Max 720 liraya mikrofonu temiz ses veren kulaküstü kulaklık önerisi????

Sudenur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mümkünse kablosuz ya da kablosu kolay bozulmayan bir model olmalı. Bir de kablolularda mikrofon aşağıda olunca çok sorun oluyor mu? ya da çarpınca tıkırtılar vs. çok oluyorsa kablolu istemiyorum :(

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
HyperX Cloud II, Corsair Void Elite bakabilirsiniz.

Son düzenleyen moderatör:

Sudenur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
HyperX Cloud II, Corsair Void Elite bakabilirsiniz.
Çok teşekkürler, bakıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkürler hepsine bakıyorum

Sudenur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba, ben biraz baktıktan, videolar izledikten ve düşündükten sonra sadece bilgisayar başında değil dışarıda ve yatarken vs. de daha kolay kullanmak istediğim için kulakiçi kulaklık almaya karar verdim. Benim için en önemli şey mikrofonun sesi kısık sesle konuşsam da kolay alıp iletmesi ve kalitesinin yüksek olması (birkaç yıldır uzun mesafe ilişkisindeyim ve iletişim kuramadığımızda gerçekten sıkıntı oluyor). Eğer bilginiz varsa bana bu tarz bir kulakiçi kulaklık da önerebilir misiniz? Dediğim gibi, sadece iyi duyulabilmem önemli :) Umarım sizi rahatsız etmiyorumdur...

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,398
Şimdi konu tws kulaklıklar ise bu konu hakkında size @alpotter yardımcı olacaktır müsait olduğunda dönüş yapar diye düşünüyorum :)

Ama benim önerim size Huawei Free Buds Lite olacaktır. @Sudenur,

Son düzenleme:

Sudenur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Şimdi konu tws kulaklıklar ise bu konu hakkında size @alpotter yardımcı olacaktır müsait olduğunda dönüş yapar diye düşünüyorum :)

Ama benim önerim size Huawei Free Buds Lite olacaktır. @Sudenur,
Çok teşekkürlerr, biraz geç gördüm kusura bakmayın. oppo enco w51'i aldım 699 liraya, şimdilik memnunum bakalımm :))