Max Payne'den İlk Görüntüler

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Aksiyon oyunlarının en popüler isimlerinden Max Payne'in ekran görüntüleri yayınlanmaya başladı. Sizler için görselleri derledik.

Rockstar Games'in 2010 yılbaşı sezonunda piyasaya süreceği Max Payne 3'ün ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde "hava değişimi"nin Payne'e yaradığı görülüyor.

Daha fazla ekran görüntüsü için resme tıklayın

Noir York'un alabildiğine soğuk beton labirentlerinden Sao Paulo'nun 'Doğayla iç içe' gettolarına kaçan Max Payne'in eski kasvetli ruh halinden eser kalmamış gibi görünüyor. Onun yerine, artık yüzünde sadece öfke okunuyor. Payne'in Brezilya'daki macerası hakkında henüz hiç bir şey bilinmese de, oyunun sevenleri karakterin derinliğini yok edecek gibi duran bu değişimi hiç sevmemiş gibi görünüyor.

:: Max Payne'in yeni görüntüsü hoşunuza gitti mi?

Yazan: Uğurcan Orçun
SDN - http://shiftdelete.net

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Her haliyle severiz Max abimizi :D oyun hemen bitmesin biraz uzun soluklu olsun kullanım ve hikayede iyi olursa tadından yenmez.

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
vallah ben bu adamın saçlarıyla deri çeketine hastaydım ama olsun bakalım gelsinde bi oynayalım artık...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Eyvah gta 4 ün grafikleri galiba neyseki bu öyle o kadar işlek birşey değil bunun için gta 4 gibi 4 tane yama yapsınlar daha az kassın pc.Ama bende adamı hiç beğenmedim.

Ne o öyle max payne gitmiş hele hele max payne 2 deki max paynein sevgilisi vardı adını unuttum sevgilisini de kontrol ediyorduk 2 de sevgilisi ne halde acaba bence bu karakteri düzeltsinler.Eski max gelsin bu ne böyle atletli kel kafalı biri max ortada yok.

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
çok güzel ama max paynenin yine saçları olsaydı... daha ii olurdu

Luka

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni karakteri kesinlikle beğenmedim. Max Payne'in suratını ekşitmesini özleyeceğiz. O karakterin altında sinsi bir canavar yatıyordu. Eski Max'in gitmesi çok kötü oldu. Ayrıca oyunun bütünlüğü de bu sayede bozuldu, Max Payne'in tek bir kişi olması gerekir, değiştirilmesi çok manasız.

İki farklı oyun oynamış gibi olacağız.

tony_almeida

Doçent
Reaksiyon puanı
4
kim lan bu dallama
max payne falan değil bu:D
gerçek max payne bu
00022099-photo-max-payne-2-the-fall-of-max-payne.jpg

valla ben anlamam, getirin eski max payne'i:(

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Max adamım sana ne olmuş böyle. Bambaşka bir tip olmuşsun. Kafa dazlak, sakal falan, vücut kalıplaşmış, yüzde façalar falan. Önceki karizması kaybolmuş gibi.
Nettiler sağa beyle..

Noctivagant

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Şakamı bu. 1 Nisan olsa Rockstar Games bizle kafa buluyor diyecem ama Haziran ayındayız. Kimse kusura bakılmasın ama oyunun bu ilk resimlerine bakınca Maxpayne ile uzaktan yakından alakası yok yani.

Bir efsane oyun nasıl yok edilir ve nasıl öldürülür onu göstermeye çalışıyor galiba Rockstar Games

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bu yeni kahramanı bende hiç beğenmedim, bu ne yaa a takımından fırlamış gibi.

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yıllar yıpratmış e tabi yaşadıklarıda kolay değil garibimin :D