McAfee Virüs Programı Nasıldır? Tavsiye Eder misiniz ?

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sürekli TTNET Online İşlemler merkezinden giriş yaptığımda sınırsız pakette olduğumdan McAfee virüs programı gözüküyor. Bakayım dedim şifremle giriş yaptığımda lisans kodu bile veriyor. Kuracaktım ama içim rahat etmedi sorayım dedim. Şuan Kaspersky 2012 kullanıyorum ama deneme sürümü (90 günlük). Ne dersiniz kullanan var mı bu McAfee'yi. Kaspersky kaldırıp McAfee kurayım mı? Kullananlar artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilir mi. Şimdiden teşekkürler...

Reaksiyon puanı
4
en son intel satın almıştı mcafee yi. intel satın aldıktan sonra mcafee nin virüs bulmada eskisi gibi olmadıgı çok başarılı oldugu yazılıyor baska forumlarda.bana görede genelkurmay baskanlıgınnın sitesini koruyan mcafee iyidir.

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler şuan kurdum arayüzü güzel kullanışlı gibi gözüküyor. bakalım deneyeceğim.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
bana görede genelkurmay baskanlıgınnın sitesini koruyan mcafee iyidir.

Bu iddanızın resmi kaynağı neresidir ?

McAfee her zaman Ev kullanıcıları için Kasperksy, Norton, ESET, AVAST!, Avira gibi programlardan sonra tercih edilen bir programdır. En çok tutulan sürümü şirketlere yönelik olan Enterprise sürümüdür ve bu sürüm (Virus scan Plus) ile çok fark vardır, kaynak tüketimi, koruma düzeyi falan...

Reaksiyon puanı
4
Bu iddanızın resmi kaynağı neresidir ?

McAfee her zaman Ev kullanıcıları için Kasperksy, Norton, ESET, AVAST!, Avira gibi programlardan sonra tercih edilen bir programdır. En çok tutulan sürümü şirketlere yönelik olan Enterprise sürümüdür ve bu sürüm (Virus scan Plus) ile çok fark vardır, kaynak tüketimi, koruma düzeyi falan...

Doctus müdavimi değilim ne yazıkki antivirüsçülük oynayamam.şu iyi bu kötü.genelkurmayı koruduguna gelirsek donanım haberde okumustum.

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kurumsal alanında genellikle kullanılan iki programdan biri.Biri de Trend Micro.Başka bir sitede okumuştum.

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kurdum ilk taramamı yaptım 9 tane virüs buldu ki kaspersky 2012 kuruluydu önceden şuan memnunum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende kurdum 396 virüslü dosya buldu bakalım kullandıkça görücez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Mcafee çok güzel bir program kullanıyorum tek eksi yönü var şirketininde bildiyi birşey bilgisayarı tarama yapmaya başladıgı an itibariyle fanını bir motor sesi gibi ses çıkarıyor bir bu özelliyi güzel deyil plus kullnıyorum sorunsuz çalışıyor

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana kalirsa kendini güncelleyen anti virüslerden uzak durun derim, ben suan USB Dis Security programini kullaniyorum, hem usb baglantilarindan gelecek olan virüsleri engelliyor hem den netten indirdirirken gelecek olan virüsleri engelliyor, cok kullanisli ve kücük boyutta bir program, herkese tabsiye ederim, ben cok memnunum.

USB Dis Security ve diger güzel ve kullanisli programlara erisebileceginiz blog sitesi= NanggroSpeed

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana şu kadarını söylüyeyim kardeşim bir program indirirken benim hatam yüzünden bilgisayarıma virüs bulaştırdım pc mde ttnet ile kurduğum full mcafee antivirüs vardı, neyse mcafee ile tarama yaptım ve hiçbir virüs bulamadı daha sonra avast ın free versiyonunu kurdum ve tarattım 5 tane virüslü dosya yakaladı ve sildim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende McAfee Kullaniyorum AmmA velakin kendiliğinden devreden fln çıkıyor

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Bence McAfee'yi boşver zaten TTnet'in sana ücretsiz olarak verdiği McAfee Antivirüs yani İnternet Security değil o nedenle de kurma bence alışveriş sitelerinde Bitdefender Total Security 2014 uygun fiyatlarla satılıyor(10,00TL.gibi) oralardan satınal bak rahatına göreceksin ki çok memnun kalacaksın beni dinle Bitdefender sistemi hiç kasmıyor ayrıca arayüzü de çok sade güvenlik desen yapılan testlerde kaspersky ile 1.'liği paylaşıyor daha ne olsun.

enemy68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
McAfee Internet Security orjinal olarak bende mevcut. Hiç memnun değilim. Kesinlikle bulaşmayın. Program hata veriyor müşteri hizmetlerine soruyorum bişeyden anladıkları yok. Dedikleri şeyleri yapıyorum çözüm olmuyor. Bundan başka yapacak birşey aklıma gelmiyor fln diyoo_OSonra bi de "Yardımcı olabileceğim başka bişey var mı?" demez mi :mad: Bundan önce orjinal kaspersky, ondan önce orjinal norton, daha önce de eset ve avast kullandım. Böyle bir kaliteyi hiçbirinde yaşamamıştım. Parayla satın aldığım uygulamayı kaldırdım kafam rahatladı...

Serkan2905

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en son intel satın almıştı mcafee yi. intel satın aldıktan sonra mcafee nin virüs bulmada eskisi gibi olmadıgı çok başarılı oldugu yazılıyor baska forumlarda.bana görede genelkurmay baskanlıgınnın sitesini koruyan mcafee iyidir.Başta bilgisayarda vardı ücretsiz halde bir işe yarıyor mu yoksa kaldırayım

en son intel satın almıştı mcafee yi. intel satın aldıktan sonra mcafee nin virüs bulmada eskisi gibi olmadıgı çok başarılı oldugu yazılıyor baska forumlarda.bana görede genelkurmay baskanlıgınnın sitesini koruyan mcafee iyidir.
Ücretsiz hali bir işe yarıyor mu yoksa sileyim

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Alıntı yapılan mesaj 2012 ye ait dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Her defasında söylüyorum gereksiz hort yapmayın diye.