Max payne 3 hata

dadasmaho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaslar öncelikle konunun açılacagı en makul yerin
burası oldugunu düşünüyorum.eğer yanlısım varsa özür dilerim....

arkadaslar ben max payne hastayı bi cocugum.max payne 3 ü çıktıktan 2-3 gün sonra indirdim heyecanla kurdum.4 cd yide kurdum .oyun crack ını yapmak için tam dosyaya girdiğimde mavi ekran hatası verdi.crack dosyasına giremiyorum.baska crackler denedim yine aynı hatayı alıyorum.bunun üzerine win 7 64 bit professional kullanıyordum pc de.önce win 7 32 bit ultimate i sonra da 32 bit home basic i kurdum fakat 2 dede aynı hatayı almaya devam ettim.artık bıkkınlık geldi.oyunu bi arkadasıma verdim aldı kurdu oynuyor ama bende olmuyor yardım edecekler lütfen yardım edin!!!

pc özellikleri:

http://e1206.hizliresim.com/y/9/7q624.png http://e1206.hizliresim.com/y/9/7q674.png
bu resimlerde mevcut.
ekran kartımı da güncelledim.mavi ekran hatasının page_fault_ın_nompaged_area ne zaman crack dosyasına grsem aynı sorun.

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım oyunu kurarken antivirus kapatman gerekli sonra oyunu kurduktan sonra ve crack işlemini yaptıktan sonra güvenlik duvarından maxpayne.exe lerini engelle ve oyuna girerken internet bağlantısını kes oyunda olduğun sürecede açma kolay gelsin

dadasmaho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
crack işlemini yapamıyorum .dosyaya girdiğiğmde mavi ekran direk.virüs programını kaldırıdım.güvenlik duvarı kapalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var oyunun kurulu oldugu klasöre hıcbır sekılde erişemıyorum yokmu bunun çaresi :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm ben oyunu yükledim çalışıyor ama ilk bölümü bile oynayadım nedeni gecemiyom içki falan merdivenlerden iniyor yerinde duruyor ateş tek atıyor yürüyemiyom şunu istiyor Move the mouse
AIM YOUR RETİCLE AT THE ENEMY
içiyorar sonra arkdaşıyla brilikte ayrılıyorlar ben tek başıma kalıyom hiç kıpırdanmıyor ateş atıyor sadece shıft enter falan diyor olmuyor acaba sorunu nasl çzembiliizm açabe tşkkk yardım etenizz isoyum mümkümü açabe oyunu oynamak istiyom lütfen çok tşk ederim cvb bekliyom Veysel ben mardin den