Neyox
Asistan
Daha önce farklı bütçelerle sistem tavsiyesi istemiştim Ama bu sefer bütçemi biraz daha artırdım. Hazır sistem olsa çok iyi olur. Monitör dahil olsun ve nvidia ekran kartlı bir sistem istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Monitör olmasa da olurHazır olarak aşağıdaki gibi bir şey var ama biraz daha bakayım daha iyi bir şeyler bulunur.
Yani biraz zor gibi ekran kartlı monitör dahil. ? Ama yine de bakarım.![]()
AMD Ryzen 5 3350G 3.6GHz, 8GB Ram, 1TB HDD 21.5" 75Hz Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Monitör olmasa da olurHazır olarak aşağıdaki gibi bir şey var ama biraz daha bakayım daha iyi bir şeyler bulunur.
Yani biraz zor gibi ekran kartlı monitör dahil. ? Ama yine de bakarım.![]()
AMD Ryzen 5 3350G 3.6GHz, 8GB Ram, 1TB HDD 21.5" 75Hz Monitörlü Oyuncu Bilgisayarı - Kampanyalı PC | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
O sistemi atarmısınız ?kushura bakma toplamayı denedim adam gibi sistem 4400 e oluyor
Ben oyun bilgisayarı istiyorum o yüzden bunu alamam
HmmBen oyun bilgisayarı istiyorum o yüzden bunu alamam
Ekran kartını arttırmanızı tavsiye ederim.Herkese tavsiyeleri için teşekkürler. Ama ben daha mantıklı bir seçim yapıp şu sistemi alacağım galiba Bu sistemle ilgili eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi yaparsanız çok mutlu olurum![]()
1650'li üstte arkadaşın attığı sistem daha mantıklı olacaktır (Pollux 3AN). PSU olarak Powerboost oldukça kötü , dandik bir markadır. SSD ise kronik sorunlu. 1650 varken 1050Tİ mantıksız olur.Herkese tavsiyeleri için teşekkürler. Ama ben daha mantıklı bir seçim yapıp şu sistemi alacağım galiba Bu sistemle ilgili eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi yaparsanız çok mutlu olurum![]()
Hangi ekran kartını kullanmamı tavsiye edersin ?Ekran kartını arttırmanızı tavsiye ederim.
RX 570 altı almanızı önermem.Hangi ekran kartını kullanmamı tavsiye edersin ?
APU toplayın. 3K ya 3400G sistem alın. 800 TL ye monitör.Daha önce farklı bütçelerle sistem tavsiyesi istemiştim Ama bu sefer bütçemi biraz daha artırdım. Hazır sistem olsa çok iyi olur. Monitör dahil olsun ve nvidia ekran kartlı bir sistem istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Peki Game Garaj sitesi güvenilir mi? İtopya güvenilir diye oradan almayı tercih edecektim de1650'li üstte arkadaşın attığı sistem daha mantıklı olacaktır (Pollux 3AN). PSU olarak Powerboost oldukça kötü , dandik bir markadır. SSD ise kronik sorunlu. 1650 varken 1050Tİ mantıksız olur.
GTX 1650 4GB 128Bit Nasıl ?RX 570 altı almanızı önermem.
APU Sistemi pek tercih etmiyorumAPU toplayın. 3K ya 3400G sistem alın. 800 TL ye monitör.
1650 , RX570-GTX1050Tİ arası bir karttır. Fakat fiyatını hak eden bir kartta değildir. Bütçenize uygun olduğu için 1650 hazır sistem önerdim. Game Garaj güvenilir bir sitedir.Peki Game Garaj sitesi güvenilir mi? İtopya güvenilir diye oradan almayı tercih edecektim de
Mesaj otomatik birleştirildi:
GTX 1650 4GB 128Bit Nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
APU Sistemi pek tercih etmiyorum
Peki Kullandığı parçalarda biostar palit netac gamegaraj markaları kullanmış Bu markalar nasıl sıkıntı çıkarır mı?1650 , RX570-GTX1050Tİ arası bir karttır. Fakat fiyatını hak eden bir kartta değildir. Bütçenize uygun olduğu için 1650 hazır sistem önerdim. Game Garaj güvenilir bir sitedir.
Hepsi gayet kaliteli firmalardır. Sıkıntı çıkarmazlarPeki Kullandığı parçalarda biostar palit netac gamegaraj markaları kullanmış Bu markalar nasıl sıkıntı çıkarır mı?
Teşekkürler 1255 TL gibi bir eksiğim var onu da tamamlayınca alacağım sistemi.Hepsi gayet kaliteli firmalardır. Sıkıntı çıkarmazlar![]()
görmemişim atıyorumO sistemi atarmısınız ?