D
Developer
SDN Okuru
Arkadaşlar ben bir sistem toplayacağım, kasamın içerisindeki sistem çıkarıp bu sistemi koyacağım, sistem şöyle ;
Not: Sistemi yazmadan önce şöyle söyleyeyim oyun bilgisayarı arıyorum, oyunlarda kasma,donma,lag yapmasın tabi bu internet ile de alakalı birşey ama internetim iyidir..
Not2: Ben kasamın içerisindeki ram-ekran kartı-sabitdisk-anakart-işlemci bunları çıkaracağım ve bu sistemi veya sizin önerdiğiniz bir sistemi eski kasama yerleştireceğim.. DVD yazıcı filan değişmesine gerek görüyor musunuz ?
AMD Phenom II X4 955 QuadCore 3.20 Ghz 8MB S938 işlemci
GIGABYTE (A) 880GM-UD2H DDR3 1800 MHZ(OC)
4GB Kingston DDR3 1600 MHZ
HDD 500 GB Sata 3
1GB Powercolor 4850 GDDR5 256 bit DVI 16x
Sizce sistem nasıl, bu sistemi 950 TL'ye topluyorlar.
Sorularım olacak :
1. Sistem sizce iyi mi ?
2. Call Of Duty 6, Crysis , GTA IV gibi oyunları kaldırır mı ?
3. Bu sistemden daha iyi max 1300 tl olacak şekilde sistem tavsiyeniz var mı, varsa yazınız..
4. İşletim sistemini win7 home premium mu yoksa xp mi kurdurtayım ?
5. Bu parçalar arasında herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olabilir mi ?
Yardımlarınız için çok teşekkürler..
Not: Sistemi yazmadan önce şöyle söyleyeyim oyun bilgisayarı arıyorum, oyunlarda kasma,donma,lag yapmasın tabi bu internet ile de alakalı birşey ama internetim iyidir..
Not2: Ben kasamın içerisindeki ram-ekran kartı-sabitdisk-anakart-işlemci bunları çıkaracağım ve bu sistemi veya sizin önerdiğiniz bir sistemi eski kasama yerleştireceğim.. DVD yazıcı filan değişmesine gerek görüyor musunuz ?
AMD Phenom II X4 955 QuadCore 3.20 Ghz 8MB S938 işlemci
GIGABYTE (A) 880GM-UD2H DDR3 1800 MHZ(OC)
4GB Kingston DDR3 1600 MHZ
HDD 500 GB Sata 3
1GB Powercolor 4850 GDDR5 256 bit DVI 16x
Sizce sistem nasıl, bu sistemi 950 TL'ye topluyorlar.
Sorularım olacak :
1. Sistem sizce iyi mi ?
2. Call Of Duty 6, Crysis , GTA IV gibi oyunları kaldırır mı ?
3. Bu sistemden daha iyi max 1300 tl olacak şekilde sistem tavsiyeniz var mı, varsa yazınız..
4. İşletim sistemini win7 home premium mu yoksa xp mi kurdurtayım ?
5. Bu parçalar arasında herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olabilir mi ?
Yardımlarınız için çok teşekkürler..