MEDCELL e gönedereyim mi?

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elimde galaxy s3 var :) (diyeceksiniz bu adam da her gün sorun söylüyor :D amacım s3ü kötülemek değil şu telefon son 1 haftadır 2 dk menüde dolaşma da bile 40 derecenin üstüne çıkıyor elimi yakıyor (paralel ithalat) medcelli aradım arkadaki uygulamaları kapatıyor musunuz diye sordular ki ben 2 dk da bir rami temizlerim dedim onlar da o zaman servise gönderin bi bakalım dediler.Şarjdayken hem telefon ısınıyor hem de şarj adaptörü (elde tutulamayacak kadar).. Demek istediğim şu ki sizce medecell in teknik servisine göndereyim mi çok ta güvenemiyorum ama ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir sorun cikarsa diye once cihazinin fotoğrafını falan cek saglam orijinal gonderdigine dair sonra gonder olmadi tüketici heyetine gidersin

pdrem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paralel ithalat s4 almıştım kamera problemliymiş 1 hafta sonra çalışmaz oldu kargoyla gönderdim 5 gün içinde tamir edilip elime ulaştı telefon geldiğinde bir de kargo ücreti istediler 4-5 tl civarı :)

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paralel ithalat s4 almıştım kamera problemliymiş 1 hafta sonra çalışmaz oldu kargoyla gönderdim 5 gün içinde tamir edilip elime ulaştı telefon geldiğinde bir de kargo ücreti istediler 4-5 tl civarı :)
hocam heralde dubai bilişimden aldınız :) nerede oturuyorsunuz da 4-5 tl istediler ? :)