Maxthon 3.4.1.600 Beta

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
1D-desktop22.png

Maxthon 3.3.9.2000 Final
Maxthon 3.4.1.600 Beta

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
denedim güzel tarayıcı bazı özellikleri güzel ama tek sorunu facebookta giriş yapınca donuyor ve kapatmak zorunda bırakıyor

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
denedim güzel tarayıcı bazı özellikleri güzel ama tek sorunu facebookta giriş yapınca donuyor ve kapatmak zorunda bırakıyor

7xlw0.jpg
facede webkit motorunu kullanırken sorun yaşıyor ancak onunda çözümü var face ye girdiğinizde donmadan önce okla gösterdiğim yerdeki yıldırım işaretine tıklayıp ie altyapısına geçinde donma yapmıyor :) yıldırım resimdeki şekli aldıktan sonra rahatça kullanabilirsiniz... uzun zaman önce chromedan maxthon a geçtim ve daha performanslı çalışıyor bana göre :)

McFreeder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş çok teşekkürler ben de faceye giremiyordum sayende giriyorum.Bir sorum olacak Şu anda farkettiğim torrentleeche girdiğim zaman ve bazı torrent sitelerine kullanıcı adı ve ye şifre yanlış diyor.Diğer tarayıcılardan girdiğimde sorun yok..Yardımcı olabilmen mümkün mü?

Bu arada bence maxthon chrome dan daha iyi:D

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Maxthon iyi ve hızlı bir tarayıcı ancak şu arayüzünde değişiklik yapmaları gerekiyor.Özellikle o butonlar oyuncak gibi.Sağlamlık hissi vermiyor maalesef (bana göre)

Keylogger

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Maxthon bence aynı diğerleri gibi bir tarayıcı fakat büyümesi lazım yani daha çok geliştirilmesi lazım ayrıca eklenti desteği yanılmıyorsam neredeyse yok.