Meb'in tabletleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan krsd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krsd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bize okul tablet dagitti. Tabletleri rootlasak bisey olur mu?

krsd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root erişimi engellenmiştir diye bir yazı çıkıyormuş doğrumu ?

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Bu tabletbşşini en ço ben destekliyordum. Çok yanılmışım Türk öğrencisine değmez... Derslerine eğitimine katkı için verilen tableti oyuncak olarak gören lüzumsuz öğrenciden hiç bir fayda gelmez bu ülkeye...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu tabletbşşini en ço ben destekliyordum. Çok yanılmışım Türk öğrencisine değmez... Derslerine eğitimine katkı için verilen tableti oyuncak olarak gören lüzumsuz öğrenciden hiç bir fayda gelmez bu ülkeye...
bırak işte adamı araştırsın her şeyini öğrensinler sonra bilgisiyle ne yapacakları da onlara kalsın

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Nerdeyse yılın 364 günü Uzerime değişiklik yapılan eğitim den o eğitimi alan öğrencilerden ne beklenirki

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben kuzenimkini yaptım vesteldi vpn proxy gibi seyler kurdum ftp serverlere direk erisio

onavar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleyküm ya bişe sorcam 9 sınıfta tabled almadım bizim okula dağıtılmadı 10 sınfı başka bir yere geçtim orda dağıtılmış bana verilecekmi

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bu sene de tablet dağıtacaklar mı ?

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anadolu Teknik lisesindeyim tablet dağıtmadılar mutluyuz sevinçliyiz :D ya dağıtsalarda ne yapıcaz ki anlamadım zaten kitaptan konu işlenmiyor e tablet gelincede yazı yazıcaz tablet fizik dersinde soru mu çözecek anlamadım yada beni yerime teknik resimde çizim mi yapıcak?Bunları yapmıcaksa vermesinler bana verecekleri tabletin parasını Doğu Türkistanda Kerkük te Gazze de zulüm gören bizden daha çok ihtiyacı olan kardeşlerime versinler!

suley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anadolu Teknik lisesindeyim tablet dağıtmadılar mutluyuz sevinçliyiz :D ya dağıtsalarda ne yapıcaz ki anlamadım zaten kitaptan konu işlenmiyor e tablet gelincede yazı yazıcaz tablet fizik dersinde soru mu çözecek anlamadım yada beni yerime teknik resimde çizim mi yapıcak?Bunları yapmıcaksa vermesinler bana verecekleri tabletin parasını Doğu Türkistanda Kerkük te Gazze de zulüm gören bizden daha çok ihtiyacı olan kardeşlerime versinler!
Birtakım işadamları ticaret yapacak. Senin öyle masumane ve insani, Doğu Türkistan tarzı istek ve dileklerin pek önemsiz kalır bu işadamlarının gözünde....