Max Payne 3 Bulanık görüntü

Furkangok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar max payne 3 de bulanık gibi görüntüler.. özellikler kafa bölgeleri saçlar falan bulanık duruyor.

Sizdedemi öyle oyundanmı kaynaklı bilmiyorum fakat ayarlarımın resmi ve görüntüleri aşağıya koydum..dediğim gibi özellikle kafa bölgeleri bulanık duruyor resimde görüldüğü gibi ..bir yardım edebilirseniz sevinirim..

Not : Resimlerin büyük haline bakarsanız daha iyi anlarsınız demek istediğimi

t7mgm.png

t7mhw.png

t7mht.png

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
MSAA yı açmayı dene. Eğer kasarsa altında ki eş yönlü süzgeç yazanı düşür.

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
FXAA'yı kapat.
FXAA ucuz anti aliasing olarak da bilinir.
Performansı daha yüksek olmasına rağmen görüntüyü bulanıklaştırır.
Desem de artık yeni sürümlerde öyle değil aslında.
Ama Max Payne eski sürüm FXAA kullandığı için öyle.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çözüm yollarını da yazayım hehe.
En iyi çözüm yolu FXAA yerine MSAA açmak ancak performansın neredeyse yarıya düşebilir.
İkinci çözüm FXAA'yı oyun içerisinde kapatıp hangi ekran kartını kullanıyorsan onun denetim merkezinden oyun içerisinde FXAA açmak.
Dolayısıyla oyun içerisinde FXAA değil de ekran kartının kendi FXAA algoritması kullanılacak.
Üçüncü çözüm ise SweetFX kullanarak en güncel ve en hızlı FXAA'yı enjekte etmek.
Ancak SweetFX varsayılan olarak SMAA kullanıyor ki FXAA tabanlı olmasına rağmen performansı daha düşüktür, FXAA için yükleme paketinde farklı bir dll var, yerini değiştireceksin.
http://forum.shiftdelete.net/diger-...ile-oyunlarda-grafik-kalitenizi-arttirin.html

Furkangok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
baska önerisi olan varmı aradakşalr

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bence sana öyle geliyor

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Bana normal geldi. Çünkü sadece saça özel sorun olamaz. Pes'de bile bulanıklık diye bişey var mesela. Keskinliği KONAMI kendi kapatmış. Kenarlar yumuşak olsun diye. Bu oyunda da kendiliğinden olan birşey bana göre. Bence takılma

Furkangok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana normal geldi. Çünkü sadece saça özel sorun olamaz. Pes'de bile bulanıklık diye bişey var mesela. Keskinliği KONAMI kendi kapatmış. Kenarlar yumuşak olsun diye. Bu oyunda da kendiliğinden olan birşey bana göre. Bence takılma

Peki teşekkür ederim.. videolardada bulanıklı kvar fakat o oyunun efektlerinden heralde.. videolar derken oyundaki geçişler.. oyun icindeki hikaye videoları yani