandan kullanabileceğinizi sanmıyorum.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Resimdeki arabanın orjinal CD Changer i gibi duruyor eğer öyleyse ekrana ve kumanadaya uyum sorunu yaşamazsınız. Başka bir marka taktırcaksanız ekrandan kullanabileceğinizi sanmıyorum.

yok yok orjinal olacak zaten markasıda Blaupunkt olması lazım...

Bide bu cd chancer ne işe yarıyo kaset çalarla ne iş yapıyo??

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Problem olmaz kullanırsında ben sorularını tam anlamadım yanlız. CD Changer ne işe yarıyor demişsinde adı üzerinde yani. :D İçine birçok cd atabiliyorsun mesela 6lı 8li cd changerlar olur kaset çalarla ise bağıntılı senkronize olarak çalışır.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Problem olmaz kullanırsında ben sorularını tam anlamadım yanlız. CD Changer ne işe yarıyor demişsinde adı üzerinde yani. :D İçine birçok cd atabiliyorsun mesela 6lı 8li cd changerlar olur kaset çalarla ise bağıntılı senkronize olarak çalışır.

abi niye anlayamadın sorularımı :D

cd changer kaset çalarla nasıl çalışıyo demek istedim vede taktığımızda arabanın ekranında ve direksiyon kumandasında bi problem olurmu çalışıp çalışmama gibi dedim ama :D:D

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sorun olacağını sanmıyorum ama çok pahalıdır bu alet.. Ona vereceğin paraya çok sağlam Pioneer fln alabilirsin ama tabi direksiyon kumandasını vs unut =)

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Sorun olacağını sanmıyorum ama çok pahalıdır bu alet.. Ona vereceğin paraya çok sağlam Pioneer fln alabilirsin ama tabi direksiyon kumandasını vs unut =)

abi şuan bende süper bi cd çalar var sony markasıda ama işte kumandayı falan çalıştırmayacağından öylece duruyo....

Not:İsteyen olursada satabilirm:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba aynısı bizim arabada var ama nasıl cd takılıyor cd yi takmaya çalışıyoruz cd girmiyor bir fikri olan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3 ve 4 rakamlarının arasındaki tuşa bas ve ardından herhangibir numaraya bir defa bas ve c d nin almasını bekle bu kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar cd çalara cd takıyorum err cd yazı cıkıyor ekranda . megan 2008. ne yapmalıyım ?