Max 2500 telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oglcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oglcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar cidden karar vermekte baya zorlanıyorum özellikle şu dönemde iyice kafam karıştı çok fazlada para vermek istemiyorum açıkcası bir telefona ben öyle oyun oynayan birisi değilim sürekli fotoğraf çeken biriside değilim telefonu hardcore kullanmam yani şehir dışına çıktığımda video izlerim müzik dinlerim işte bir kaç banka işlemleri falan onun dışında telefonu sürekli elimde tutan kullanan birisi değilim dış tasarımına önem veririm kamerada arada bir arkadaşlarla fotoğraf çekiniyoruz iyi olsa yeterli kısacası sadece kamera,müzik,mesaj,arada bir video izlemek için kullanabileceğim tasarımı güzel bir telefon arıyorum ithalatçı garantili telefonları pek tercih etmiyorum artık bi karar vermem lazım yardımcı olursanız cidden sevinirim

gomez33

Asistan
Reaksiyon puanı
60
dediğiniz gibi fazla para vermek istemiyorsanız 1100 Tl ye Xiaomi A1 size iedal.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Htc u11'i almaya çalış tüm ihtiyaçlarını karşılar.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Hep
Arkadaşlar cidden karar vermekte baya zorlanıyorum özellikle şu dönemde iyice kafam karıştı çok fazlada para vermek istemiyorum açıkcası bir telefona ben öyle oyun oynayan birisi değilim sürekli fotoğraf çeken biriside değilim telefonu hardcore kullanmam yani şehir dışına çıktığımda video izlerim müzik dinlerim işte bir kaç banka işlemleri falan onun dışında telefonu sürekli elimde tutan kullanan birisi değilim dış tasarımına önem veririm kamerada arada bir arkadaşlarla fotoğraf çekiniyoruz iyi olsa yeterli kısacası sadece kamera,müzik,mesaj,arada bir video izlemek için kullanabileceğim tasarımı güzel bir telefon arıyorum ithalatçı garantili telefonları pek tercih etmiyorum artık bi karar vermem lazım yardımcı olursanız cidden sevinirim
Hepsiburadadan mi 6 al keyfine bak hem guclu cihazi uygun fiyata kullanacaksin

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
büyük bir telefon almayın o zaman.taşıması işkence olur.xz1 alabilirsiniz.bir çok özelliği zaten iyi.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note fe yada htc u11 alabilirsin

Reaksiyon puanı
13
biraz kampanyaları takip ederek Huawei p10 alabilirsiniz. Bazen kampanya ile 2600 seviyesine düşüyor

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
İthalatçı falan deme bak şuna sonra konuş.

Mi Note 3
1500

Fener34

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Mate 10

Reaksiyon puanı
13
Huawei p10 almaya değer mi nasıl bir telefon bilgi verir misiniz
P10 un kamera özellikleri gerçekten çok güzel ve en önemlisi doğal renkler olması hoşuma gidiyor.
Ekran sürekli açık olmasına rağmen pili 1 gün rahat çıkarır.
En güzeli de arayüz programı. Gerçekten çok kullanışlı.
Boyutlar ve duruşu gerçekten güzel. Alınabilir ve uzun süre kullanılabilir bir telefon. İthalatçı garantili almazsanız iyi okur servis bakımından.
4gb ram ile hiç kasılma falan da yaşamazsınız.
Bütçenin yeterli ise alın.
Kampanyalar ile 2600 e kadar falan düşüyor fiyatları.