MegaCloud 'tan 5GB Ücretsiz alan!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
mc01.jpg

Ücretsiz olarak 5GB alan veriyorlar devamında 10 GB 'a yükseltiliyormuş. Ayrıca windows için dijital imzalı güzel bir setupu var. Denemek isteyenler için Detaylı bilgi:
https://www.megacloud.com

Yazar: @S4B0T4J

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Az önce yükledim. Belki ilerde bu cloud storage olayı kızışınca eski üyelerine hediye 20 gb falan derler o zaman kullanmaya başlarım. :D:D

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
5 Degıl 8 GB verıyorlar...
sımdı kayıt oldum... ayrıca tesekkurler

MesutCULCUL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler.. Aslında benim cloud depolamaları araştırıp da bulmak hepsini ve özelliklerini toparlamak öğrenmek öğretmek gibi bir düşüncem var da, sonuçta taşınabilir hdd den kısmen daha güvenli. şöyle bir dosya oluşturmuştum.

cldb.jpg

free client desteği olanları indirmiştim. olmayanlarınkini de txt şeklinde yazmıştım. hem size faydası olsun, hem de bilmediklerimiz varsa söyleyin de öğrenelim :)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
teşekkürler.. Aslında benim cloud depolamaları araştırıp da bulmak hepsini ve özelliklerini toparlamak öğrenmek öğretmek gibi bir düşüncem var da, sonuçta taşınabilir hdd den kısmen daha güvenli. şöyle bir dosya oluşturmuştum.

cldb.jpg

free client desteği olanları indirmiştim. olmayanlarınkini de txt şeklinde yazmıştım. hem size faydası olsun, hem de bilmediklerimiz varsa söyleyin de öğrenelim :)

Çok güzel bir çalışma olmuş. Bende sizin gibi bu cloud storage ile fazlasıyla ilgileniyorum. Şuan da skydrive kullanıyorum eski kullanıcıların 25 gb'dan devam edebilmesinden dolayı. Çalışmanızı ayrı bir konu açarak gösterirseniz bence daha çok kişiye ulaşır ve bilgilendirici olur.

BrainPaid

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her ne kadar 5gb olsa da, yandex en güvendiğim firma ve 10gb veriyor. Yandex.Disk daha iyi