Bir sorman lazım hocalara filan bence bir şey olmaz ama yine de sorArkadaşlar bize okul tablet dagitti. Tabletleri rootlasak bisey olur mu?
Bir sorman lazım hocalara filan bence bir şey olmaz ama yine de sor
Yine de bir araştırmalı sorun çıkar mı diyeHocalar root ne bilmez yapın yapın iyi olur falan![]()
bırak işte adamı araştırsın her şeyini öğrensinler sonra bilgisiyle ne yapacakları da onlara kalsınBu tabletbşşini en ço ben destekliyordum. Çok yanılmışım Türk öğrencisine değmez... Derslerine eğitimine katkı için verilen tableti oyuncak olarak gören lüzumsuz öğrenciden hiç bir fayda gelmez bu ülkeye...
selamun aleyküm ya bişe sorcam 9 sınıfta tabled almadım bizim okula dağıtılmadı 10 sınfı başka bir yere geçtim orda dağıtılmış bana verilecekmi
Bu sene de tablet dağıtacaklar mı ?
Bu hep böylemi kalacak yoksa bir kaç sene sonra herkese verecekler mi ? (1 ve 12. sınıf aralığındakiler)Bildiğim kadarıyla her dönem başlangıcı 9. sınıflara dağıtıyorlar.
Bu hep böylemi kalacak yoksa bir kaç sene sonra herkese verecekler mi ? (1 ve 12. sınıf aralığındakiler)
Birtakım işadamları ticaret yapacak. Senin öyle masumane ve insani, Doğu Türkistan tarzı istek ve dileklerin pek önemsiz kalır bu işadamlarının gözünde....Anadolu Teknik lisesindeyim tablet dağıtmadılar mutluyuz sevinçliyizya dağıtsalarda ne yapıcaz ki anlamadım zaten kitaptan konu işlenmiyor e tablet gelincede yazı yazıcaz tablet fizik dersinde soru mu çözecek anlamadım yada beni yerime teknik resimde çizim mi yapıcak?Bunları yapmıcaksa vermesinler bana verecekleri tabletin parasını Doğu Türkistanda Kerkük te Gazze de zulüm gören bizden daha çok ihtiyacı olan kardeşlerime versinler!