Öneri Maximum 3500Tl Telefon Önerisi

AlpCbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 4-5 gün önce iPhone 6 model telefonumun ekranı kasadan ayrıldı ve görüntü gitti tamiri için ortalama 200-250 TL civarı ücretler istiyorlar. Sizce tamir ettirip iPhone 6 ile devam mı edeyim yoksa yeni bir telefon almanın vakti gelmiş midir? iPhone 6'yı 4 senedir kullanıyorum artık bazı sorunlar çıkarmaya başladı. Yeni bir telefon için en fazla 3500 TL bütçem var ve telefonu internet üzerinden değil MediaMarkt, Teknosa vb yerlerden alacağım. Hangi cihazları önerirsiniz?

dest12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
iphone 6 yı artık değiştirmen lazım çok eskidi güncelleme de kesildi benim tavsiyem poco x3 pro 3500 ₺ bandında ki en iyi telefon diyebilirim ama mediamarkt veya teknosa da aynı fiyata satılımıyordur muhtemelen

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Kullanım önceliğiniz ney?

Kamera, Arayüz, Akıcılık, Ekran Derseniz GalaxyA52

İşlemci, Performans, Batarya için Poco x3 Pro bakabilirsiniz

ilkerdkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 4-5 gün önce iPhone 6 model telefonumun ekranı kasadan ayrıldı ve görüntü gitti tamiri için ortalama 200-250 TL civarı ücretler istiyorlar. Sizce tamir ettirip iPhone 6 ile devam mı edeyim yoksa yeni bir telefon almanın vakti gelmiş midir? iPhone 6'yı 4 senedir kullanıyorum artık bazı sorunlar çıkarmaya başladı. Yeni bir telefon için en fazla 3500 TL bütçem var ve telefonu internet üzerinden değil MediaMarkt, Teknosa vb yerlerden alacağım. Hangi cihazları önerirsiniz?
Hala iPhone 6 kullanıyorsan uzun ömür bekliyorsun demek o zaman poco x3 pro tercih edebilirsin. İnce ve malzeme daha kaliteli olsun dersen az daha koyup mi 11 litea bakabilirsin

MrLiver2021

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Sakın Xiaomi alma bak ben poco X3 pro'dan daha iyi olan mı 10t yi kullanıyorum yemin ederim bıktım saticam telefonu çünkü yazılımı 5 para etmez telefon ısınıyor geç tepki veriyor takılıyor Xiaomi alma aldırma bakın ciddiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

3500 liraya mi a52?