Media player sorunu bozuk görüntü yardim??

bigbambi1983

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar benim bilgisayarimda yuklu bulunan media player 9 serisi ama goruntuler netteki videolarda ve yuklu bulunan bazi video goruntuylerinde yesilimsi ve bozuk gosteriyor bu arada xp kullaniyorum bu sorunu nasil cozebilrim yardiminizi bekliyorum ????

qzawar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
media playerin ust resimlerini dene istersen belki cozulur.fakat yine cozulumuyorsa diğer video programlarıyla dene eğer onlarda problem yoksa sorun media player dedir,ama eğer diğerlerinde aynı probem söz konusuysa ya videolarda yada bilgisayarın cozunurluğunde ara gidip gelme olabilir.bu konun xp yada vista veya macos bir alakası olabileceğinin dusunmuyorum.cunku media player bir program xp bir işletim sistemi istersen mail at yardımcı olabilirsem cok iyi ok gorusmek dileğiyle

şahins

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler Arkadaşlar,
Aynı sorun bendede var. Makina P4-1,8Ghz, 1 GB Ram, 22" monitör. WMP bazı uzantılarda (özellikle mp4 veya avi paketinin xvid codeclerinde) ekran yeşil yatay çizgilerle dolu oluyor. Ses de bir sorun yok. Aynı hatayı Nero show da da veriyor. Bu bir codec sorunu. Uygun codek veya codec paketleri ile çözülebiliyor. Ancak bende birde görüntünün kare kare gelmesi gibi bir sorun varki bana göre bu tamamen ekran kartı, işlemci ve ram in güçlü olması ile alakalı bir konu. Kare kare ve yavaş görüntüyü ben de çözemedim. Kolay gelsin.