Medal Of Honor Airborne yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crewd0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bilgisayarıma Medal Of Honor Airborne Yükledim Oyunda Hiçbir grafik problemine rastlamadım fakat sorunum mouse oyuna girince hareket etmiyor oyun acılıyor campaing vs oyunun menusune hareket ediyor fakat oyun başlayınca sadece ateş edebiliyorum köşelere çvrilmiyor neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum !...

Özellikler :
1 - Monitör =
19 Acer lcd monitör
2 - İşlemci = Core2Duo E4600 2,4 ghz 800mhz
3 - Anakart = Gigabyte GAP31S3G
4 - Ram = 2 gb ddr2 800mhz ram
5 - Harddisk = 250 gb samsung sata2
6 - Ekran K = 512 mb 6600 GT 128bit
7 - Dvd w+ = Lg dvdwriter siyah
8 - Kart oku = all dahili kart reader
9 - Klavye mouse= A4 tech kablolu multimedya
10 - Kasa = 250w siyah kasa
11 - Webcam= 1.3 mp takçalıştır
12 - Ses sis. = piranha 2+1 sistem
------------------------------------------------------------------

h_emre_s

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun orjinal mi korsansa oyunun kıranlar tarafindan bir sorun olabilir başka bilgisayda dene eger aynısı başka bilgisayarda oluyorsa sorun oyunda

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Oyunun Ayarlarını Sıfırlamayı denedinmi Ayarlarıyla oynamıssındır mühtemelen.

arte_34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yada kontrol ayarlarıyla oyna eğer ateş ediyorsa oyunda demek ki kontrol ayarlrında sorun var. ama arkadaşın dediği gibi korsan olduğu içinde sorun olabilir ama sorun byük ihtimalle klavye&mouse kontrol ayarlarında

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Oyun Korsan :D Büyük İhtimal O yüzden Dolayı oluyor :)

hasan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hocam. sırf bu mesajınız için foruma üye oldum ve lanet olasıca hata benimde başımda var.

http://forum.shiftdelete.net/tam-cozumler/55853-medal-of-honor-airborne-yardim.html

Bu sorunun aynısı şu an benimde başımda var. Masaüstünde counter strike vs gibi oyunlarda sorunsuz bir şekilde oyunu oynuyorum ancak saw, borderland, brothers in arms gibi oyunlarda mouse menülerde çalışıyor ancak oyna girdigimde ateş ediyor saga sagol dönmüyor. Deli olmak üzereyim. Sanırım monitör ile alakalı bir sorun var. Okudugum bir mesajda analog a geçince düzelecegini yazmış ama ben analoga geçirdim sonra yeniden başlattım haraket etmeye başladı. pc yi yeniden başlatınca tekrardan sağa sola dönmeyey başladı mouse çıldırmak üzereyim

Siz bu sorunu nasıl çözdünüz yardımcı olabilirmisiniz rica etsem ?

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Usb mouse kullanıyorsanız böyle bir sorunla karşılabilirsiniz... Dizüstü bilgisayarınız varsa çözümünü bilmiyorum; masüstü kullanıyorsanız usb girişi değil normal mouse girişi kullanın...

Velocraptor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba hocam. sırf bu mesajınız için foruma üye oldum ve lanet olasıca hata benimde başımda var.

http://forum.shiftdelete.net/tam-cozumler/55853-medal-of-honor-airborne-yardim.html

Bu sorunun aynısı şu an benimde başımda var. Masaüstünde counter strike vs gibi oyunlarda sorunsuz bir şekilde oyunu oynuyorum ancak saw, borderland, brothers in arms gibi oyunlarda mouse menülerde çalışıyor ancak oyna girdigimde ateş ediyor saga sagol dönmüyor. Deli olmak üzereyim. Sanırım monitör ile alakalı bir sorun var. Okudugum bir mesajda analog a geçince düzelecegini yazmış ama ben analoga geçirdim sonra yeniden başlattım haraket etmeye başladı. pc yi yeniden başlatınca tekrardan sağa sola dönmeyey başladı mouse çıldırmak üzereyim

Siz bu sorunu nasıl çözdünüz yardımcı olabilirmisiniz rica etsem ?

hasan kardeşim bu sorun bende de var acana analog'a geçme olayı nasıl oluyor ne yapmam lazım oyle çalışıyor muş dedın bunu nasıl yapacam anlatır mısın? saolasın.