Max 400 TL Android Cihaz Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RimeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
300 TL Birikmis param var max 400 tl ye cikabilirim 2.el , sifir fark etmez ben wonder dusunmustum ama kasiyomus n.o.v.a 3 kasiyomus genel olarak telefonu
Oyun pek oynamam saglam hd oyun varsa oynarim
muzik okula giderken dinlerim brrip filmler izlerim
1080p takintim yok anca muzik kliplerini oyle izlerim
android sistem programlarini felan kullanirim yani
verecegim paranin f\p krali olsun :)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
o paraya her telefon kasar . kasıyo diye almazsan telefonsuz kalırsın

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yeter bıktım şu kadar param var şu özellik olsun cart curt.
git telefon forumlarında paylaş bu nedir ya . millet alacağı tel veya tablet için soru sormak için üye oluyor sonrada basıp gidiyor. adamın ilk mesajı konu açmış anasayfada en üstte çıkıyor . bu ne saçmalıktır SDN ?

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeter bıktım şu kadar param var şu özellik olsun cart curt.
git telefon forumlarında paylaş bu nedir ya . millet alacağı tel veya tablet için soru sormak için üye oluyor sonrada basıp gidiyor. adamın ilk mesajı konu açmış anasayfada en üstte çıkıyor . bu ne saçmalıktır SDN ?

kardesim 1. si daha yeni uye degilim
2. si sana soracak halim yok yorum yapma gec bu kategori tavsiye kategorisimi evet eee

Diger arkadaslra yorumlarini eksik etmedikleri icin tesekkurler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iki telefonda butcemi fazlasiyla asiyor daha uygun bir seyler ariyorum ace 2 de olabilir mesela

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
2. si sana soracak halim yok yorum yapma gec bu kategori tavsiye kategorisimi evet eee

yeni üye olmaman ilk mesajın olmaması gerçeğini değiştirmiyor.
ayrıca gün içerisinde en çok ziyaret ettiğim bölüm olan "forumda son başlıklar" kısmının yüzde 40 lık oranının bu tarz haberlerle dolmasından şikayetçiyim. ve doğal olarak şikayetimi dile getirdim.
aynı zamanda daha ilk mesajıyla kişinin konu açmasına , ana sayfaya çıkması da garip.
bu iki konudan şikayetçiyim ve dile getirdim "bu da benim en doğal hakkım".

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

iki telefonda butcemi fazlasiyla asiyor daha uygun bir seyler ariyorum ace 2 de olabilir mesela

Huawei vision var bi bak istersen sıfırı 300 tl ve en az 2 yıl götürecek telefon tek sıkıntısı android sürümü eski o kadar

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni üye olmaman ilk mesajın olmaması gerçeğini değiştirmiyor.
ayrıca gün içerisinde en çok ziyaret ettiğim bölüm olan "forumda son başlıklar" kısmının yüzde 40 lık oranının bu tarz haberlerle dolmasından şikayetçiyim. ve doğal olarak şikayetimi dile getirdim.
aynı zamanda daha ilk mesajıyla kişinin konu açmasına , ana sayfaya çıkması da garip.
bu iki konudan şikayetçiyim ve dile getirdim "bu da benim en doğal hakkım".

ya tamam da sanki konulari ben actim oyle bi izlenim birakiyosun sabahin korunde konuyu actigim icin anasayfada gozukebilir yani ..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
400 liraya aldığın telefon kanser eder seni başka bişey değil.

Telefon tavsiyesine karşı değilimde arkadaş önce bir forumda gezin 300 liradan 2000 liraya kadar tavsiye konuları var aradığınız cevaplar zaten orda var ama ayağıma hazır gelsin istiyorsunuz sürekli.
telefon tavsiyesi konuları gerçekten forumu zehirliyor adamakıllı okunacak konuları boş beleş konular arasından bulmak sıkıntı.
Benim tasviyem bütün tavsiye konuları tek başlıkta birleştirilsin yeni konu açılması yasaklansın ordan sorulsun cevap alınsın en basit mantıklı çözüm bu.
[MENTION=19025]AliA[/MENTION]

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabi herkez boyle yapiyosa o yontem uygulansin

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
300 TL Birikmis param var max 400 tl ye cikabilirim 2.el , sifir fark etmez ben wonder dusunmustum ama kasiyomus n.o.v.a 3 kasiyomus genel olarak telefonu
Oyun pek oynamam saglam hd oyun varsa oynarim
muzik okula giderken dinlerim brrip filmler izlerim
1080p takintim yok anca muzik kliplerini oyle izlerim
android sistem programlarini felan kullanirim yani
verecegim paranin f\p krali olsun :)

Wonder tarzı telefonlar var o fiyata . Yani F/P kralı olsun diyorsan 450 TL civarında Samsung Galaxy S2 veya Note bulursan işini görür.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
400 liraya aldığın telefon kanser eder seni başka bişey değil.

Telefon tavsiyesine karşı değilimde arkadaş önce bir forumda gezin 300 liradan 2000 liraya kadar tavsiye konuları var aradığınız cevaplar zaten orda var ama ayağıma hazır gelsin istiyorsunuz sürekli.
telefon tavsiyesi konuları gerçekten forumu zehirliyor adamakıllı okunacak konuları boş beleş konular arasından bulmak sıkıntı.
Benim tasviyem bütün tavsiye konuları tek başlıkta birleştirilsin yeni konu açılması yasaklansın ordan sorulsun cevap alınsın en basit mantıklı çözüm bu.
@AliA
aynen bende sana katılıyorum ana sayfa nerdeyse telefon tavsieleriyle dolu kimse inceleme için uğraşmayıp direk tavsiye bekliyor bencede buna bir sınır getirilmesi taraftarıyım iş tabiki moderatör arkadaşlarımıza düşüyor

rimex kardeş bu linki incele belki işine yarar

http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/336941-300-400-tl-arasi-android-telefon.html

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
400 tl ye alıcaksan android alma yada 600 e gm discovery falan al

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gm a bulasmak istemiyorum bu hafta sonu cikar telefonculari dolasirim fiyatlari ogrenirim ace 2 nasildir wonder dan daha iyimis 700 kusur mb da ram varmis

RimeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Butce 500 TL ye yukseltildi s2 almayi dusunuyorum sizin onerileriniz