rosellealper
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 416
sizce meb yine tablet dagıtırmı
Pandemide durumu iyi olmayanlar hariç hayır. Bir öğrenci olarak gerek de duymuyorum. Boşu boşuna harcama. 2012 deki gibi tabletleri ihtiyacı olmayana dağıttılar diyelim o tabletler gerçekten eğitim için mi kullanılacak? Tabiki hayır ya kırıp oyun yükleyecekler ya da satacaklar.sizce meb yine tablet dagıtırmı
Garibanın Yüzü Gülür MüPandemide durumu iyi olmayanlar hariç hayır. Bir öğrenci olarak gerek de duymuyorum. Boşu boşuna harcama. 2012 deki gibi tabletleri ihtiyacı olmayana dağıttılar diyelim o tabletler gerçekten eğitim için mi kullanılacak? Tabiki hayır ya kırıp oyun yükleyecekler ya da satacaklar.
Ayrıca FATİH için o kadar bütçe ayrıldı? Hani ne kadarı gerçek eğitim ihtiyaçları için kullanıldı? -Akıllı tahtalara ve altyapıya sözüm yok-
Bırakın şu işleri: kaçınız tableti eğitim amacıyla kullanacak?Garibanın Yüzü Gülür Mü
İhtiyacı olana insanlara verilse kullanılırBırakın şu işleri: kaçınız tableti eğitim amacıyla kullanacak?
Yanlış hatırlamıyorsam pandemide durumu olmayanlara tablet dağıtılanlar vardı. Tabi kime verildiğini herkes biliyor da...İhtiyacı olana insanlara verilse kullanılır
Kime dedin?Dağıtsa bile ihtiyaç sahibi durumu çok kötü olanlara dağıtır sana vermez. ( İhtiyacın yoksa verirsede alma zaten bir zahmet. )
Konu sahibine demiş.Kime dedin?
Ben de onu diyorum. Babam öğretmen ve 2012 yılında tablet dağıtıldı. Okulda formatördü. Herkes rom atmış sonra babama getirip stock rom attırıyorlardıRom atıp oyun oynayacaklar için gereksiz.
Kime dedin?
Bende de var aynı tabletten abim öğretmen diye verdiler şuan bende boş boş duruyor 5 6 yıldır kullanmadımBen de onu diyorum. Babam öğretmen ve 2012 yılında tablet dağıtıldı. Okulda formatördü. Herkes rom atmış sonra babama getirip stock rom attırıyorlardı![]()
Bende verilse almam ama devlet seçmiyor ki. 2012 de sadece proje okulları almıştı sanırım.Ortaya söyledim.
İhtiyacı olmayan sırf devlet veriyor diye almasın gerçek ihtiyaç sahipleri alsın şu tarz şeyleri.
Acı gerçekler...Durum falan geçeceksiniz dostum bu konuları, takip edilen mevzuular değil bunlar. Anca böyle fakir bir ailenin fakir çocuğu dersine giremeyecek, Twitter'dan paylaşılacak Ana Habere çıkacakta devlet yardım edecek. Devletten ümidi kes dostum sen en iyisi.
.Durum falan geçeceksiniz dostum bu konuları, takip edilen mevzuular değil bunlar. Anca böyle fakir bir ailenin fakir çocuğu dersine giremeyecek, Twitter'dan paylaşılacak Ana Habere çıkacakta devlet yardım edecek. Devletten ümidi kes dostum sen en iyisi.
Şu anda dağıtıyor zaten.sizce meb yine tablet dagıtırmı
ben hic tablet ulasan cocuk gormedimŞu anda dağıtıyor zaten.
Doğrudur ama kime dağıtıyor hepsi sözdeŞu anda dağıtıyor zaten.