Max 600 TL sistem önerisi

ferx105tbx105ber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimdeki eski masaüstü pc mi toplamak istiyorum.En fazla 500-600 lira bütçem var anakart işlemci ram ve ekran kartı alacağım biraz performanslı bir şey yapmak istiyorum 2. el olabilir şimdiden teşekkürler.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
O fiyata bulman çok zor 2. El Anakart olarak Ndvia Gtx 960 derdim de kimse öyle kolay bir şekilde satacağını sanmıyorum Letgo dan araştırabilirsin bence 0 el al daha iyi

Reaksiyon puanı
23
iyi demişsin hoş demişsin de dolar kuru yükseldi ve mining çiler çıktı piyasaya adam 30 tane ekran kartıyla sistem topluyor ve bitcoin kasıyor onlar ekran kartlarını alınca piyasadakiler azalıyor ve fiyatları artıyor
--- Gönderi Güncellendi ---
güç kaynağın kaç watt?
dediğin gibi bir sistem en az 1000 tl bu nedenle 2. ele yöneleceksin ama bence yönelme çünkü genelde arızalı ürünleri satıyorlar

alcn58_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesin şamatayı ya. Allah Allah olamazsa çıkın gidin ne diye dalga geciyosunuz?
Arkadasim benim bir onerim var. Ekran kartini simdilik onboard kullan daha sonra yukseltebilirsin.
İslemci pentium 4400 olabilir.
Anakart: Asus H110M ddr4 2100 mhz
Ram: hyperx fury 4 gb tamamdir. İstersen daha sonra link atarim

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Kesin şamatayı ya. Allah Allah olamazsa çıkın gidin ne diye dalga geciyosunuz?
Arkadasim benim bir onerim var. Ekran kartini simdilik onboard kullan daha sonra yukseltebilirsin.
İslemci pentium 4400 olabilir.
Anakart: Asus H110M ddr4 2100 mhz
Ram: hyperx fury 4 gb tamamdir. İstersen daha sonra link atarim
Şamata yapan CaresX. Onun dışında herkes ciddi. Çoğul eki kullanımına dikkat et.

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
kim takar caddesi, kemalpaşa tatlısı, no:3,
iyi demişsin hoş demişsin de dolar kuru yükseldi ve mining çiler çıktı piyasaya adam 30 tane ekran kartıyla sistem topluyor ve bitcoin kasıyor onlar ekran kartlarını alınca piyasadakiler azalıyor ve fiyatları artıyor
güç kaynağın kaç watt?
dediğin gibi bir sistem en az 1000 tl bu nedenle 2. ele yöneleceksin ama bence yönelme çünkü genelde arızalı ürünleri satıyorlar
newegg denen bir site var ordan satın alabilirsin