Mcaffe Iyi Midir?

Reaksiyon puanı
288
Bugün bir arkaşıma gitmiştim hangi antivirüs programını kullanıyorsun dediğim de ise MCaffe dedi YouTube'dan baktım biraz araştırdım KasperSky'den daha iyi diyorlar sizce iyi midir?
(Bilgisayarım kötü değil.)

Mert Şefik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,580
Bugün bir arkaşıma gitmiştim hangi antivirüs programını kullanıyorsun dediğim de ise MCaffe dedi YouTube'dan baktım biraz araştırdım KasperSky'den daha iyi diyorlar sizce iyi midir?
Bilgisayarım kötü değil.
Kaspersky daha iyi.

Robert Grenee

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
971
Bilgisayarım kötü değil.
Evet güzel, ama başka bir antivirus seçme şansım olsa Eset Nod32 derim..

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
(Bilgisayarım kötü değil.)
MCafee tamamen çöp (ev kullanıcıları için)

Şirket için iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet güzel, ama başka bir antivirus seçme şansım olsa Eset Nod32 derim..
MCafee çöp bir A-V'dır ağırdır ve işe yaramaz.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Şirket için iyi derken şirkette kullanınca ne farkı oluyor?
A-V'I Güvenlik olarak görelim;
eve günde 3-4 kişi gelir ve güvenlik bunların hepsini eve girmeden yakalayabilir
ancak bir şirkete günde yüzlerce kişi girdiği için şirkete girmeden zararlı nesneleri bulamayabilir yani;

Kaspersky gibileri eve girmeden
Mcafee gibileri'de eve girdikten sonra ki hareketlerine bakarak bulur.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
@Akdeniz124 hocam çok güzel anlatıyor, yeşil forumda bana da anlatmıştı. :) İş bilgisayarları için iyi fakat kişisel kullanım için bilgisayarı ağırlaştırıyor ve virüs girse bir tarafında olmuyor. Eğer virüs bir şey yapmaya çalışırsa yakalıyor. Aslında @Akdeniz124 hocam Kaspersky virüs bilgisayara girerken koruyor, McAfee virüs bir şey yaparsa. İkisini birden kullanırsak ne olur? Bu şekilde hiçbir virüs de bırakılmaz diye düşünüyorum. :D

Reaksiyon puanı
288
@Akdeniz124 hocam çok güzel anlatıyor, yeşil forumda bana da anlatmıştı. :) İş bilgisayarları için iyi fakat kişisel kullanım için bilgisayarı ağırlaştırıyor ve virüs girse bir tarafında olmuyor. Eğer virüs bir şey yapmaya çalışırsa yakalıyor. Aslında @Akdeniz124 hocam Kaspersky virüs bilgisayara girerken koruyor, McAfee virüs bir şey yaparsa. İkisini birden kullanırsak ne olur? Bu şekilde hiçbir virüs de bırakılmaz diye düşünüyorum. :D
Şimdi daha iyi anladım.

Bu arada MCaffe'nin menüsü nasıl MCaffe kullanan birileri ekran görüntüsü atarsa sevinirim.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Hocam teşekkür ederim :D

Hocam MCafee zaten ağır bir antivirüs ayrıca bir bilgisayarda 2 antivirüs kullanılmaz.
zaten 2 A-V birbirini bloklar
ayrıca Kaspersky varsa zaten girmez :D

Reaksiyon puanı
288

Hocam MCafee zaten ağır bir antivirüs ayrıca bir bilgisayarda 2 antivirüs kullanılmaz.
2 av kullanacağı mı kim söyledi, ben sadece KasperSky lisansımın süresi biterse belki MCaffe'e bakarım diye düşünüyordum.

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247

Hocam ama geçen gün bir sitede görmüştüm 50 TL'ye exe FUD'luyorlardı, VirusTotal'de Kaspersky vs. bulamamıştı o zaman format mı gerekiyor FUD yeyince? Ona bir çözüm var mı?

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Hocam ama geçen gün bir sitede görmüştüm 50 TL'ye exe FUD'luyorlardı, VirusTotal'de Kaspersky vs. bulamamıştı o zaman format mı gerekiyor FUD yeyince? Ona bir çözüm var mı?
Hocam FUD ne demek bilmediğimden :( açıklayabilir misiniz ?

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Hocam FUD ne demek bilmediğimden :( açıklayabilir misiniz ?
Yani AV'e karşı birkaç şey yapıp AV'den gizliyorlar virüsü. Örneğin DarkComet atacaksınız, boş boş atarsanız AV'ler tak diye keser. Fakat atacağınız dosyayı FUD'larsanız Kaspersky bile bulamaz. 50 TL'ye FUD'luyordu bir adam, hem de güvenilirmiş. Bayağı yorum vardı adam yapıyor işini falan diye, yani tak tak dövüyor AV'yi adam. :D

Akdeniz124

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Yani AV'e karşı birkaç şey yapıp AV'den gizliyorlar virüsü. Örneğin DarkComet atacaksınız, boş boş atarsanız AV'ler tak diye keser. Fakat atacağınız dosyayı FUD'larsanız Kaspersky bile bulamaz. 50 TL'ye FUD'luyordu bir adam, hem de güvenilirmiş. Bayağı yorum vardı adam yapıyor işini falan diye, yani tak tak dövüyor AV'yi adam. :D
Hocam pek inanmıyorum ben o şeylere

Madem ki dövüyor Scropion,Memz gibi virüslerde neden bunlar yok ?

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247

Madem ki dövüyor Scropion,Memz gibi virüslerde neden bunlar yok ?
Hocam Crypter'ların, FUD'ların geçmişini bilmiyorum fakat o zamanlar çıkmamış olabilir. Link atmak isterdim fakat reklama ve yasa dışı paylaşıma giriyor. Alanlar bir sürü vardı, ondan FUD'ladığına eminim. Peki inanmıyorsanız da şöyle sorayım. Diyelim ki böyle bir şey oldu, bundan nasıl kurtulacağız? Format mı gerektirir AV yakalayamazsa? Bana işte FUD'lama yapılan sitede McAfee önermişlerdi o durumda, ondan soruyorum.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
McAfee şirket antivirüsü ev için çöp.

ESET önerenleri de takmayın daha Avast'ı geçemiyor ESET.

Kaspersky, BitDefender en iyileri.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
ESET'i gömmenizin nedeni nedir? Çok da iyi bir antivirüstür kendisi ama siz bilirsiniz.
Testlerde düşük puanlar alması. Millet testlere bakmak yerine duyduklarıyla yetindiklerinden ESET öneriyorlar. Çoğu antivirüs testlerde ESET'i geçiyor.

Bir ara norton kullanmıştım leş bir antivirüs dü bankacılar nasıl o antivirüse güveniyor bilmem trojan vardı onu virüs olarak algılamıyordu.
Akil hocam öneriyordu norton'u en son.

DDLAO

Asistan
Reaksiyon puanı
247
Testlerde düşük puanlar alması. Millet testlere bakmak yerine duyduklarıyla yetindiklerinden ESET öneriyorlar. Çoğu antivirüs testlerde ESET'i geçiyor.
Hocam en iyisi değil fakat yine iyi bir antivirüstür. Ben kullanmıştım bir ara, bir sorun çıkarmamıştı. Tabii tüm gün Dark Web'de geziyorsanız o başka.

Anonim 234172

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
Hocam en iyisi değil fakat yine iyi bir antivirüstür. Ben kullanmıştım bir ara, bir sorun çıkarmamıştı. Tabii tüm gün Dark Web'de geziyorsanız o başka.
Yani şöyle düşün, en iyisini kullanmak varken neden orta seviyelisini kullanasın?

Bak ESET'ten iyi olan antivirüsler:

Kaspersky, BitDefender, Avast, McAfee, Avira.