McAfee

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
McAfee uygulaması ücretli mi ? Arkadaşlar yani yüklesem deneme süresi var mı ? Yoksa hem ücretli hem de ücretsiz mi ?

Son düzenleyen moderatör:

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
Android güvenli bir sistemdir antivirüse ihtiyacınız yok, ayrıca McAfee de güzel bir antivirüs değil testlerde daha az bulunan virüs yüzdesi çıkıyor yani illa antivirüs kullancam diyorsanız telefonunuzda Malwarebytes kurun.

Efsaneben

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Android güvenli bir sistemdir antivirüse ihtiyacınız yok, ayrıca McAfee de güzel bir antivirüs değil testlerde daha az bulunan virüs yüzdesi çıkıyor yani illa antivirüs kullancam diyorsanız telefonunuzda Malwarebytes kurun.
Hocam aslinda benim amacim uygulama kilitmek guvenli clean master vardi google Play'de bulamadım silinmis galiba maksadim bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tskleer

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Andorid ve güvenlik :) ikisi yanyana gelmeyen genel kelimelerden biridir aslında şu an için mobil sistemlerde android son sıralarda geizyor güvenlik açısından

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907