Media Markt Bursa Şubesi Açıldı

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Media Markt Bursa'nın kapılarını Bursa Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Şener, Media Markt Genel Müdür'ü Nuri Topatan ve Yavuz Bingöl kurdela keserek açtı.

Türkiye'de sekizinci, Bursa'da ise ilk mağazasının kapılarını Bursa Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Şener, Media Markt Türkiye Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Nuri Topatan ve Yavuz Bingöl kurdela keserek açtı. Avrupa'nın en büyük elektro market zinciri Media Markt, açılışa özel promosyonlarıyla kuyrukta bekleyen Bursalıların keyfini ikiye katladı.

Media%20Markt%20Bursa%20%20Genel1229605883.jpg

Açılışa katılan 12.000 Bursalı'ya döner ve ayran ikram edildi.​

Öğlen saatlerinden itibaren mağaza önünde kuyruğa giren Bursalı teknoloji tutkunları, Media Markt tarafından dağıtılan 10.000 adet pide döner sandviç ve ayran ile karınlarını doyururken, Yavuz Bingöl'ün şarkılarıyla da müzik şöleni yaşadılar. 250 kişilik güvenlik ekibi ve 72 personelin görev yaptığı mağazanın açılışında çok özel fiyatlı ürünler satışa sunuldu.

Media%20Markt_Kurdela%20Kesimi1229605908.jpg

Kurdela kesim töreninde Yavuz Bingöl de vardı.

2009 yılını Türkiye'de agresif büyüme yılı ilan eden Media Markt, Bursa'da açtığı ilk mağazasıyla iddiasının altını bir kez daha çizdi. Nilpark Alışveriş Merkezi'nde toplam 50 bin ürün çeşidi Bursalı teknoloji tutkunlarının yeni adresi oldu. Meraklı müşteriler, Media Markt mağazasında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar birçok ürün çeşidine ulaşabildi. 5.000 metrekare alana kurulu teknoloji cennetinde ihtiyaçlarını düşük fiyatlar ve yüksek kaliteli son model ürünlerle karşılayan Bursalılar, Media Markt tarafından sabaha kadar hizmet veren özel servislerle güvenli bir şekilde evlerine dönebildi.

:: Açılışa siz de katıldınız mı?

Bilgi için: Media Markt
Yazan: Ruşen Göbel
SDN - http://shiftdelete.net

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Maalesef :(... üstelik çok da kalabalıkmış... bizi aşar:wheelchair:
ama bugün gidecez inş. :sweatdrop:
ucuza neler varmış bilen var mı (bitmediyse tabi)

KaRiZMa^^

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu resimleri çeken arkadaş frosbant 3 açılışa katılmış olsan gerekki şu resimleri aldın.allah için söylesene ne kadar küfür ettin medya marka.yazıklar olsun ya benim insanımı ne hale sokdular ya vallaha yazık :(
bu açılışların hepsi böyle gerçi ama ne yapalım bizim insanımız zaafı bu herhalde.açılış saati geldi geçti açılmaz kapılar, içeri giren 100 kişi çıkış yapmak için aktif kasa sayısı 3 den 1 e düşdü.bozulmuş güya.hizmete bakın ya.72 personel güyya. camları pet şişelerle taşladıkları resimleri yakalayamadı arkadaş herhalde.haberlerden izleyebilirsiniz arkadaşlar. bu kadar insana güzel bir indirim sağlayan firma bu indirimi açılışda deyilde (milleti o soğukta o rüzgarda küfrettirmeye ne gerek varken ) bu indirimi yıl içine bölseydi de her gün iş yapsa daha iyi deyilmiydi.kınıyorum arkadaşlar kınıyorum.(saat 1 e kadar bekledim ve evime döndüm küçük bi indirim için kendimi o milletin içinde bulmak istemedim).saygılar

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
vatan computer fazla söze gerek yok..:D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Diğerlerine göre daha ucuza sattığını biliyorum sadece :)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
gittik geldik:sweatdrop:
biraz kalabalıktı ve yanımızda da haritamız yoktu maalesef :stuart:

bütün mp4, dizüstü, mini dizüstü, cep telefonu ve diğer neredeyse gördüğüm her ürünün denenebilmesi en güzel tarafı kanımca.
o kalabalıkta ve kargaşada dikkatimi çeken ürün de (150binYTL'lik plazma/lcd haricinde) dokunmatik ve geniş ekranlı MP4 oldu. ekran hassasiyeti hoşuma gitti. çoklu-dokunma özelliği var mı diye birkaç kere denedim ama olmadı :) hafıza seçenekleri de vardı. 80-120-160 gb gibi...sanırım harddiskliydi ..markasını hatırlayamadım ve fiyatı da 300 üzeriydi..

ayrıca dahili harddisk sorduğumda yok dediler:surprised:

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
gittim açılışta oradaydım.. evime dönerken bursaya uğradık.. sıraya girdik ailecek.. ilk zamanlar güzel birbuçuk saat var bişiler alıcaz.. neyse zaman yaklaştıkça izdiham oldu ve 12 de kapı açıldı işte en kötü zamandı.. okadar güvenlik görevlisi hiç bi işe yaramadılar
annem eziliyordu zor bela ittim yanımdakileri.. (100 kilo ve koşucuyum :)) sanırım baya bi itme gücüm var.. Neyse annemi o kalabalıktan çıkardım sonra annemle babam kapının oradan kapalı olan yerden görevli arkadaşlar sayesinde izdihama gerek kalmadan içieri girmişler..

Ben ve abim hala dışardayız sıradan çıktık alırsanız alın biz gelmioz dedik bizimkilere okadar kalabalıktı ve sıkışık(!)..

ilerleyen saatlerde pek kimse kalmadı.. dışarda polar havlu gibi bişiler dağıttılar üşüyenler içeri giremeyenler için.. ayranlar sular dönerler sınırsız.. saat 3 e geliyordu baya bi azalmıştı kalabalık o an atladım dedim girelim bari.. neticede saat 3 te içerdeydim.. bilgisayar aldım notebook ondan yazıyorum hatta.. 899 lira ve özelliklerine bakınca fiyat iyi.. her giren bu bilgisayara saldırmış bir kişi 6 bilgisayar aldı önümde düşünün nası bi fırsat..

Neticede o kalabalıkta o izdihama gerek yoktu..

Bir arkadaşımız sormuş fiyatlar konusunda bilginiz varmı die.. Anlatayım.. çok detaylı bakmadım ama aklımdakiler şunlar.. samsung hd 40" yani 106 ekran lcd tv 1299 lira.. bu tv ikişerli üçerli gitti arabada yer olmadığı için alamadık:S sonra bilgisayar.. asus f80q 899 lira lg ninde bir modeli vardo 1299 lira oda güzeldi.. sonra 320 gb harici usb hdd 160 liraydı sanırım.. benq 7 mp digital fotoğraf maknesi 99 lira gülümseme yakalama özelliği var.. siz gülüyorsunuz o o an çekiyor resimi.. çok ilginç :D 99 liraydı..

bu kampanya 3 gün sürecekmiş ve malların bitme gibi bir olasılığının olmadığını söylediler.. firma yetkilileri öyle demişler ki sanırım doğru.. bittikçe yerine getiriyorlardı.. hatırladıklarım bu kadar.. ama açılış iğrençti.

KaRiZMa^^

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet saydıklarına güzelmiş ben 3 saat beklemedim ama bu insanlara deselerki 3 gün sürecek bu inidirimler o izdihamda yaşanmazdı yani.öyle değilmi

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
samsung hd 40" yani 106 ekran lcd tv 1299 lira....
lcd'ye baktım en ucuz 40"samsung 2000ytl hepsiburada.com da.. teknofiyat.com da 1650'ye kadar var.. y<ni fiyat süper..
ama harici hdd hiç de ucuz değil... bkz..
diğerleri için bişey diyemiycem..

parası olana 150.000 ytl lik plazma da ucuzdur O..O

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
19 inc lcd monitör alacaktım. Gidemedim açılışa. İyikide gitmemişim sabah gittim hiç sıra yoktu aldım çıktım.

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
... dikkatimi çeken ürün de dokunmatik ve geniş ekranlı MP4 oldu. ekran hassasiyeti hoşuma gitti. çoklu-dokunma özelliği var mı diye birkaç kere denedim ama olmadı :) hafıza seçenekleri de vardı. 80-120-160 gb gibi...sanırım harddiskliydi ..markasını hatırlayamadım ve fiyatı da 300 üzeriydi.....

markası ARCHOS imiş... nette daha önce dikkatimi çekmemiş demekki.baya kaliteli bişeymiş.
HIZLIAL.com da 500-600 diye geçiyor fiyatı ama o kadar pahalı değildi sanırım MediaMarkt'da.. bir daha gidip bakmakda fayda var :wheelchair:

serdarkırmızı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bence perakende sektorunde oyle kampanyalar donuyorkı ruhumuz duymuyor bu tarz seylerı fıyat analız sıtelerınden ıncelemek daha mantıklı mesela akıllıfiyat v.s herseyı cok rahat nerde uyguna bulacagımızı en ıyı buralarda bulabılırız
en azından sogukta bekleyıp rezıl olmaktan ıyıdır