Kadiryasar
Öğrenci
Max 2400 tl ileriye dönük geliştirilebilir bir toplama pc önerebilir misiniz bayağı araştırma yaptım ama tam istediğim ürünü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Buyrun:Max 2400 tl ileriye dönük geliştirilebilir bir toplama pc önerebilir misiniz bayağı araştırma yaptım ama tam istediğim ürünü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
İlerde harici ekran kartı alabilirsiniz. İşlemciyi yükseltebilirsiniz. Birde RAM'i 16 GB'ye de ileride yükseltebilirsiniz.Max 2400 tl ileriye dönük geliştirilebilir bir toplama pc önerebilir misiniz bayağı araştırma yaptım ama tam istediğim ürünü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
TeşekKürler bunu değerlendireceğim bu APU sistem olduğu için ilk etapta tek slot ramdan kaynaklı düşük fps alacağım gibi gözüküyorBuyrun:
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlerde harici ekran kartı alabilirsiniz. İşlemciyi yükseltebilirsiniz. Birde RAM'i 16 GB'ye de ileride yükseltebilirsiniz.
Rica ederim.Teşek
Teşekkürler bunu değerlendireceğim bu APU sistem olduğu için ilk etapta tek slot ramdan kaynaklı düşük fps alacağım gibi gözüküyor
Seninkinin güç kaynağı 400 Watt. Ayrıca bende M2 SSD ve 1 TB HDD var. Ama RAM aynı.Apu sistem kuruluyordu Rami 2 tane al.
Şu an her oyunu en yüksek ayarlara alıp oynatabilen bir kart olan RX 570 li bir sistem de alabilirsin.APU ile genelde düşük ayarlarda oynarsın.
https://www.teknobiyotik.com/oyuncu...4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html
O işlemcinin o anakartla kullanılması için bios güncellemesi gerek,bu da 1. veya 2. nesil bir işlemci gerek demek.Seninkinin güç kaynağı 400 Watt. Ayrıca bende M2 SSD ve 1 TB HDD var. Ama RAM aynı.
İtopya'dan alırsa ya da aldığı yerden BIOS Update yaptırır zaten.O işlemcinin o anakartla kullanılması için bios güncellemesi gerek,bu da 1. veya 2. nesil bir işlemci gerek demek.
Ram de 2x4 seçilebilirse gayet iyi bir sistem.
RAM konusunda haklısın.O işlemcinin o anakartla kullanılması için bios güncellemesi gerek,bu da 1. veya 2. nesil bir işlemci gerek demek.
Ram de 2x4 seçilebilirse gayet iyi bir sistem.
Peki bu sisteme 2x8 16gb ram taksam ve B450 M S2H anakartı seçsem ilerde de bi fp ekran kartı alsam rahat kullanabilir miyim tavsiyeniz var mıdır ?İtopya'dan alırsa ya da aldığı yerden BIOS Update yaptırır zaten.
RAM konusunda haklısın.
Evet kullanabilirsin sıkıntı olmaz.Peki bu sisteme 2x8 16gb ram taksam ve B450 M S2H anakartı seçsem ilerde de bi fp ekran kartı alsam rahat kullanabilir miyim tavsiyeniz var mıdır ?
Peki cs go veya gta 5 gibi bi oyunu sizce high veya ultrada oynama imkanım var mıdır?Evet kullanabilirsin sıkıntı olmaz.
Fazladan ekran kartı almadan evet bu iki oyunu da rahatlıkla oynatır.Aldiktan sonra hayli hayli oynatır ?Peki cs go veya gta 5 gibi bi oyunu sizce high veya ultrada oynama imkanım var mıdır?
Peki herşey için teşekkürler sanırsam kararımı verdim herkese teşekkürlerFazladan ekran kartı almadan evet bu iki oyunu da rahatlıkla oynatır.Aldiktan sonra hayli hayli oynatır ?
Ancak GTA 5 i High ayarlarda 30-40 FPS verir.
İşlemciyi 3200G yap.Peki bu sisteme 2x8 16gb ram taksam ve B450 M S2H anakartı seçsem ilerde de bi fp ekran kartı alsam rahat kullanabilir miyim tavsiyeniz var mıdır ?
Peki bu şekilde ne gibi bir kaybım olur cidden bütçemi zorlıyacağım ama 100 tl daha atabilir miyim emin değilim çok sıktıysam özür dilerim arkadaşlarİşlemciyi 3200G yap.
Buraya bir bak:Peki bu şekilde ne gibi bir kaybım olur cidden bütçemi zorlıyacağım ama 100 tl daha atabilir miyim emin değilim çok sıktıysam özür dilerim arkadaşlar
Kazanan 3200G.Peki bu şekilde ne gibi bir kaybım olur cidden bütçemi zorlıyacağım ama 100 tl daha atabilir miyim emin değilim çok sıktıysam özür dilerim arkadaşlar
Peki bu pcye 8 gb ram eklesem dediğim gibi yine ilerde ekran kartı alsam pek bi fark olur mu açıkçası bu gözüme daha iyi gözüktüAlabilirsen 3200g tabi ki daha iyi ama seni çok sıkıntıya sokacaksa kendini zorlama,ülke şartları malum.
İki işlemcide de Vega 8 var yani oyunlarda aşırı fark olmaz,hatta olmaz desek pekte yalan olmaz.
İşlemci gücü olarak biraz daha üstün bir islemci ama dediğim gibi zorlanacaksan R3 2200g de sıkıntı çıkartmaz.
Pardon yanlış bakmışım o sistem bu deģilPeki bu pcye 8 gb ram eklesem dediğim gibi yine ilerde ekran kartı alsam pek bi fark olur mu açıkçası bu gözüme daha iyi gözüktüamd ryzen 5 2400G var ve psu 550w gamepower ne olduğu belli bunun ve donanım arşivi oyun testi de vardı cs go şimdilik benim dediğim halinde benim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum hem ilerde upgrade olanağı daha yüksek gibi
![]()
Ne demek istediğini tam olarak anlayamadım.Peki bu pcye 8 gb ram eklesem dediğim gibi yine ilerde ekran kartı alsam pek bi fark olur mu açıkçası bu gözüme daha iyi gözüktüamd ryzen 5 2400G var ve psu 550w gamepower ne olduğu belli bunun ve donanım arşivi oyun testi de vardı cs go şimdilik benim dediğim halinde benim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum hem ilerde upgrade olanağı daha yüksek gibi
Pardon yanlış bakmışım o sistem bu deģil![]()
Şundan bahsediyorum donanım arşivinin bir videosunda apu ryzen 5 2400g ile bir sistem topluyordu kasa buydu fiyat 2100 dü ben de açıklama kısmındaki linkten kasaya geldi ve kasa bu ama daha sonra kasayı sepete eklediğimde screenshot alırken işlemciyi gördümNe demek istediğini tam olarak anlayamadım.
Tamam. Şimdilik 2.nesil Ryzen alabilirsiniz. Gelecekte BIOS Updateyi kurarak 3.nesil Ryzen'e geçebilirsiniz.Peki bu pcye 8 gb ram eklesem dediğim gibi yine ilerde ekran kartı alsam pek bi fark olur mu açıkçası bu gözüme daha iyi gözüktüamd ryzen 5 2400G var ve psu 550w gamepower ne olduğu belli bunun ve donanım arşivi oyun testi de vardı cs go şimdilik benim dediğim halinde benim için yeterli olacaktır diye düşünüyorum hem ilerde upgrade olanağı daha yüksek gibi
Pardon yanlış bakmışım o sistem bu deģil![]()
Hepinize teşekkürler sanırım ilk olanı yani union 2200G alacağım çünkü bu ikinci seçeneğim bana fazla özelleştirme imkanı sağlamıyor bu nedenle ilk olan kasayı tercih edeceğim belki biraz daha zorlarsam r3 3200G taktırabilirim gerçekten bu kadar emek verdiğiniz için teşekkürler.Tamam. Şimdilik 2.nesil Ryzen alabilirsiniz. Gelecekte BIOS Updateyi kurarak 3.nesil Ryzen'e geçebilirsiniz.
şimdiden hayırlı olsun..Hepinize teşekkürler sanırım ilk olanı yani union 2200G alacağım çünkü bu ikinci seçeneğim bana fazla özelleştirme imkanı sağlamıyor bu nedenle ilk olan kasayı tercih edeceğim belki biraz daha zorlarsam r3 3200G taktırabilirim gerçekten bu kadar emek verdiğiniz için teşekkürler.
Teşekkürlerşimdiden hayırlı olsun..![]()
Arkadaşların dediği gibi hayırlı olsun.Teşekkürler
Arkadaşların dediği gibi hayırlı olsun.![]()