MEDIA MARKT 13. Mağazayı Açıyor

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
2007 yılında ilk olarak Ümraniye'de açılan, Avrupa'nın dev teknolojik market zinciri Media Markt, iki yıldan bu yana sürdürdüğü rakipsiz yatırım ataklarına hız kesmeden devam ediyor.

7 Aralık Pazartesi günü, Pendik Media Markt içerisinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Nuri Topatan, "Avrupa'nın en hızlı büyüyen Media Markt zinciri, Türkiye'deki Media Markt'lar oldu. Biz, bu harika sonucu "bakmadan almayan" müşterilerimize borçluyuz.
Müşterilerimiz, Media Markt'ları ziyaret ederken, tüm dünya markalarına, en geniş ürün gamı ve en düşük fiyatlarla ulaşabileceğini çok iyi biliyor. Müşterilerimizin kısıtlı imkanlarla yüksek fiyatlarda bir ürünü satın almalarına göz yummak bize yakışmazdı. Biz, Media Markt ekibi olarak bu gerçeği en yüksek sesle haykırmak için teknoloji tutkunlarının bize kolaylıkla ulaşabileceği en merkezi noktalarda Media Markt'lar açtık ve müşterilerimizi büyük bir dertten kurtardık. 8 Aralık 2009 tarihindeki Pendik açılışımızda da toplam 50.000 ürün sergileyeceğiz. Müşteri şunu artık çok iyi biliyor ki, herkes mağaza açar ama kimse Media Markt açamaz." dedi.

[SDNTV]2009_12_07_Media_marktin_mazasi.mp4[/SDNTV]

Media Markt'ın, Türkiye'de açıldığından bu yana yakaladığı başarılı satış grafiğinde, gerçekleştirdikleri sıradışı satış kampanyalarının da büyük rolü olduğununun altını çizen Topatan, "Dudak uçuklatan kampanyalarımız sayesinde iki yılda, toplam 85.000 metrekare alanda, 36 milyon ziyaretçiye ulaşarak, milyonlarca ürünü müşterilerimizle buluşturduk. Müşterilerimiz bizi tercih ettiği sürece her gün bir önceki güne göre daha kaliteli hizmeti, en düşük fiyatı ve en bol ürünü Media Markt'larda bulacaklarına söz veriyoruz." dedi.
Nuri Topatan, Türkiye'de kurulduğu günden bu yana arka arkaya açtıkları Media Markt'lara yenilerini ekleyerek, hedeflerinin 2009 sonuna kadar tam 1.300 çalışana iş imkanı sağlamak olacağını sözlerine ekledi.
:: Media Markt'ın fiyat politikasını beğeniyor musunuz?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

Phaleros

Asistan
Reaksiyon puanı
1
10 Aralık Ankara Kentpark, 17 Aralık Beşiktaş Fulya...

8 Aralık Pendik, PS3 120 GB Slim 555 TL ;)

baya iyi fiyat, baya hızlı mağaza açılışı yapıyorlar..

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Biraz artislik yapmış konuşmada :biggrin:

Bu yeni mağzanın adresi tam olarak nedir Pendikte nerde ?

crazyturtle

Asistan
Reaksiyon puanı
4
istediği kadar mağaza açsın bana almanyada sattıları cdlerden lazım oyun cdsi darkorbit istiyosa 1000. mağazasını açsın o cd gelmedikçe benim için bi anlamı yok vatanbilgisayardan alıyorum çünkü oem parçalarını

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Media Markt gelişti gelişmesine de bir Nuri Bey gelişemedi. Bu kadar mı kötü konuşma yapılır...

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Kent park açılışına gitsekmi acep uygun fiyatlı ürünler buluruz belki..

liebe

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bu adamın konuşma sorunu var sanırım.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Herkes mağaza açar ama kimse Media Markt açamaz. Güzel slogan :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Media Market de ürün çok ucuza geliyor çok cazip yani ama hiç bi zaman tavsiye etmediğim şeyi ise Lcd tvler . büyük marka tvlerin görüntü yenileme hızı düşük lcd tvleri fiyatını indirip satıyorlar lcd tvleri kötü yani ben bi tane 102 toshiba aldık 1400 tl bide 107 shard 1500 tl aldık berbatdı İzmir açılışında ucuz diye aldık ama kötü Tavsiye etmiorum.

kifodayi

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Kent park açılışına gitsekmi acep uygun fiyatlı ürünler buluruz belki..

Kentparktaki ne zaman açılıyomuş acaba? Ben uzun zamandır merakla bekliyorum ama daha kent park hazır değil, kaba inşaat gibi duruyo dışardan bakınca....

(Kentpark, ODTU'nün karşısındaki CEPA alışveriş merkezinin soluna açılacak olan yeni alışveriş merkezinin adı)

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
10 Aralık Ankara Kentpark, 17 Aralık Beşiktaş Fulya...

8 Aralık Pendik, PS3 120 GB Slim 555 TL ;)

baya iyi fiyat, baya hızlı mağaza açılışı yapıyorlar..

Kentparktaki ne zaman açılıyomuş acaba? Ben uzun zamandır merakla bekliyorum ama daha kent park hazır değil, kaba inşaat gibi duruyo dışardan bakınca....

(Kentpark, ODTU'nün karşısındaki CEPA alışveriş merkezinin soluna açılacak olan yeni alışveriş merkezinin adı)

Videoda diyo 10 aralıkta 3. şube açacağız diye,dünde afişini asmışlar geçerken gördüm ;)

Ert_Gun

Asistan
Reaksiyon puanı
13
gerçekten kaliteli hizmet anlayışı var hem de hesaplı

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Ben Ümraniye'deki Media Markt'ın Müşteri Hizmetleri bölümünde 3 saat bekletildim. Bu aşamada gelen gideni de izleme şansı buldum. Orada yaşananlar gerçekten insanın ömründen ömür alır. Allah kimseyi Müşteri Hizmetleri'ne düşürmesin.

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben Beylikdüzü'ndekine gidiyorum.. :)

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir açılış rezaleti daha yaşarız artık.. Media Markt'ın reklam stratejisi "Reklamın kötüsü olmaz" sanırım..

Phaleros

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Media Market de ürün çok ucuza geliyor çok cazip yani ama hiç bi zaman tavsiye etmediğim şeyi ise Lcd tvler . büyük marka tvlerin görüntü yenileme hızı düşük lcd tvleri fiyatını indirip satıyorlar lcd tvleri kötü yani ben bi tane 102 toshiba aldık 1400 tl bide 107 shard 1500 tl aldık berbatdı İzmir açılışında ucuz diye aldık ama kötü Tavsiye etmiorum.

iyi de bu ne Media Markt ın ne de başka mağazanın suçu.Almasaydın sen de :) madem biliyorsun özelliklerini...

bilinçli kullanıcı örneği işte...bir de sanki Media Markt üretiyor TV leri :wink: TV lerin Samsung, LG, Philips vs vs fiyatını indiriyor, bir mağazaya satıyor (bu Teknosa, Vatan, Bimeks, Gold, Darty, Electroworld de oluyor, insert,flyer ve benzeri mecraları hepimiz görüyoruz).

17 Aralıkta Beşiktaş Fulya Polat ın orada açılıyormuş bu arada..

Not: 107 shard +8 mi :D knight onlinecı :D