Max 1500 tl

ibrgcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Max 1500 tl ye kadar android radyolu kamerası ve pil performansı iyi olan telefon tavsiye edebilirmisiniz ?

Graveworm

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,405
Lenovo Vibe P1 pil açısından konuşmaya bile gerek yok malüm. Radyosu varmı bilmiyorum ama sırf radyo için de pil canavarını elemek olmaz diye düşünüyorum

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar,
Radyo şuğanlık Samsung Galaxy A7 2016 modelinde var diye biliyorum.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Max 1500 tl ye kadar android radyolu kamerası ve pil performansı iyi olan telefon tavsiye edebilirmisiniz ?

Merhaba,

1500 tl bandinda size onerebilecegim urunler;

* Sony xperis z5c ( kamera ve pil performansi basarili. Radyosuda mavcuttu diye hatirliyorum.)

* Lg g4 ( kamera performansi cok iyi, pil performansi ortalama, lg garabtililerde radyo yok ama ithalatci garantililerde var diye biliyorum.)
* Lenovo vibe p1 ( pil performansi cok iyi, kamera performansi ortalama, radyo mavcut)

Oncelikli tavsiyem sony xperia z5c modelidir. Cunki z5c sd810 ve 720p ekran kombinasyonu ile cok basarili bir performansa sahip. Pil performansi oldukca basarili. Kamera konusunda bu fiyat segmentinde guzel ozelliklere sahio.

Sony xperia z5c modeli teknoliji magazalarinda 1699 tl'den satiliyor bu sizin butcenizin ustunde bir fiyat fakat z5c sahibinden'de ilani bulunan esnaf telefoncularda 1400 -1600 tl arasi satiliyor. Hemde sony garantili. Bence oradan bu tarz biryerden tedarik edin hem fiyati uygun hemde tam size gore bir cihaz.