MAX BÜTCE 3000 3.500

yusuf demirci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Dostlar telefonum kırık 1 aydır telefonsuzum iphone 7 plus almayı düşünüyorum daha önce hiç ios kullanmadım aradığım özellikler sarjı iyi gitsin gezgin olduğum için fotoğraf iyi çeksin istiyorum ve beni 4 5 sene idare edebilecek bi telefon ne almamı önerirsiniz iphoneye bu kadar para veriilirmi akılı ihtiyacım var help

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Dostlar telefonum kırık 1 aydır telefonsuzum iphone 7 plus almayı düşünüyorum daha önce hiç ios kullanmadım aradığım özellikler sarjı iyi gitsin gezgin olduğum için fotoğraf iyi çeksin istiyorum ve beni 4 5 sene idare edebilecek bi telefon ne almamı önerirsiniz iphoneye bu kadar para veriilirmi akılı ihtiyacım var help
Kamera ve pil istiyorsanız Samsung galaxy s7 edge alabilirsiniz. Özellikle pil konusunda çok çok iyi. kamerada da önde. 4 yıl da rahat götürür. çünkü Samsung senki Samsung değil. çok sağlam ve düzenli güncelleme gönderiyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
O fiyatta alacağın herhangi bir cihaz 4 sene götürür
7 plus şarjı iyi gider ama dolması eziyor 3.5 saatte doluyor.
Fotoğraf olarak S7 edge daha iyi bataryası hızlı şarjda 1.5 saat normal şarjda 2 saatte doluyor.
iki telefon arasından S7 Edge daha mantıklı ses performansı istisna diğer tüm konularda daS7 edge 7 plusa karşı üstün. Ha s8 bekleyebilirsen kesinlikle bekle

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
S7 edge,beklerseniz v20,Google pixel,htc 10 olabilir.Bunlar iyi cihazlardır,hiç biri üzmez.İphone 7 plus düşünebilirsiniz,ama ben çok beğenmedim.Ama verdiğim cihazlar arasında en performanslı çalışan da 7 plus.

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge,beklerseniz v20,Google pixel,htc 10 olabilir.Bunlar iyi cihazlardır,hiç biri üzmez.İphone 7 plus düşünebilirsiniz,ama ben çok beğenmedim.Ama verdiğim cihazlar arasında en performanslı çalışan da 7 plus.
Android 7.0 ile değişecek o işler
Birde performanstan bahsetmişken
Screenshot_20161126-221325.png
İlk paragrafı dikkatli okuyun lütfen

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Android 7.0 ile değişecek o işler
Birde performanstan bahsetmişkenEkli dosyayı görüntüle 13852İlk paragrafı dikkatli okuyun lütfen
İos 10 ile hiç sorun yaşamayan yakınlarım da var.Mesela 6s 64 gb ta hiç sorun göremedim.Bu arada;Apple sevmiyorsunuz tamam anladıkta ss alıp her yere aynı şeyi atmak nedir,üşeniyor musun yazmaya :D

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
İos 10 ile hiç sorun yaşamayan yakınlarım da var.Mesela 6s 64 gb ta hiç sorun göremedim.Bu arada;Apple sevmiyorsunuz tamam anladıkta ss alıp her yere aynı şeyi atmak nedir,üşeniyor musun yazmaya :D
Fakat apple bilinçli bir eskitme politikası uyguluyor oda bir gerçek.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yani üşeniyorum
Benim attığım videoyu görmüşsündür kim daha üstündü ? S7
Ben bunu bilirim 7 plus daha performanslı dır diyemeyiz hali hazırda ikiside anlık çalışan cihazlar
Evet ssi heryere atacağım

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Yani üşeniyorum
Benim attığım videoyu görmüşsündür kim daha üstündü ? S7
Ben bunu bilirim 7 plus daha performanslı dır diyemeyiz hali hazırda ikiside anlık çalışan cihazlar
Evet ssi heryere atacağım
Salt işlemci performansında Tabiki a10 fusion önde.Daha yüksek fps ile oyun oynamak isteyenler 7 plus tercih etmeli.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Salt işlemci performansında Tabiki a10 fusion önde.Daha yüksek fps ile oyun oynamak isteyenler 7 plus tercih etmeli.
Ne kadar yüksek?
Android 7 ile s7 çözünürlük düşür yüksek fps al kaldı ki suankı fps değerleride
gayet yüksek ayrıca kaliteli oyun deneyimini için kaliteli ekranda gerek

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Ne kadar yüksek?
Android 7 ile s7 çözünürlük düşür yüksek fps al kaldı ki suankı fps değerleride
gayet yüksek ayrıca kaliteli oyun deneyimini için kaliteli ekranda gerek
Bir ara kuzenimin s3'ünde oyun oynuyordum.Gerçi telefonu bana verdi görevi tamamlamam için daha sonra o da bir şey alıp geldi.Telefonun ekranı renkleri çok sıcak veriyordu,hiç hoşlanmadım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bir ara kuzenimin s3'ünde oyun oynuyordum.Gerçi telefonu bana verdi görevi tamamlamam için daha sonra o da bir şey alıp geldi.Telefonun ekranı renkleri çok sıcak veriyordu,hiç hoşlanmadım.
Yani şimdi s3 zamanında ki amoled le şimdiyi mi karşılaştırıyorsun

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ası üstünde s3 yalnız.
Şimdiki ekran teknolojisi harika.
En iyi ekean açık ara Samsung ta.

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Kardeşim 7 plus kullanıyorum tamam paranın hakkını veriyor ama boşver al bir 2 binlik telefon işine bak boş yere 3 buçuk bin tl ye yazık ya ne ıphone ne s7 edge ye o para verilir ha ama alacam diyorsan evet Iphone 7 plus gerçekten Hakkını veriyor paranın heleki sarj konusunda performans konusunda... ve piyasası ölmeyen telefon modeli Iphone dır biliyorsun suan s7 edge ikinci eli 2300 den başlarken Iphone hala 3 bin üzeri Al note 5 geç git 1500 tlen cebinde kalsın Ama s7 edgeni 7 plusmu dersen Iphone derim... bende ilk defa ios kullananlardanım ilk ios telefonum 7 plus 2 hafta yı geçti gayet memnunum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kardeşim 7 plus kullanıyorum tamam paranın hakkını veriyor ama boşver al bir 2 binlik telefon işine bak boş yere 3 buçuk bin tl ye yazık ya ne ıphone ne s7 edge ye o para verilir ha ama alacam diyorsan evet Iphone 7 plus gerçekten Hakkını veriyor paranın heleki sarj konusunda performans konusunda... ve piyasası ölmeyen telefon modeli Iphone dır biliyorsun suan s7 edge ikinci eli 2300 den başlarken Iphone hala 3 bin üzeri Al note 5 geç git 1500 tlen cebinde kalsın Ama s7 edgeni 7 plusmu dersen Iphone derim... bende ilk defa ios kullananlardanım ilk ios telefonum 7 plus 2 hafta yı geçti gayet memnunum
Tamam da iPhone 7 plus çıkalı 2 ay oldu s7 edge çıkalı 8 ay oldu piyasası nasıl düşmesin
Sizce s7 edge nin performansı veya bataryasi kötü mü? 7 plusdan belki dahaniyi bataryaya sahip ekran sureleirne bakmak lazim e batarya dolum kısmında s7 edge ciddi anlamda üstün
Fotoğraf kamera olarak da üstün sence de öyle değil mi

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Daha yüksek fps alırsın nedir ya note4 hala oyunları ulutra ayarda jiç kasmadan oynatıyor fpsden falan çok anlamam ama sular seller gibi akıyor ki sen gelmişin ip7 de daha çok fps alırsın diyorsun alırsın doğrucama farkını göremezsin bile(not:ip7 nin rakibi note7 idi malesef ama ona ramen s7 hala ip7 den çoğu noktada önde)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Daha yüksek fps alırsın nedir ya note4 hala oyunları ulutra ayarda jiç kasmadan oynatıyor fpsden falan çok anlamam ama sular seller gibi akıyor ki sen gelmişin ip7 de daha çok fps alırsın diyorsun alırsın doğrucama farkını göremezsin bile(not:ip7 nin rakibi note7 idi malesef ama ona ramen s7 hala ip7 den çoğu noktada önde)
Benchmark performansı ve oyunda alınan fps tarafında yüksek ama o fps ne kadar fark edilir muamma
Diyorum ya oyun oynamak için kaliteli ekran da lazım
Ben haka android 7.0 li s7 ailesinin arayüzde daha performanslı olduğunu iddia ediyorum itirazı olan buyursun cevaplasın adam gibi tartışırız

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Tabiki daha yüksek fps alacak,biri 1080p,biri 1440p.Üstüne bir de işlemcisi daha yeni nesil.S7'de ip7'de donma-kasma yapmaz ama ip7 daha yüksek fps alır.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Önemli olan 60 fpsnin altına düşmemek değil mi? Bu iki telefon da 60 fps nin altına düşmez. O yüzden çok bi anlamı yok bu tartışmanın