MEB tablet dagitacakmı

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
sizce meb yine tablet dagıtırmı
Pandemide durumu iyi olmayanlar hariç hayır. Bir öğrenci olarak gerek de duymuyorum. Boşu boşuna harcama. 2012 deki gibi tabletleri ihtiyacı olmayana dağıttılar diyelim o tabletler gerçekten eğitim için mi kullanılacak? Tabiki hayır ya kırıp oyun yükleyecekler ya da satacaklar.
Ayrıca FATİH için o kadar bütçe ayrıldı? Hani ne kadarı gerçek eğitim ihtiyaçları için kullanıldı? -Akıllı tahtalara ve altyapıya sözüm yok-

Panda38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Pandemide durumu iyi olmayanlar hariç hayır. Bir öğrenci olarak gerek de duymuyorum. Boşu boşuna harcama. 2012 deki gibi tabletleri ihtiyacı olmayana dağıttılar diyelim o tabletler gerçekten eğitim için mi kullanılacak? Tabiki hayır ya kırıp oyun yükleyecekler ya da satacaklar.
Ayrıca FATİH için o kadar bütçe ayrıldı? Hani ne kadarı gerçek eğitim ihtiyaçları için kullanıldı? -Akıllı tahtalara ve altyapıya sözüm yok-
Garibanın Yüzü Gülür Mü

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Dağıtsa bile ihtiyaç sahibi durumu çok kötü olanlara dağıtır sana vermez. ( İhtiyacın yoksa verirsede alma zaten bir zahmet. )

Panda38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Ben de onu diyorum. Babam öğretmen ve 2012 yılında tablet dağıtıldı. Okulda formatördü. Herkes rom atmış sonra babama getirip stock rom attırıyorlardı:(
Bende de var aynı tabletten abim öğretmen diye verdiler şuan bende boş boş duruyor 5 6 yıldır kullanmadım

FFrozéNN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Durum falan geçeceksiniz dostum bu konuları, takip edilen mevzuular değil bunlar. Anca böyle fakir bir ailenin fakir çocuğu dersine giremeyecek, Twitter'dan paylaşılacak Ana Habere çıkacakta devlet yardım edecek. Devletten ümidi kes dostum sen en iyisi.

Son düzenleyen moderatör:

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
Durum falan geçeceksiniz dostum bu konuları, takip edilen mevzuular değil bunlar. Anca böyle fakir bir ailenin fakir çocuğu dersine giremeyecek, Twitter'dan paylaşılacak Ana Habere çıkacakta devlet yardım edecek. Devletten ümidi kes dostum sen en iyisi.
Acı gerçekler...

Panda38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
.