Max Payne Mobil İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buraqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Geçen günlerden birinde 2.99 $ a kıydım ve Google Play Store dan Max Payne oyununu satın aldım. Max Payne e önceden beri ayrı bir sevdam vardır ve hala da var. Sebebi: bilgisayarda oynadığım ilk oyundur. Hatta Freedom Fighters i saymazsak son oyun bile diyebilirim. :)

Oyunu ilk açtığımda kontrollerde biraz zorlandım. Hatta epey zorlandım. O ufacık nişangahi nasıl adamlarin üstüne getirip nasıl ateş edecektim o arada. Işte o an dedim ki oyunu altı ayda adam akıllı kontrol etmeyi öğrenirim, kalan 6 ayda da bitiririm aha bi sene gitti. Fakat baştan sona 5 gun sürdü sürmedi. Nişangahı adamlara yaklastırmanız yeterli, o sabitliyor. Adam hareket ederse ya da siz hareket ederseniz takip ediyor. Ateş tuşuna basarak adamları tarıyorsunuz diyelim. Iki adam var ve biri öldü. Ikinci olan yakinlardaysa Nişangah direk ona gidiyor siz tarıyorsunuz. Oyle oyunun tadı mi çıkar diyenler olabilir ama Bilgisayardaki gibi olsaydı demin bahsettigim 6 ay olayı gerçek olurdu.

Seslere hiç lafım yok oyundakiyle aynı. Görüntü konusunda aynı şeyleri soyleyemeyecegim. Bilgisayardakinden farki, görüntülerin daha kaliteli olması:)
Her türlü iyi bir Max Payne oyuncusu olduğumu düşünüyorum ve bilgisayardan defalarca bitirmem nedeniyle nereden hangi adam çıkar hangi bölüm nasıl geçilir onu bilmeme rağmen beni beş gün oyaladi. Siz de ilk defa oynayacaksaniz 15-20 gün 3 $ gibi bir paraya adrenalin dolu anlar yaşayabilirsiniz. Ve mobil sebekeniz açıkken oyunu yüklemeye çalışmayın. 1.3 gb boyutunda dosya yükleniyor. Wifi kullanın oyunu yüklemek için.

Aşağıya da oyunun son sahnelerinden çektiğim fotoğrafları atıyorum. Bu konu hakkinda da aklıma gelenler bunlar. Soracağınız soruları da cevaplamaya hazırım. Bu yazıyı da telefondan yazıyorum ona göre, imla hataları için Kusura bakmayın.

Orjinal: http://www.buraksworld.net/max-payne-mobil-incelemem.html