Max Limit 1.300 TL ' ye kadar laptop önerisi ?

Mivroque*--*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Mivroque*--*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo V580C = 3. Nesil İ5 işlemci, GT 740MEkrankartı, 1 TB HDD, 6 GB Ram = 1420 TL

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-v580c-59-392191-notebook-urun10842.html

Senin verdiğin linkteki V580C modelinin ekran kartı 64 bit olabilir. Soruştur derim.

Birde bu var o civarda :

Lenovo Z580 = 3. Nesil İ5 işlemci, GT 635M(128 Bit) Ekran kartı, 1 TB HDD, 6 GB Ram = 1380 TL

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-377440-notebook-urun10017.html

Teşekkür ederim peki ekran kartı 64 bit olursa ne olur pek bilmiyorum ?
Z580 de iyiymiş.ikisinin arasındayım şuan birini almayı düşünüyorum.sizce hangisi daha iyidir performans açısından ve şarj durumları nasıldır bu laptopların ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:) Teşekkür ederim ama arkadaş 64 bit olabileceğini söyledi nasıl anlayabilirim ve ne fark yaratır acaba ?

Dokunmatik bak bence çizim daha kolay olur

Teşekkür ederim dokunmatik düşünmüyorum bana gelmez :)

Teşekkür ederim özellikleri güzel ama ekran kartı radeonmuş fark yaratırma diğerlerine göre dahamı iyidir ?

Ekran kartı 64 bit miş arkadaşlar

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
@Mivroque*--*
Çalıştıra yazacağın dxdiag komutuyla ekran kartının bilgilerini görebilirsin.
Eğer internetten alacaksan arayıp sorarsan bilgi verirler. PCDepoda bildiğim kadarıyla 128 bitlik olanından satılıyor ama fiyatı biraz daha yüksek.

Mivroque*--*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Mivroque*--*
Çalıştıra yazacağın dxdiag komutuyla ekran kartının bilgilerini görebilirsin.
Eğer internetten alacaksan arayıp sorarsan bilgi verirler. PCDepoda bildiğim kadarıyla 128 bitlik olanından satılıyor ama fiyatı biraz daha yüksek.

İnternetten alacağım ama fiyatı yüksekse 64 bit 'i tercih ederim diye düşünüyorum.Oyun için kullanmayacağım ağırlıklı olarak autocad için.Bir kaç gün daha araştırıp almayı düşünüyorum teşekkür ederim.PCdepo güvenilirdir değilmi ?

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İnternetten alacağım ama fiyatı yüksekse 64 bit 'i tercih ederim diye düşünüyorum.Oyun için kullanmayacağım ağırlıklı olarak autocad için.Bir kaç gün daha araştırıp almayı düşünüyorum teşekkür ederim.PCdepo güvenilirdir değilmi ?

pcdepo güvenilirdir. 5 tane laptop aldım ordan :) 64 bit ekran kartlıyı seçeceksen senin kararın tabi ama autocad netcad gibi programlar SX031D de GT635M(128BİT) ekran kartı ile kullanıyoruz, sıkıntısız. 64 bitde de sıkıntı çıkmaz heralde..

Mivroque*--*

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pcdepo güvenilirdir. 5 tane laptop aldım ordan :) 64 bit ekran kartlıyı seçeceksen senin kararın tabi ama autocad netcad gibi programlar SX031D de GT635M(128BİT) ekran kartı ile kullanıyoruz, sıkıntısız. 64 bitde de sıkıntı çıkmaz heralde..

Bir süre daha erteledim laptop almayı.Biraz araştırdım 128 bit almaya karar verdim.Alacağım zaman size ulaşıp bir kaç soru sorabilirim değilmi?