Medal Of Honor Mükemmeldi!

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar şuan için oyunu Xbox 360'da bitirmiş bulunmaktayım gerçekten süper bir oyundu.Özellikle müzikler COD serisinden daha başarılı buda bence bir oynama şevki yaratıyor insanda :D.Senaryoya gelirsek o da çok güzeldi ama MW2 kadar olmaz elbette.COD:Black Ops'u da denedim ama MOH 2010 kadar sarmadı beni :D MOH 2010'da özellikle son bölüm çok hoşuma gitti full aksiyon gitti :D Oynamayan herkese oynasın bu sefer EA games hakkını vermiş :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
bayram sonrası bende alayım Xbox'a MOH'u bakalım nasılmış :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Laptop'ta kasmadan oynuyorum ben,Oyun cidden güzel.Şuan dağLık bir bölgedeyim çatışmalar falan güzel olmuş : )

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
[video=youtube;grkXK5zdSxM]http://www.youtube.com/watch?v=grkXK5zdSxM&feature=BF&list=PLC0A8A0981112EEDE&index=27[/video]

İşte son bölümün geçiş videoları hayranım adamlar süper yapmış :D

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bunu söyleyecegim aklıma gelmezdi ama COD Black Ops'dan daha iyiydi hem final hem kurgu gayet başarılıydı

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Oyun kesinlikle mükemmel olmuş. Grafikler,sesler,kurgu,optimizasyon... hepsi oldukça başarılı.Bence bu oyun hakettiği ilgiyi göremedi ve düşük puanlar aldı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Oyun için yapılan olumsuz yorumlar biraz şevkimi kırdı ama bir kaç bölüm hariç oyunun çoğu bölümü çok zevkliydi..

Hle kafamıza isabet eden bir kurşun olunca son duyduğumuz ses..hele bazı bölümlerde fonda verilen müzikler...

senaryoya gelirsek savaşın vurdunun kırdınına arasına bir seneryo sıkıştırmışlar asla bir dilm senaryosu olamaz ancak bir filmin belli bir kesiti olabilir.Senaryo güzel ancak yarıda kesilmiş gibi devamı senye olur belki de:)

Bazı bölümleri oynarken sıkıldım ama bu bölümlerin sayısı azdı

.Çatışmaların oldugu mekanlar bizde güneyde ve doğudaki dağlara benziyor kendimi terörist avında sanıyordum oynarken..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Nedense ben sevmedim. CoD Black Ops daha güzeldi benim için. Ama MoH için büyük bir adım oldu. Yakında CoD'a rakip olacak seviyeye gelebilir.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Konu dışı olacak ama COD Black Ops nin sonu nasıl bitti. Ben en son uzaya füze fırlatılırken, koltuğmdan kalkıp kaçmıştım. Adam arkamdan gelip başıma vurdu falan. Sonra oyunu silmem gerekti. Sonunun nasıl bittiğini söyleyecek biri olursa çok memnun olurum :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
black ops demişken ben heikopterle büyük bir gemiyi taradım sonra o gemiye indim orada bir sorun oldu oyun mu takıldı ne..çıktım bir daha da girmedim orası son bölüm mü?

MOH a gelince aslında güzel oyundu.bir kaç tuhaflık vardı mesela duvarlardan arkadaşlarım atlıyordu ama ben onların elini tutarak çıkabliyordum:))

Ben almadım mı arkadaş komando eğitimi Allah Allah..

Bir sinir bozucu durum da şu:arkadaşlarım ateş ederken silah sesi harika geliyor ben ateş edince daha zayıf bir ses geliyor.Davulun sesi uzaktan hoş gelir taam da kurşun sesi de mi uzaktan hoş geliyor..

Aslında kimse evde yokken son ses oynayacaksın bu oyunu ki tadı çıksın:))

daha doğrusu tüm oyunları

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

Konu dışı olacak ama COD Black Ops nin sonu nasıl bitti. Ben en son uzaya füze fırlatılırken, koltuğmdan kalkıp kaçmıştım. Adam arkamdan gelip başıma vurdu falan. Sonra oyunu silmem gerekti. Sonunun nasıl bittiğini söyleyecek biri olursa çok memnun olurum :)

Lütfen oyunun son bölümünü özel mesajla iste .!! :D gıcıklık yapmayın arkadaşş

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Özel mesaj atarsanız, oyunları bitirmeyen arkadaşlarımızın hevesi kaçmaz :) pardon Zorhak, o kısmını düşünmemiştim :)

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Grafik olarak bence kötü.O grafiğe optimizasyon kötü.Senaryo Call of Duty Black Ops ile yarışamaz(hiç bir oyun yarışamaz.).Kurgu konusunda gelmiş geçmiş en iyi oyun Black ops.

Black Ops tek sorunu vardı.Optimizasyon.Millet rahat oynayamayınca anlayamıyor oyunun güzelliklerini.

Modern Warfare serisi ile MOH u karşılaştırırsak.Moh'a rahatça fiyasko diyebilirim ...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Bir de böyle oyunların kısalığından şikayet ediyor çoğu arkadaş ama benim gibi her gün bir ya da iki bölümü sindire sindire oynasalar çok zevk alacaklar.. çok çabuk tüketiyorlar oyunu sonra kısaymış diyorlar:)

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hemen Kuruyorum :)

[video=youtube;grkXK5zdSxM]http://www.youtube.com/watch?v=grkXK5zdSxM&feature=BF&list=PLC0A8A0981112EEDE&index=27[/video]

İşte son bölümün geçiş videoları hayranım adamlar süper yapmış :D

Video Malesef Silinmiş .

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Grafik olarak bence kötü.O grafiğe optimizasyon kötü.Senaryo Call of Duty Black Ops ile yarışamaz(hiç bir oyun yarışamaz.).Kurgu konusunda gelmiş geçmiş en iyi oyun Black ops.

Black Ops tek sorunu vardı.Optimizasyon.Millet rahat oynayamayınca anlayamıyor oyunun güzelliklerini.

Modern Warfare serisi ile MOH u karşılaştırırsak.Moh'a rahatça fiyasko diyebilirim ...

Çoğu yorumuna katılıyorum fakat Cod yokken MOH vardı. MOH ile büyüdük Play station 1 de :P ŞU andaki moh gerçekten berbat.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
.Çatışmaların oldugu mekanlar bizde güneyde ve doğudaki dağlara benziyor kendimi terörist avında sanıyordum oynarken..

Zaten öyle yahu El Kaide ile çatışıyoruz :)))

MOH ile Black Ops'u kıyaslamayın hiç, MOH açık ara önde :) Black Ops'ta sadece insan çizimleri daha iyiydi. Silah tasarımları olsun, sesler olsun, çevreyle etkileşim olsun MOH süperdi, tekrar tekrar bitirdim. Black Ops'u ise sırf bitsin diye bitirdim ve sildim.