Media Markt'tan Mağaza Atağı

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Avrupa'nın önde gelen elektro market zincirlerinden Media Markt'ın Türkiye'deki sekizinci mağazasını nereye açtığını biliyor musunuz?

2007 Eylül ayından bu yana açtığı 7 mağazası ile Türkiye'yi en yeni ve en ucuz teknoloji ile tanıştıran Avrupa'nın 1önde gelen elektro market zincirlerinden Media Markt, 5.000 metrekare alan üzerinde kurulu Bursa mağazasında, toplam 50 bin ürün çeşidiyle Bursalı teknoloji tutkunlarının yeni adresi olacak. Bir sonraki mağazasını da 2009'da Adana da açmayı planladığını açıklayan Media Markt, yeni mağazalarıyla beraber bin kişiye iş imkanı sağlamayı düşündüklerini ekledi.

:: Media Markt'a hiç gittiniz mi?

Bilgi için: Media Markt
Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet gittim güzel bir market kampanyaları filan çok hoşuma gidiyor.

alirizak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet gittim. Gayet güzel. Ürün çeşidi ve fiyatları iyi.

DogukanDogu84

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
nereye varacak bu tüketim çılgınlığı. :) Hep kriz, dış ticaret açığı diyorlar ya...

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Gerçektende mağzacılık anlayışlarını beğendim.içinde 'ne ararsan var' denilen cinsten bir teknomarket.

Ayrıca Adana'ya açılacığını duyunca daha fazla sevindim çünkü ilk işim bir teknomarkette tanıtım elemanlığı yapmaktı.şimdi de oluşacak iş imkanını hissetmenin tuhaf bir mutluluğu var üzerimde.çünkü adana da üniverste öğrencilerinin çalışabileceği part-time veya full-time iş imkanı kısıtlı ,bulunan işlerde kalite bakımından yeterli değil.ben teknosa da çalışmıştım gerçekten mağzacılığın ne olduğunu bu markette öğrenmiş oldum.hem benim için para kazanma vesilesi , hemde satj yapma imkanı gibi bir durum hasıl oldu.

Üstelik işim sadece bir ürünün pazarlamasını yapmak olduğundan çok rahattı.dilerim ben mezun olduktan sonra arkamızdan gelen gençler daha güzel imkanlara sahip olurlar.

Yabancı sermayenin yatırım olarak bu şekilde giriş yapması büyük bir hadise.Kime veya hangi ulusa ait olduğu değil memleketime hizmet vermeye geldiyse ve gençlere iş imkanı sağlıyorsa ,katma bir değer katıyorsa memlekete ve bir gecede terketmek gibi bir lüksü yoksa , ozaman her kesimin bu işi desteklemesi lazım.

Kendi iş adamlarımızında örneğin; Hasan Vatan gibi bu işe gönül vermiş ve sermayesini girişimci ruhuyla kullanan insanların çoğalmasını diliyorum.

Ne kadar çok rekabet , o kadar ucuz teknoloji ,o kadar rahat bir hayat.

Sözün özü memleketime bir tek çivi dahi çakan her kim varsa alkışlıyorum.

Her zaman gelişen ve geliştikçe değişen bir Türkiye olmamız dileğiyle...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Evet bir kere gitmiş hafıza kartı almıştım.:D

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bakalım şimdiye kadar gitmek nasip olmadı gideriz inşallah.

wuhawwed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evt bn de şu an bursadım ve geçen sene mersinde kaldığımda her hafta gidiodum .gayet güsel ürün çeşidi fazla.ancak fiyatlar biras yüksek bunun nedeni de avrupa nın en büyük teknoloji mağazlarından.