McAfee Security

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar her yerde bangır bangır bagırıyorum ama yine de söylüyorum :D :D Xperia S sahibiyim telefonumun daha stabil hale gelebilmesi için telefonumu fabrika ayarlarına sıfırladım tabi bu nedenle varolan her şey gitti.Sanırım bütün Xperia'larda McAfee Security bulunmakta bende de mevcut.Telefonumu sıfırladıktan sonra haliyle McAfee yeni kayıt istedi,kayıt olmaya çalıştım cihazınız önceden kayıt edilmiştir yanıtını aldım ingilizce bir biçimde.

Tabi hatırlamıyorum şifreyi bu şifreyi yeniden elde etme gibi bir şansım var mı ? En basitinden Şifremi Unuttum gibi :huh:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Şifremi unuttum adımı yokmu ? gerçi ben bu programı hiç kullanmadım her seferinde siler atarım.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Şifremi unuttum adımı yokmu ? gerçi ben bu programı hiç kullanmadım her seferinde siler atarım.

Şifremi unuttum adımı yok gerek de yok sanırım dediginiz gibi :) Dedim belki fikri olan vardır o nedenle yazdım, teşekkürler :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bende silmiştim dr.web var onu öneririm

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ne yapacaksın mcafe yi yav , zaten deneme sürümü birdaha yükleyemezsin onu. Sil gitsin , markette süper antivirüsler var mesela ben avg pro kullanıyorum süper.