MEB tabletleri hack 'leme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rawkid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Her sey orada daha güzel diyen oldumu sana? Kendi kendine gelin güvey oluyorsun.
yani turkiye avrupaya mecbur bende mecburen burdayim diyorsun?ekonomimiz guzelse hersey yolundaysa neden mecburen isvicredesin?yazdiginiz yazilar cok celiskili
isvicreyi avrupayida begenmiyorsunuz dönun turkiyeye rahat rahat yasayin ozaman?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
yani turkiye avrupaya mecbur bende mecburen burdayim diyorsun?ekonomimiz guzelse hersey yolundaysa neden mecburen isvicredesin?yazdiginiz yazilar cok celiskili

Celiskili olan ne? Dört dörtlük bir ülke olmadigimizi belirtmistim, yanlismiyim?

Hangi ülke birbirine muhtac degil söylesene? Mallarini satin alacak adam olmadiktan sonra en zengini olsan kac yazar? Senin ticaretle hic mi alakan olmadida böyle cins laflar ediyorsun?

Bizlere keriz muamelesi yapiyorsun resmen.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
devlet sizin gibilere daha iyi bir eğitim sunmak gibi bir hata yapıyor...

sana tablet veriliyor, akıllı tahta veriliyor, öğretmen veriliyor, kitaplar veriliyor... ders çalış diye. facebook la ne işin var la* :cursing:

sizin gibi bi şeylere zarar vermeyi hedef edinen insanları mağaralara kapatmalı... kendi kendinizi eğitin. tablet verelim onu hackleyin hemen.

nede olsa facebook çok faydalı öğrencilerin hoca ders anlatırken uğraması gereken bi yer... sıra altında mesajlaşmalar... :hammer:

yaptığınız şeyin özeti şu:
anneniz cebindeki son parayı karnını doyur diye sana veriyor. sen gidip sigara alıyorsun... bilmem anlatabildim.
Emin ol senden daha bilgiliyim. eğer böyle bir konu açtıysam boş zamanlarda facebooka girelim diye açtım. artık sen nasıl bir öğrencilik geçirdin bilmiyorum ama sana yanlış tanıtmışlar. her liseliyi serseri sanıyorsan bu ülke gelişmezdi. bugün bu tableti kırdım ama yarın öbür gün belkide burdan öğrendiklerimle işimde başarılı olucam. bilmem ben sana anlatabildimmi

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Hocam asiri sacmaladiginin farkindasindir umarim.

Ülkenin ekonomisi yok demek icin cahil olmak lazim.

Belki dört dörtlük bir ülke degiliz, ama senin bir Türk olarak ülkeni hor ve zavalli görmene anlam veremiyorum. Unutma, isvec sana tekmeyi basinca dönecegin tek yer yine Türkiye olacak.

Gurbetci olarak kimse garanti altinda degil. Yabanci isine gelmedigi zaman seni kapi disari eder.

Ac interneti söyle bir Türkiyenin ekonomisini, yaptigi ihracatlari arastir. Bol keseden sallamak olmaz. Kulaktan dolma laflarla cevap veriyorsun. Yok makarna falan filan..

Ac kalmadigin icin o makarnanin degerini anlaman mümkün degil.

Senin yedigin önünde yemedigin arkanda, ama memlekette bir tas corba bulunca havalara ucan garibanlar var.

Hor görme milletini, baska bir sey demiyorum.

siz ne yazdiginizin farkindamisiniz bak önce ne yazmissin?
Ülkenin ekonomisi yok demek icin cahil olmak lazim yazmissiniz
ardindanda
ama memlekette bir tas corba bulunca havalara ucan garibanlar var.
demekki ekonomi yok ulkede insanlar aç?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
herkes yok devlet sana tabletle faceye gir diyemi verdi yok dersine çalış vb. şeyler yazmış. tablet bu sene verildi ama hala çoğu lisede ne internet altyapısı var ne de akıllı tahta ile senkronizasyon var. tablette dersle ilgili yapabildiğimiz tek şey devlet kitaplarını indirebilmek. o da zaten bizim elimizde var. uzun lafın kısası tabletler tam olarak seneye kullanılmaya başlancak. bu sene sadece dağıtıldı. ne yapalım tableti 1 sene kullanmayalımmı zaten seneye derslerde kullanılmaya başlanıldığında güvenliği daha da sıkılaştırırlar yoksa kullanıcı adıma bakıpta hacker lıkla ilgilendiğimi sanmayın. hackerlıkla ilgili bildiğim hiç bişey yok.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yani en basit hali ile sen çocuğa tablet versende o çocuk sabah okula düzenli beslenmeden gidiyorsa çocuğun okulda karnı acıkacak bu durumda o tablette hiç birşeye yaramıyacak,çünkü çocuğun kafası başka yere (midesine) gidecek
avrupada devlet her vatandaşının 18 yaşına kadar düzenli olarak hesabına para yatırıyor ailenin ekonomik problemi olmasa bile.ailenin kafası rahat çocuğun kafası rahat her gün et alıp yiyebiliyor
türkiyede böyle birşey sözkonusumu? benim bildiğim kadarı ile değil
yani bunların hepsi eğitimi etkiliyor tablete gelene kadar diğer sorunlar halledilmeliydi diye düşünüyorum
Hocam o bizle alakalı.Domuz eti alternatifi olmadığı için et fiyatları çok yüksek

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=385184]by_hacker[/MENTION]

Alinma o kadar.

Herkes kendine göre, dogru gördügü seyleri yazmis. Hosuna gitmeyebilir, ama elestiriye acik olman lazim :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
ama memlekette bir tas corba bulunca havalara ucan garibanlar var.
demekki ekonomi yok ulkede insanlar aç?

Bizim burada istatistiklere göre 600bin kisi yoksulluk sinirinda yasiyor.

Almanya'da (dünyanin) en büyük 4. ekonomisine sahip olan bir ülkede milyonlar aclik sinirinda yasiyor. Türkiye'de olmasi neden bu kadar tuhafina gitti?

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
tablet dağıtılması gereksiz kim ne derse desin :)

Tükenir Kalem

Doçent
Reaksiyon puanı
2
alternatif olarak size at esek ve kedi vs yediriyorlar zaten haberiniz yok

Son mesajım dedikten sonra cevap vermem yanlış olacak ama nolur kusura bakma.
Eşek,at ve kedi eti görmediğin o kadar belli ki.Eşek eti simsiyahtır,sen onu çiğneyecek diş yapısına sahip değilsin,köpek bile yemedi gözümün önünde.At eti ile sığır eti o kadar farklı ki ömründe at etini bırak at bile görmemiş olabilirsin :P
Kediyi satanistlere sor,onlar iyi bilir:hammer:

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bizim burada istatistiklere göre 600bin kisi yoksulluk sinirinda yasiyor.

Almanya'da (dünyanin) en büyük 4. ekonomisine sahip olan bir ülkede milyonlar aclik sinirinda yasiyor. Türkiye'de olmasi neden bu kadar tuhafina gitti?
turkler almanyaya gelip orayinin ekonomisinide cokertmis olmasin :))

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Eğer espri ise idare eder. Değilse sen türklere nereye giderse gitsin gittiği yeri batıran biri olarak görüyosundur kendi ülkesi dahil. Yani kim gelirse gelsin türkten bi cacık olmaz gibi bişey oldu dediğin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

Tabi caniim. Yaklasik iki milyon Türk 83 Milyonluk Almanya ekonomisini etkiledi demi :)

Her neyse, konuyu saptirmayalim. Ben yazdiklarin hakkinda kendi fikrimi belirttim. Dedigim gibi; Dört dörtlük bir ülke degiliz. Yasadigim yerin ne kadar avantaji olsada dezavantajlari da var.

Sen de benim gibi muhtemelen oralarda dogup büyüdün. Anlatmama gerek yok sanirim.

Hayatin kime kazik atacagi ve kimin yüzüne gülecegi hic belli olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yasaklarla bir şey çözülmez. çocuklara internetin nasıl kullanılcağını öğretsinler. hele tablet dağıtmasınlar diyenlere bir şey demiyorum.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Eğer espri ise idare eder. Değilse sen türklere nereye giderse gitsin gittiği yeri batıran biri olarak görüyosundur kendi ülkesi dahil. Yani kim gelirse gelsin türkten bi cacık olmaz gibi bişey oldu dediğin
nerde cokluk orda b luk diye bir laf vardirya dogrudur

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Millet hep birlikte saldırmışsiniz konuyu açana ,olaya hiç gençlerin gözünden bakan varmıdir acaba ;Eğitim sistemi ,okuduğu okul sınavlarda çalınan sorular gençleri nasıl etkiliyor ne düşünüyorlar .Bu kadar olumsuzluklar içinde onlardan gelecek için umut beslemelerini beklemek .

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Emin ol senden daha bilgiliyim. eğer böyle bir konu açtıysam boş zamanlarda facebooka girelim diye açtım. artık sen nasıl bir öğrencilik geçirdin bilmiyorum ama sana yanlış tanıtmışlar. her liseliyi serseri sanıyorsan bu ülke gelişmezdi. bugün bu tableti kırdım ama yarın öbür gün belkide burdan öğrendiklerimle işimde başarılı olucam. bilmem ben sana anlatabildimmi
ben de liseye gidiyorum 12. sınıf.
sen bilgili değilsin. sadece çok şey bildiğini düşünüyorsun...

sen direk tablette face nasıl girilir sorusunu çözmüşsün. yanlışım var mı? şimdi açıklama yapıp günü kurtarmaya çalışma çok bilgili adam :P

benim lise hayatım çok parlak geçti.
sıra altında mesajlaşanlar, hocaya küfredenler, kız öğrencilere sataşanlar ki çoğu kız öğrenci rahatsız değil...
tuvalette sigara içenler, soyunma odasında ******...
birbirine küfür etmeyi amaç edinenler, laf atarak kendini üstünleştirmeye çalışanlar ve daha niceleri...

sen hangi kolejde okudun bu arada bilmiş adam..? senin köyün nere?

inan bu tabletler senin gibilerin eline geçerse ders dışında her şeyi yaparsınız bunlarla değil mi ama haksızmıyım?
hadi dürüst ol! :P

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Millet hep birlikte saldırmışsiniz konuyu açana ,olaya hiç gençlerin gözünden bakan varmıdir acaba ;Eğitim sistemi ,okuduğu okul sınavlarda çalınan sorular gençleri nasıl etkiliyor ne düşünüyorlar .Bu kadar olumsuzluklar içinde onlardan gelecek için umut beslemelerini beklemek .

Tapatalkta ağlama smileyi olsa koyacaktım. Emrah olmuş bu çocuklar. Empatiyi de herkese, yanlış durumlara da yapacaksak işimiz var.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
elin ulkesi ile turkiyeyi karsilastirirlar ve her zaman turkiye kotudur temali capsler var ya sanirim bazilari dogru.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
ben de liseye gidiyorum 12. sınıf.
sen bilgili değilsin. sadece çok şey bildiğini düşünüyorsun...

sen direk tablette face nasıl girilir sorusunu çözmüşsün. yanlışım var mı? şimdi açıklama yapıp günü kurtarmaya çalışma çok bilgili adam :P

benim lise hayatım çok parlak geçti.
sıra altında mesajlaşanlar, hocaya küfredenler, kız öğrencilere sataşanlar ki çoğu kız öğrenci rahatsız değil...
tuvalette sigara içenler, soyunma odasında ******...
birbirine küfür etmeyi amaç edinenler, laf atarak kendini üstünleştirmeye çalışanlar ve daha niceleri...

sen hangi kolejde okudun bu arada bilmiş adam..? senin köyün nere?

inan bu tabletler senin gibilerin eline geçerse ders dışında her şeyi yaparsınız bunlarla değil mi ama haksızmıyım?
hadi dürüst ol! :P
Oncelikle bende 9. Sınıfa gidiyorum o senden daha bigiliyim sozunu bir anlık sinirle yazdım. Sen beni yanlıs tanıyorsun yani beni bilmiyorsun bende seni bilmiyorum ama sunu soyliyim anadolu lisesine gidiyorum anlattıgın turden birisi degilim kızlarla konusmam kankalarımla sınıfta takılırız sigara vb. Seylere hic merakım olmadı sevgili felan bu illetlere bulasmadım Allah korkusu olan efendi biriyim bence daha fazla beni kotulemeye calısma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tablet dağıtmaktaki amaç sadece gösteriş, bakın biz çocuklarımıza tablet dağıttık eğitim öğretimi çok ilerlettik seçim yatırımı propoganda sadece.. o dandik çin malı tabletlerde zaten birkaç ayda çocukların ellerinde patlar merak etmeyin.. :scared:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu ilk mesajı yazan adam büyük ihtimalle 18 yaşının altında ve ona verilen tableti öğrenmek istiyor. Sınırsız kullanmak istiyor. Bu adam o tableti kurcalayacak da içini de sökecek aklına ne geliyosa onu yapacak. Ama burda ne kadar kapalı görüşlü adam var ki adama yüklenip sen de bu ülkenin geleceğiysen allah hepimizin belasını versin moduna girmiş. Evet o adam bu ülkenin geleceği ama sen neyisin o konuda çok büyük endişeler taşıyorum.

asamet61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben birşey merak ediyorum. muhabbet bayağı ilerlemiş. hani biz bütün teknolojiyi yurtdışından alıyoruz ya. acaba kaç kişinin evinde vestel, arçelik gibi markalar var. Tv alırken Lg mi alıyoruz Vestel mi? yerli otoya destek aranırken kaç kişi çıktı acaba yerli malına nasıl baktığımız malum. hurdadır, çöptür diyen kendimiziz. kendi ürettiğimizi kendimiz kötülüyoruz sonra apple kuyruklarında sabahlıyoruz.
tablet konusuna gelecek olursak onun çocuklara veriliş amacı belirli. sıra çizen arkadaş o sıra senin değilki devlet malı. devlet malına zarar vermek mi seni özgür yapıyor. o zaman git askerde komutanın masasını çiz orada anlatırlar özgürlüğü sana. ne de olsa oda özgürlük. acaba sırf derste f.book ve t.ter gibi oyun gibi işlerle uğraşıp neden hiç aramızdan şu yazılımı da ben yaptım avrupalı bunu kullanıyo çıkmıyo diyene rastlamadığımı şimdi anlıyorum. eklenti programlarla bir şeyin kilidini açmak kolay ama neden kendi yazdığım yazılımla o kilidi açıp övünmüyoruz. belki ozaman alacağı tepkiler farklı olacaktır.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
arkadaşlar ben birşey merak ediyorum. muhabbet bayağı ilerlemiş. hani biz bütün teknolojiyi yurtdışından alıyoruz ya. acaba kaç kişinin evinde vestel, arçelik gibi markalar var. Tv alırken Lg mi alıyoruz Vestel mi? yerli otoya destek aranırken kaç kişi çıktı acaba yerli malına nasıl baktığımız malum. hurdadır, çöptür diyen kendimiziz. kendi ürettiğimizi kendimiz kötülüyoruz sonra apple kuyruklarında sabahlıyoruz.
tablet konusuna gelecek olursak onun çocuklara veriliş amacı belirli. sıra çizen arkadaş o sıra senin değilki devlet malı. devlet malına zarar vermek mi seni özgür yapıyor. o zaman git askerde komutanın masasını çiz orada anlatırlar özgürlüğü sana. ne de olsa oda özgürlük. acaba sırf derste f.book ve t.ter gibi oyun gibi işlerle uğraşıp neden hiç aramızdan şu yazılımı da ben yaptım avrupalı bunu kullanıyo çıkmıyo diyene rastlamadığımı şimdi anlıyorum. eklenti programlarla bir şeyin kilidini açmak kolay ama neden kendi yazdığım yazılımla o kilidi açıp övünmüyoruz. belki ozaman alacağı tepkiler farklı olacaktır.
Aynen sana katılıyorum mesela bosch yerine vestel alın apple yerine t40 felan alın cunku hicbir sirket birden buyumedi belki yerli telefon daha yeni uretiliyor ve ozellikleri dusuk ama buna yatırım yapıldıkca gelisicek. Mesela beyaz esya larak vestel alsanız pc olarak casper alsanız kaybettiginiz bisey llmaz bnce

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,863
Keşke web sitesini açıp bir baksaydınız Web sitesinin MEB destekli(Bu proje T.C.Milli EğitimBakanlığı'nınonayı ileyürütülmektedir.)bir site olduğunu görürdünuz belki. Ama sizi de anlıyorum hani sevdiğiniz tarafı olduğunuz şahıs ve gruplara toz kondurmama isteğinizi saygıyla karşılıyorum- - - Mesaj Güncellendi - - -
Camiler'dede Müftülük izniyle bazen bağış toplanıyor. Ve bu bağişlar için makbuz verildiğini çok nadir gördüm. Son verdiğim bağış, yan kutuya atılmıştı. Paramımı beğenmediler, yoksa ayrı bir yere mi yönlendirildi, orası kafama takıldı ve son bağışım olmuş olsun. Daha önceleride, senelerce her gördüğümde acıyıpta para atıverdiğim bir sakat amca ile, bir gün yolda sapasağlam yürürken karşılaşmıştım. O günden beri dilencileride ne zaman karşılaşsam kovarım. Yardım severliğimiz her önüne gelen tarafından acımasızca sömürülüyor. Sevap işlediğimizi sanırken, salak durumuna düşürülüyoruz. Meb onaylıyor olabilir, ama denetlediğini hiç sanmıyorum.